Банята - 19-та тема

• 116 787
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Не очаквайте чудеса от плочки под 30-35 лева.  Да не казвам повече.

Не става дума за чудеса. Плочките ги харесах като дизайн, не заради цената. Струва си човек да даде малко повече, ако това ще му гарантира по-добро качество. Обаче кой продавач в България ще се подпише, че плочките за 40 лв ще са по-читави от тези за 20?  Sad
Сигурна съм, че с плочки за 60 лв/ кв имам по-добри шансове, но всичко опира и до бюджет.  Sick

# 181
Мahidevran,
плочките от 30-35 лв (1-во качество) имат поне 32 поднюанса на кривина и подобни.

Номерът е в много читав майстор  Peace

# 182
или такъв, който ще ги нареди на голяма фуга да не си личи, но аз ги искам без такива "екстри"

# 183
Аз пък харесах полски плочки, харесаха ми като цвят и декор, кажете като качеството как са?
Цената им е около 31-37 лв., на цената на среден клас испански.
Баща ми ме съветва да са задължително испански, не от най-скъпите, а в този ценови клас.

# 184
Аз пък харесах полски плочки, харесаха ми като цвят и декор, кажете като качеството как са?
Цената им е около 31-37 лв., на цената на среден клас испански.
Баща ми ме съветва да са задължително испански, не от най-скъпите, а в този ценови клас.
Ако са на Konskie Ceramica , също са кривички , но не непоправимо. Всичко е до майстора Simple Smile
Има един лаф : Всеки майстор може да лепи испански плочки, но само добрите могат да лепят на KAI.  Laughing

# 185
Да, на Ceramika Konskie са, надявах се предвид цената да са качествени ...
Майстора ни каза, че каквито купим, такива ще ни лепи. Май ще харесвам отново и ще гледам предимно испански.

# 186
  • София
И аз се записвам да ви чета. Правим баня и тоалетна. За банята съм избрала полски плочки на Тубадзин, препоръчаха ми ги, като качество, а за тоалетната Каи. Все още нямам оплаквания от майстора, дано и да няма Simple Smile

# 187
В банята сложихме испански плочки от този вид. Майсторът беше очарован от качеството им - прави, равни. Каза, че без проблеми ги е лепил. За малката тоалетна сме се насочили към зелената серия Осака на КАИ. Като почне майсторът да се бори с тях ще дам отзиви.

# 188
Да испански са много по-добър вариант - има модели между 20 и 25 лева с ддс.http://www.dosevimpex.com/index.php?id=466 - тези тук много ми харесват!

# 189
  • София
Здравейте, момичета! Ремонът на бяната ми взема здравето преди още да съм го започнала.  Embarassed

Като дизайн съм харесала ето тези плочки. Турски са. Имате ли отзиви за качеството им? Ако не са добри, ще се радвам на съвети към какво да се насоча. Банята ми в съвсем мъничка (тоалетната е отделно) и ще правя ремонта съвсем сама, затова всякакви препоръки са добре дошли!   bouquet   bouquet    bouquet
И аз съм се спряла на тези плочки.Харесват ми много като дизайн,но ми казаха, че няма внос на бялата плочка и тряба да се чака до средата на юли.От прочетените отзиви за турските плочки обаче май ще се откажа от тях.

Може ли да ми кажете как е най-добре да се направи тавана?Изключвам растерния,защото не ми харесва.

# 190
  • При любовта
Ние купихме на КАЙ плочки, наистина се оказаха криви. Моят съпруг иска да покрепяме Българското, и държеше на българска фирма, но поне КАЙ да си оправят качеството. Wink

Биси 13, Благодаря за майстора очаровани сме.  bouquet

Трябва ми помощ Praynig търся тоалетна за вграждане, като конзолата да е с ширина 40 см. Някой да ме насочи?

# 191
Ние купихме на КАЙ плочки, наистина се оказаха криви. Моят съпруг иска да покрепяме Българското, и държеше на българска фирма, но поне КАЙ да си оправят качеството. Wink

Биси 13, Благодаря за майстора очаровани сме.  bouquet

Трябва ми помощ Praynig търся тоалетна за вграждане, като конзолата да е с ширина 40 см. Някой да ме насочи?
Вие за какво се договорихте с него? Какво ви ремонтира?

# 192
  • При любовта
Подготви нещата за монтажа на кабината изводи - вода, ток. Добави предпазно табло, за по голяма безопасност при ползване на парната кабина. И различни други допълнителни задачи по апартамента и много добри идеи Peace

# 193
Подготви нещата за монтажа на кабината изводи - вода, ток. Добави предпазно табло, за по голяма безопасност при ползване на парната кабина. И различни други допълнителни задачи по апартамента и много добри идеи Peace
Всъщност монтирана ли е вече кабината у вас? Спомням си, че се бяхте спрели на същия модел като нашия?

# 194
  • София
Биси 13 и аз благодаря за майстора.Ние още обсъждаме офертата с него, че ще е голямо къртене, а и не мога да избера плочки.Беше пускала снимки на вашата баня, но вече не се отварят.Дали може да ми изпратиш една снимка, че мъжа ми иска да види как работи майстора.

Общи условия

Активация на акаунт