Банята - 19-та тема

• 116 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Все пак да помоля за помощ - идеи за тавана на банята. Виждам, че има хора в темата, които са доста компетентни и могат да дадат препоръки.

# 347
Ние сме с растер, но на мен ми харесва повече таван с гипскартон. Не знам какво да ти препоръчам.

# 348
Pupitka, много ми хареса банята ти  Hug

# 349
  • Sofia, Bulgaria
Все пак да помоля за помощ - идеи за тавана на банята. Виждам, че има хора в темата, които са доста компетентни и могат да дадат препоръки.
Сподели как искаш да изглежда тавана ти за да ти дадем съвети...?
все едно да питам русата или черната да избера  Rolling Eyes

# 350
Привет,

може ли някой да ми помогне с избора на лира за баня? Въпросите ми са?
1. Каква трябва да е лирата за да не ръждясва - алуминиева, медна, стомамена и т.н.
2. Колко вата трябва да е за да може спокойно да отоплява помещения от 3,2кв.м и 4.3 кв.м?

Искаме лирата да ние е достатъчна за отопление, и не искаме да купуваме лира, която е 2 пъти по-голяма, след като можем с много по-малка да минем.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 351
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записвам се, защото ни предстои ремонт на баня.

Имам въпрос - на кое казвате "опънат" таван?

# 352
Ми сигурно на тоя, дето предварително го опъват  Laughing

# 353
За тавана на банята - иска ми се да е надежден / съседите над мен имат вана и понякога се случва таванът ни да е влажен - отстраниха теча, но все пак /. Относно красотата му - мисля, че искам да е цялостен, а не от парчета. Ако някой има снимки -моля да сложи за да добия представа.

# 354
  • СОФИЯ
И аз с въпроси тук  Simple Smile
1. Кое е по-удачно за старата мозайка в банята - да се кърти или да се лепят плочките в/у нея. Аз лично искам да я изкъртим, но майсторът казва, че било здрава основа и не се налага къртене. Решението все пак трябва да взема аз...
2. Знаете ли за някакво "черно" покритие за под и таван на баня, което супер изолира влагата и дори при теч, не позволява водата да преминава; какво е това нещо - грунд или как се казва?
3. За банята - фаянс, гранитогрес за бани.... - какви са предимствата и недостатъците на типовете плочки?
Всеки опит и съвет ще са ми от полза, защото .... голяма бъркотия е, всеки майстор има свое мнение......

# 355
  • Бургас
Нашата мазилка я изкъртиха.
Според мен е по-добре да се кърти - и стари плочки, и мазилка, защото иначе се стеснява банята.

# 356
И аз със същата питанка. За мазилката ясно, че ще се кърти, но мозайката...

# 357
  • Бургас
Извинявайте, разсеях се и вместо мозайка написах мазилка. Имах предвид точно, че мозайката на пода я изкъртиха.

# 358
И при нас всичко се изкърти до основи - мисля, че това е по-добрият вариант.

# 359
  • СОФИЯ
Потвърдихте и моето мнение за мозайката, ще отстоявам искането за цялостно къртене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт