Банята - 19-та тема

• 116 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
За Виега незнам, по принцип на Grohe имат една допълнителна приставка Grohe Fresh, през която се пускат таблетките. Попитай там от където е закупено.

# 376
Разгледах доста неща за баните и добих по-ясна представа за нещата, но имам още въпроси - трябва ми информация за плъзгаща врата на банята-ще се монтира отвън. Дали няма да има проблем с уплътняването и. Относно вградените структури за тоалетна - някои модели бутони имат фреш система -поставят се някакви пръчици, които боядисват водата в синьо, но до колко ароматизират бих искала да зная.

# 377
Pupitka, много ми хареса банята ти  Hug

И на мен  Heart Eyes

Пупитка, как е монитаран душ кабината? Това е моята драма, виждам, че нямаш поддушово, не протича ли? Тя е много новичка още де, около година му трябва на силикона и се почва  Cry

# 378
  • Отвъд алеята зад шкафа
За опънатите тавани, ето едно клипче от което се добива представа: http://www.youtube.com/watch?v=TDvcNBvdS4w

Нашият таван в банята ще е гипсокартон с лунички, в тоалетната мазилка. Още не са готови, за да покажа.

Според мен, ако се обновява стара баня е добре да се изкърти всичко и да се смени инсталацията и тръбите.

Благодаря, придобих представа. Не ми харесва, изглежда странно  newsm78 Няма да е спра на този вариант със сигурност. Ние ще правим основен ремонт на банята, имам идеи как искам да изглежда, но вероятно няма да се мине без проект.

# 379
  • София
Никой не е отговорил на въпроса ми за паравана от баухаус  Mr. Green, но и без това въпроса за сега отпада Peace. Ходих, видях ги, цената е само за едната врата, така че се връзва подобно на други места.
SnejanaRZ ако не искаш праг се слага лентов сифон, но малко са скъпички. Най-ниска цена досега видях в Бриколаж - около 200 лв за 90см. Ето тук може да видиш какво представлява - http://www.siko.bg/serie/355.html

И сега още един въпрос от мен - за малка баня 1,5 х 2 кв.м. какви плочки са подходящи по-малък или по-голям размер newsm78, и също вертикално или хоризонтално да се слагат? newsm78  Peace

# 380
  • София
Разгледах доста неща за баните и добих по-ясна представа за нещата, но имам още въпроси - трябва ми информация за плъзгаща врата на банята-ще се монтира отвън. Дали няма да има проблем с уплътняването и. Относно вградените структури за тоалетна - някои модели бутони имат фреш система -поставят се някакви пръчици, които боядисват водата в синьо, но до колко ароматизират бих искала да зная.
Няма проблем може да се уплътни вратата,но трябва да се съгласува между майстора на плочките
и този,който прави дограмата.

# 381
vicks, направихме нашата баня миналата седмица. Плочките са 0,34 на 0,34 м, имитират мозайка с цвят капучино.

# 382
  • Sunshine state
Pupitka, много ми хареса банята ти  Hug

И на мен  Heart Eyes

Пупитка, как е монитаран душ кабината? Това е моята драма, виждам, че нямаш поддушово, не протича ли? Тя е много новичка още де, около година му трябва на силикона и се почва  Cry
Извинявай за късния отговор,но бяхме на почивка и не съм влизала. Embarassed
Лайсната към душ кабината е вградена в плочките и на практика силикон няма,това беше другия вариант,де.Майсторът ни попита как я искаме-вградена или "залепена" за плочките посредством силикон.И аз съм патила от 'трайността' на силикона,та веднага казахме,че я искаме вградена.На практика 1/3 от нея е в плочките и не тече от никъде. Коритото изобщо не сме го обсъждали-стои грозно и се продънва много бързо,а и не ми изглежда хигиенично. Някой спомена за черни червеи там,където се плъзгала вратата по него. ooooh! Тук не виждам къде ще се завъдят-няма нисша. Доводът на майстора ни беше,че ако кабината се разпадне,можем да отстраним лайсната по-лесно,ако е закрепена със силикон към плочките,но аз не го ща-нека си седи лайсната,не ми пречи.  Grinning

# 383
vicks, направихме нашата баня миналата седмица. Плочките са 0,34 на 0,34 м, имитират мозайка с цвят капучино.

Може ли снимки да видим Peace

# 384
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/199280_10 … 479_7357719_n.jpg
Коя е тази серия плочки?

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/179451_10 … _1919831196_n.jpg
и тази?

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 16:55 от Аз Веси

# 385
Ще кача снимки до няколко дни, защото в момента пребоядисваме апартамента.

# 386
здравейте,

някой може ли да ми помогне да намеря подобни плочки/гранитогрес като тези за пода:

Днес обиколихме много магазини, но никъде подобни не намерихме. Този цвят се води златен дъб май.
Много ще съм благодарна ако някой знае къде мога да ги намеря   bouquet

# 387
  • София
В Практикер?

# 388
Там не сме проверявали, утре ще отидем, благодаря   bouquet

# 389
  • София
здравейте,

някой може ли да ми помогне да намеря подобни плочки/гранитогрес като тези за пода:

В Кератон на Симеоновско шосе имаше от този вид. За цвета не мога да потвърдя, но имаше няколко разцветки имитиращи паркет. Също може да потърсиш в google за "гранитогрес имитация на дърво": Ето, излизат доста неща: https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1 … =1150&bih=560

Общи условия

Активация на акаунт