Банята - 19-та тема

• 116 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
я кажете какво се използва за изолация...преди да се налепят плочките, където е слаган гипсокартон знам че се маже едно като смола за изолация. Кажете марки и имена за да знам какво да купувам?

Казва се хидроизолация, има готови, има и двукомпонентни, върви комплект със специална лента за ъглите.

# 256
# 257
  • София
Да се запиша и аз тук. Изпратихме децата на село и мисля да се възползвам от този месец за да направя ремонта на банята, който отдавна планирам  Simple Smile

# 258
  • София
успех с ремонтa

# 259
  • Бургас
я кажете какво се използва за изолация...преди да се налепят плочките, където е слаган гипсокартон знам че се маже едно като смола за изолация. Кажете марки и имена за да знам какво да купувам?

Казва се хидроизолация, има готови, има и двукомпонентни, върви комплект със специална лента за ъглите.

да знам че се казва хидроизолация, въпроса ми беше какви марки ще препоръчате...но аз вече си взех днес някаква течна.

# 260
Здравейте отново!

Включвам се с пореден въпрос. Вчера ни монтираха нещата в банята. Когато обаче отидох да видя как е станало, останах озадачена, че коритото на душа не е уплътнено по никакъв начин (между пода и коритото има празно пространство). Ето намерих снимка от нета, изглежда по същия начин:

Скрит текст:

Та искам да питам това нормално ли е, или майсторът си е спестил труд и материали? И като стои така, няма ли да влиза вода и след време да има мухъл и мизерии отдолу newsm78 newsm78

# 261
Може би е трябвало да уточните с него как точно ще е монтирано коритото към пода. Но предполагам, че е монтирано така, за да се измести при нужда от ремонт или смяна на коритото, за да не се къртят плочките. Нашата парна баня също не е монтирана плътно, но водата се оттича добре към сифона.

# 262
  • София
Dund1chk4 ,аз по тази причина се отказах от готов борд за душ паравана,защото на две места видях как остава празно пространство отдолу и реших,че от плочки бордът ще стои по добре.Е,така си е!

# 263
В апартамента където сега живеем, сутринта ставам и капи.
От лампата, сядаш на гърнето, и направо можеш да се изкъпеш.
От 20г. е така, та на въпроса, има ли нещо, с което да намажем тавана и да спре.
Изолация, смола.
Знам, че съседите трябва да си го оправят, но техния отговор е, на нас не ни капе.  #2gunfire

И за апартамента, където ще се нанасяме, мнение за тези плочки http://ceramicbg.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7 … D0%B0%D0%BB%D0%B8 . Мисля да ги сложа в тоалетната.

# 264
# 265
Здравейте всички. Тъй като това ще е едно от първите помещения, които ще трябва да направим на новото място, се записвам да следя новостите. Simple Smile

# 266
  • София
Да не отварям нова тема-все пак тоалетната е в банята.Та имах две години квартирант и сега чистя след него-смених тапетите ,балатума ,мивката в банята.Но тоялетната чиния няма да я сменям-обаче е ужасно мръсна и вече две опаковки доместос и не мога съвсем да я изчистя.Дайте съвет какъв препарат по силничък да използвам,че да я изчистя.Скъсах си ръцете от търкане и не става.

# 267
# 268
  • Sofia
Здравейте отново!

Включвам се с пореден въпрос. Вчера ни монтираха нещата в банята. Когато обаче отидох да видя как е станало, останах озадачена, че коритото на душа не е уплътнено по никакъв начин (между пода и коритото има празно пространство). Ето намерих снимка от нета, изглежда по същия начин:

Скрит текст:

Та искам да питам това нормално ли е, или майсторът си е спестил труд и материали? И като стои така, няма ли да влиза вода и след време да има мухъл и мизерии отдолу newsm78 newsm78
Нашето корито не е така,сложили са нещо като широка лайсна,с което има завършен вид...но вода пак се събира и стича...Направо съжалявам,че не ни я изградиха и само параван да сложим..от долу от влагата се въдят едни малки черни червейчета и спасение няма..само с белина и райд ги моря,но пак се въдят Sick

# 269
  • Варна
Да не отварям нова тема-все пак тоалетната е в банята.Та имах две години квартирант и сега чистя след него-смених тапетите ,балатума ,мивката в банята.Но тоялетната чиния няма да я сменям-обаче е ужасно мръсна и вече две опаковки доместос и не мога съвсем да я изчистя.Дайте съвет какъв препарат по силничък да използвам,че да я изчистя.Скъсах си ръцете от търкане и не става.
Пробвай с Bref Power Gel 6 x Effect
Скрит текст:
Аз също не успях с доместос, но с Бреф и без много търкане се получи.

Общи условия

Активация на акаунт