София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 593
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Мога да ти препоръчам лекарка в новите блокчета до 24 поликлиника д-р Илиева,много съм доволна Simple Smile
Аниии, ще ми препоръчаш като се видим Laughing. Че ще имам много нещата да те разпитвам Heart Eyes
ПП: оставям те да се чудиш коя съм аз тука под прикритие Mr. Green

# 556
Мога да ти препоръчам лекарка в новите блокчета до 24 поликлиника д-р Илиева,много съм доволна Simple Smile
Аниии, ще ми препоръчаш като се видим Laughing. Че ще имам много нещата да те разпитвам Heart Eyes
ПП: оставям те да се чудиш коя съм аз тука под прикритие Mr. Green

хахах не бях сигурна,но май те разкрих хахаха добре съглсна Wink

# 557
  • София
Здравейте Извинявам се ако вмъквам тук друга тема, но не можах да намеря информация никъде. Има ли желаещи мами за разходки в района? От скоро съм майка, имам 3месечен син. Ще се радвам да се запознаем.

Да,аз wavey

С моето бебче излизаме от скоро и си търсим компания.Живеем в 401 блок до новия Лидл

# 558
Здравейте Извинявам се ако вмъквам тук друга тема, но не можах да намеря информация никъде. Има ли желаещи мами за разходки в района? От скоро съм майка, имам 3месечен син. Ще се радвам да се запознаем.

Да,аз wavey

С моето бебче излизаме от скоро и си търсим компания.Живеем в 401 блок до новия Лидл

Здравейте, ще се радвам да се запознаем. Ние живеем в първа част точно да общината. На лични съобщения ще изпратя профила ми във фейсбук за комуникация.

# 559
Здравейте! Казвам се Лили, живеем в Надежда-2 и имам 5 месечен син, ще се радвам да се присъединя към вас. Все още не познавам никой в района. Ако има желаещи мами за разходки, пишете  Laughing

# 560
И моето питане не е за тази тема,но искам да попитам дали има някоя майка която си е записала детенцето в 38 ОДЗ "Дора Габе" набор 2012?

# 561
Вчера ходих до социални зад ЦБА и се натъкнах на копаещи багери и работниците ми казаха, че не работи. Знаете ли дали временно са се преместили някъде ? Къде мога да си подам документите за детските надбавки?

# 562
Вчера ходих до социални зад ЦБА и се натъкнах на копаещи багери и работниците ми казаха, че не работи. Знаете ли дали временно са се преместили някъде ? Къде мога да си подам документите за детските надбавки?
  До колкото знам,те отдавна се преместиха близо до магазин 345 мога да ти дам точен адрес ако искаш надявам се и аз да не бъркам,но последно септември месец  2013г. ходих и бяха там Simple Smile

# 563
Не ги бях посещавала отдавна и затова не знам, ще ги потърся, благодаря.

# 564
Здравейте Simple Smile) Може ли да ми препоръчате някой дерматолог в района ( дори да не е съвсем в района не е проблем), който работи с направления. Излезнаха ми едни странни петна, вече ми пратиха направление и не ми се чака повече. Благодаря много Simple Smile
П.С Видях, че в началото има линк за болници и лекари, където може би ще намеря нужната информация, но не ми го отваря

# 565
Дерматолог има и в 8-ма поликлиника. Но не съм сигурна колко е добър специалист. От там съм ходила в Александровска болница към клиниката по кожни и венерически болести. Водят ги добри специалисти, макар пак да не съм напълно сигурна в това. Все ще се намери накрая за какво пак да плащаш. Просто такава ни е здравната система.

Пъпките обикновено са много устойчиви и много време може да се наложи да се лекуват. Но и ако ти не им се даваш, победата накрая ще е твоя.  Успех!

# 566
Благодаря, а в 8-ма поликлиника дали работят с направления? Просто още не ми се е налагало тук да ходя на никакъв лекар

# 567
Благодаря, а в 8-ма поликлиника дали работят с направления? Просто още не ми се е налагало тук да ходя на никакъв лекар

Да, с направления работят всички. Поне аз не съм чувала някой лекар там да не работи с направление.

# 568
  • София
Здравейте, знам, че преди време имаше въпроси и препоръки за педиатри, но не откривам в коментарите назад. Извинявам се, че връщам пак натам темата, но моля да ми препоръчате добър педиатър в 24-та и 8-ма поликлиника. При мен се получи усложнение и ще трябва да родя до 2 седмици, та въпросът стана спешен и се налага да се уговорим с лекар много бързо. А, доколкото схващам, повечето добри детски доктори не приемали нови пациенти.
Много ви благодаря   bouquet

# 569
Аз съм при доктор Сакарова. В 8-ма поликлиника. Може да не е перфектна, но не и лоша. И приема пациенти. Не отказва направления.

Общи условия

Активация на акаунт