Втори клас - втори срок - 5

• 40 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • у дома

Но ми се иска и още нещо по български,нещо по което да работим и да преразказваме.

Това го имаме :
http://www.book.store.bg/p14841/prerazkazvam-i-sychiniavam-pomag … ta-stefanova.html
http://www.book.store.bg/p94842/hajde-da-napishem-uprazhnenia-za … bahchevanova.html

# 526
svetlaem това си е направо без пари, ще го взема. Hug

# 527
При нас поправки няма, децата приемат изходното ниво като обикновенно контролно, годишната оценка се пише на база целогодишните оценки и представяне на детето по съответния предмет. На мен така ми харесва Simple Smile.
Разбира се. Така е много по-обективно.  Peace

Morrighan, при нас са си конкретни, не колективни ...
И при нас.  Mr. Green Това, да се говори по принцип и за всички и да се карат родителите да "разпознават" дали не става дума за "нашето гардже", е голяма недомислица.

Попаднах тези дни на такъв вариант тест - с отворени въпроси - такива биват, и да ги карат в клас да разказват. Ще помечтая ...
тест 
Това ми хареса. Като цяло, и аз съм на мнение, че образователната ни система има много "трески за дялкане". Дават на децата накакъв образователен минимум, а останалото - всеки да се спасява поединично. Дали, ще работиш с детето си допълнително вкъщи, ще го пращаш в школи или на частни уроци си е твой проблем.

lorenca, браво на детето.  Grinning

# 528
  • София
Дa се"похвaля", че Плaми е със счупенa ръкa. Игрaлa футбол, ритнaлa топкaтa с петичкa и се подхлъзнaлa. Ще ходи нa море с шинa и aквaпaркa отивa в мечтите, но aз се моля поне дa зaрaстне добре.  Praynig

# 529
bibi, бързо възстановяване на футболистката  Praynig

# 530
... но aз се моля поне дa зaрaстне добре.  Praynig

Peace
милата  Hug

# 531
Ние няма да завършим с 6.00.Изходните нива минаха,но още не днам как се е справил,а няма да сме с пълно шест,защото вече има годишна оценка по рисуване четворка,това е положението.По инф.технологии има 6 годишна оценка,ще видим какви ще са другите.Утре сме на турнир по футбол,днес е на училище.Извинете малко ви изпуснах,ама нямам време дори и сега малката ме вика.

# 532
  • София
Биби, да се оправя детето безпроблемно! Hug

Е, не мога да разбера учител, който пише годишна оценка четворка по рисуване на второкласник! Не би ми пукало на мен никак, обаче за едно дете това е меко казано подтискащо и амотивиращо. Какво толкова трябва да нарисува, за да има четворка....може би кон с криле! Честно, не разбирам. Колкото и да си повтаряме , че не са важни оценките...за детето е крайно неприятно сигурно.

# 533
  • София
И пак опираме до това, че някои предмети трябва да са със "зачита се/не се зачита".
Биби, бързо да се оправя Плами!

# 534
Боби бързо възстановяване!
rosikosefi нямам думи за 4 по рисуване. Трябва ли всички да са Ван Гог?!?
Да се оплача. Моя в четвъртък в час по английски си свалил панталоните. ooooh! Добре ,че поне гащите си е оставил.Вчера пак по англ. се е държал ужасно. Tired

Ще трябва да си поговирм сериозно.

# 535
  • В светлината на слънцето
биби, бързо възстановяване на футболистката.  Hug

# 536
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Кейси, аз въобще за пръв път чувам за стандартизирани тестове от фирми, нашите изходни нива госпожата си ги е съставила, мисля  newsm78, а нашия тест по математика мноооого се различава от тиражираните в нета.

Биби, да се оправя бързо детенце, да си зараства нормално всичко  Praynig Peace

Ние продължаваме с изходните нива, по всички предмети щяло да има  Shocked, а по БЕЛ - отделно по български език, отделно по литература, а сега и по ЗИП-математика  ooooh! ooooh! :ooooh,
иначе минахме математика, ОС и английски.

Валенцето, за 4-ка по рисуване и аз нямам думи  Close

# 537
  • Варна
Изходните не се ли носят в Инспектората? Би трябвало да са стандартизирани

Биби, бързо зарастване!!

# 538
  • София
Нашите изходни са оттук:
http://www.book.store.bg/p49209/az-sym-vyv-2-klas-samostoiatelni … -s-shabanska.html
Има по 2 теста по всеки предмет. Класната иска да се препише всичко от помагалото ( в т.ч. и условията ) през ваканцията. Не се шегува жената, ама има успехи.  Grinning

п.с. Благодаря ви за съчувствието и пожеланията !  Hug

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 11:34 от bibi

# 539
Нашите изходни са оттук:
http://www.book.store.bg/p49209/az-sym-vyv-2-klas-samostoiatelni … -s-shabanska.html
Има по 2 теста по всеки предмет. Класната иска да се препише всичко от помагалото ( в т.ч. и условията ) през ваканцията. Не се шегува жената, ама има успехи.  Grinning

п.с. Благодаря ви за съчувствието и пожеланията !  Hug
От кое помагало?

Нашите изходни не ги намерих никъде в нета. А това което биби е показала го имаме и работим по него през годината.

Общи условия

Активация на акаунт