Банята - 19-та тема

• 116 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Да, с google много пъти съм пробвала, но точно такъв цвят не съм намирала. Иначе по магазините имаше имитации на дърво, но всички ми идват бледи, иска ми се да намеря по-ярки.
Ще опитам в Кератон Simple Smile   bouquet

# 391
  • Варна
И ние започваме ремонт на банята, нямахме намерение, но подменяха тръбите за вода и вече е неизбежно. Нещо не мога да се спра на плочки, които хем да не са много скъпи, хем да са хубави  Grinning Искам баня в оранжево, че сегашната в бяло и черно ми идва в повече с чистенето на черните плочки. И друго да питам, някой знае ли къде във Варна мога да намеря параван за баня, но да не е душ кабина, не искам релси и плъзгащи врати, че и от такива ми е дошло до гуша, искам един прост параван с врата на панти, около 1,20.  Hug

# 392
Някой има ли мнение за тези слушалки? Дали си заслужават, или са менте?!?
http://magazincheto.info/led-ystroistva/65-svetesht-dysh-3-cvqta.html

# 393
  • София
здравейте,

някой може ли да ми помогне да намеря подобни плочки/гранитогрес като тези за пода:

Днес обиколихме много магазини, но никъде подобни не намерихме. Този цвят се води златен дъб май.
Много ще съм благодарна ако някой знае къде мога да ги намеря   bouquet
Не виждам снимката, но опитвала ли си тук,
тези http://www.supergres.com/it/3/prodotti/3-destinazione_duso/1-pav … lle-effetto-legno ги има тук. Погледни и тук

# 394
  • София
 Здравейте,

Аз от доста време ви чета и черпя идеи, предстои ни ремонт на банята и най-сетне се престраших да пиша. Разполагаме с относително ограничен бюджет, а и банята ни не е много голяма - някъде бях гледала параван, но сгъваем (не знам дали обясних добре, овален но се прибира към душа за повече пространство) и се надявах, че ще знаете място, където се продават такива.  Embarassed
П.П: Съжалявам, ако е вече дискутирано, уж потърсих...

# 395
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз уж имам някаква идея за банята, но с мъжа ми имаме разминаваме за душовото пространство - аз си представям стъкло и врата на панти, нещо такова -
Скрит текст:
а мъжът ми държи на това
Скрит текст:

Първо такава душ кабина хич не се връзва със стила на банята, която искам - на земята гранитогрес, имитиращ дърво, с мебели от масив, второ не виждам как ще влезна с някое от децата да му помогна в къпането  newsm78 Другото ми притеснение е тоалетната - харесвам вградени казанчета и тоалетни чинии, които не стигат до пода, но не знам дали във времето това е практичен избор.

# 396
  • София
Ние в сегашното ни жилище сме с вградено казанче и висяща тоалетна чиния. Вече 8 години нищо им няма. Не разбирам притеснението ти newsm78

Аз се притеснявах за казанчето, но като заложиш на добра марка, всичко е ок.

# 397
  • Отвъд алеята зад шкафа
За вграденото казанче съм чувала, че механизмите се развалят и поправянето е по-трудно. А за висящата тоалетна се чудя дали няма опасност да се разхлаби или разкърти в един момент  newsm78

# 398
  • София
И аз ги бях чувала тези неща, но ние за 8 години не сме имали никакъв проблем с нашето на Grohe. Сега за новото жилище пак същите взехме за банята и тоалетната.
Тоалетната чиния не се е налагало да я притягаме Laughing

# 399
  • София
Gadamer,  на мен също повече ми харесва първият вариант,  струва ми се, че ще се върже по-добре с имитиращия дърво под.  Хидромасажната е в по-модерен стил, а и според мен по-трудно се чисти. И двете са хубави, като цена коя е по-добра?

# 400
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer,  на мен също повече ми харесва първият вариант,  струва ми се, че ще се върже по-добре с имитиращия дърво под.  Хидромасажната е в по-модерен стил, а и според мен по-трудно се чисти. И двете са хубави, като цена коя е по-добра?

Като цена знам колко струва само хидромасажната, около 2000 лв, което е доста пари, но мъжът ми е готов да ги даде, защото много харесва такива душ кабини. Аз от своя страна освен, че не ги харесвам, ги намирам и неприятни за ползване. Не знам точно как се монтират, но не ми харесва, че коритото им е на по-високо, трябва да вдигна крак и да стъпя вътре. Струва ми по-затворено и клаустрофобично. А и наистина като стил е прекалено модерна и не отива на това, което аз искам. 

# 401
  • София
Абсолютно съм съгласна за повдигането, не е удобно изобщо. Цената е висока според мен, вярвам, че другият вариант ще излезе значително по-евтин, а можеш и да избереш точен размер, отговарящ на размерите на банята ти. Успех с убеждаването! При нас мястото е малко, но пък много ми се иска да обособя душово пространство. Ох, дано ми дойде идея...  newsm78

# 402
  • София
покaжи плaн нa бaнятa,зa дa помaгaме Wink

# 403
Не виждам снимката, но опитвала ли си тук,
тези http://www.supergres.com/it/3/prodotti/3-destinazione_duso/1-pav … lle-effetto-legno ги има тук. Погледни и тук

Благодаря за идеите, ще ги прегледам   bouquet

Сега започвам да се чудя подходящ ли е гранитогреса за пода на банята, по принцип препоръчва ли се или не много? Виждам, че тук има много разбиращи момичета и момечета  Flutter ако може да ме посъветвате?
Не знам също дали майстора ни ще го затрудним с гранитогрес, че той нали е по-дебел май, а нашата баня има доста чупки?
Искам банята ми да прилича на нещо като сауна и не знам как да постигнем този ефект

# 404
  • Sunshine state
И на мен първия вариант с паравана ми харесва много повече. Изобщо не съм привърженик на хидромасажните хай-тек кабини..Изглеждат ми като космически кораб насред банята.  Crazy  Sick Вътре едно тъмно и захлупено,сякаш не душ ще си взимаш,а си в открития космос. Опитай се да гу разубедиш някак си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт