Банята - 19-та тема

• 116 930
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Да питам някой може ли да ми каже къде да намеря комбинация жълти и кафяви плочки - спряла съм се на това, но не намирам нещо такава серия с чисти, хубави цветове. Също ми трябват мнения за вградена система за тоалетна - на коя марка да заложа а също и дали тази фреш система, която имат някои модели върши работа - дали ароматизира - с една дума каква работа върши?

# 406
  • Sunshine state
Снежана,линка не излиза.

# 407
  • София
Моята баня е факт.Съвсем проста и обикновена,чак ме е срам снимки да сложа,че като гледам чудесата тук... Simple Smile

# 408
  • София
SnejanaRZ, плочки за баня в кафяво и бледо жълто има в
Скрит текст:
Praktis(Хаджи Димитър)
. С фриз на цветя са. Не знам дали ще ти допаднат, де. Аз лично много ги харесвам, но в синята гама.
П.П: rumen_iankov, ще се опитам да скалъпя едно планче, още съм в процес на разучаване на форума и не знам как да приложа снимка от телефона ми, но сега ще прочета и ще прикача.

# 409
  • Отвъд алеята зад шкафа
И на мен първия вариант с паравана ми харесва много повече. Изобщо не съм привърженик на хидромасажните хай-тек кабини..Изглеждат ми като космически кораб насред банята.  Crazy  Sick Вътре едно тъмно и захлупено,сякаш не душ ще си взимаш,а си в открития космос. Опитай се да гу разубедиш някак си.  Peace

Ами ще се опитам. Имам коз в ръкава си - отстъпих при избора на апартамента и при настояването за камина, така че ще запъна крак за тази хидромасажна чудесия, в която всичко друго правиш, но не и да се изкъпеш  hahaha

# 410
Моята баня е факт.Съвсем проста и обикновена,чак ме е срам снимки да сложа,че като гледам чудесата тук... Simple Smile
E, ти пък  Rolling Eyes. Какъв срам....всичко, което е новичко е чудесно. На всеки зора и бюджета е различен. Важното е на вас да ви харесва и да ви е удобно  Peace

Аз да попитам компетентните в темата. Имаме 2 цвята теракот на стената - тъмен и светъл. Искам на тъмния да сложа тъмни фуги, а на светлия - светли. Въпроса ми е: Точно там където свършва тъмната плочка и започва светлата как да сложа фуга така, че да не се смесят...... Rolling Eyes дано ми разбрахте питането. Мислех си след като е сложена светлата фуга да залепя хартиено тиксо в/у нея, че като се слага тъмната да не зацапа светлата ... сигурно ви звуча смешно ooooh!.....та, има ли някакъв трик в този случай Thinking? Споделете моля.

# 411
  • в полите на Балкана
И аз тук с въпрос  Wink

С какво се лепи гипс картон в баня? Удачно ли е да се изправи  стената с такава чудесия или ще имаме проблеми след това?

# 412
У нас изправяха с гипсокартон, само че от онзи дето е зелен - влагоустойчив.

# 413
  • София
При нас е също с гипсокартон, с водоустойчиво лепило. Не е мръднало 5та година. http://s1295.photobucket.com/user/Sianatot/media/IMG_20130818_19 … e50c57aa.jpg.html -  ето и разположението на нашата баня, умувам как да поставя параван или кабина?  newsm78

# 414
  • в полите на Балкана
Благодаря момичета  bouquet

ММ също каза, че с влагоустойчив ще го прави, но се чудеше с какво да го залепи.
Siana_T, спомняш ли си марката лепило? Може и на лични да не го вземат за реклама.

# 415
  • София
И аз тук с въпрос  Wink

С какво се лепи гипс картон в баня? Удачно ли е да се изправи  стената с такава чудесия или ще имаме проблеми след това?
Зависи каква е основата.Ако е блажна боя тогава гипскартон на конструкция.Ако
е мазилка тогава си направете вароциментова мазилка за изправяне на стените.

# 416
  • София
При нас е също с гипсокартон, с водоустойчиво лепило. Не е мръднало 5та година. http://s1295.photobucket.com/user/Sianatot/media/IMG_20130818_19 … e50c57aa.jpg.html -  ето и разположението на нашата баня, умувам как да поставя параван или кабина?  newsm78

От тръбите към душа можете да направите паравана.

# 417
  • София
МамаРаче, нямам никаква представа какво е било лепилото.   Embarassed  rumen_iankov, мислила съм го, но 60см не е ли твърде тясно за къпане?

# 418
  • в полите на Балкана
И аз тук с въпрос  Wink

Зависи каква е основата.Ако е блажна боя тогава гипскартон на конструкция.Ако
е мазилка тогава си направете вароциментова мазилка за изправяне на стените.

Основата е една тръба боядисана с боя вместо колона. Точно до касата на вратата е. До нея е тухлена стена с мазилка. Искаме да скрием тръбата, да изравним със стената и да поставим плочки.

# 419
  • София
иползвaйте итонг 5 см

Общи условия

Активация на акаунт