София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 484
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм при доктор Сакарова. В 8-ма поликлиника. Може да не е перфектна, но не и лоша. И приема пациенти. Не отказва направления.

Кими, Сакарова в нов кабинет ли е? Майка ми ходи да пита за нея дали приема нови пациенти и на регистратурата и казали, че вече не работи в поликлиниката newsm78 Аз много се учудих, защото наскоро май я виждах там (по принцип беше в кабинета срещу нашата лекарка - Шамановска). Искаше ми се да сме при нея, защото я познаваме отдавна и само хубави неща съм чувала за нея Simple Smile

# 571
  • София, Надежда
Здравейте мами!

Thinking
Търся помощ за тийнейдж парти в Надежда и района. Ако се сещате за някой билярд клуб ще съм много благодарна!  bouquet

# 572
Здравейте мами!

Thinking
Търся помощ за тийнейдж парти в Надежда и района. Ако се сещате за някой билярд клуб ще съм много благодарна!  bouquet

Има да на ъгъла на ул.Христо Силянов и ул.Йордан Хаджиконстантинов.Детски кът Чочи и заведението се казва Лагуна на втория етаж до колкото знам има и билярд и много други игри ,но не съм го посещавала Simple Smile

# 573
Аз съм при доктор Сакарова. В 8-ма поликлиника. Може да не е перфектна, но не и лоша. И приема пациенти. Не отказва направления.

Кими, Сакарова в нов кабинет ли е? Майка ми ходи да пита за нея дали приема нови пациенти и на регистратурата и казали, че вече не работи в поликлиниката newsm78 Аз много се учудих, защото наскоро май я виждах там (по принцип беше в кабинета срещу нашата лекарка - Шамановска). Искаше ми се да сме при нея, защото я познаваме отдавна и само хубави неща съм чувала за нея Simple Smile

В 8-ма поликлиника си е все още. В кабинет № 106.

# 574
Майчета помогнете да намерим Арчи
Днес, 09.06.2014 е изгубен Голдън Ретрийвър в кв. Надежда, около бл. 102. Видян е за последно в Надежда 2ра част. Кучето е възрастно (10г.) и отговаря на името Арчи.
Възможно е да се намира в района на Надежда 1,2,3,4 както и Толстой и Свобода.
Моля, ако го видите или намерите да се обадите на тел: 0895741323, 0899124863

# 575
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вики, дано го намерите, ще си отварям очите. Пиши като се прибере у дома  Hug

# 576
Прибра сееееее, хора от всички квартали ни звънаха и накрач го хванахме  Praynig Praynig

# 577
. Тя ни предложи д-р Филева, но тя щяла да поеме само мен и ММ, а детето иска да го пишем в 24 поликлиника.

От тази "докторка" бягай с 300! Бяхме цялото семейство при нея,едва се отървахме.Работи с майка си и за всичко се съветва с нея,защото е медицинсака сестра.Не ДАВА направления,трябва да си запазиш 2-3 месеца по-рано.Аз лично се отказах,когато ми отказа задължителния преглед при гинеколог 6 месеца след раждане (с първото дете).После бяха едни сръдни и реши да си "отмъщава" върху майка ми,защото имаше неблагоразумието да остане при нея. Беше и влязъл кърлеж на свивката на коляното отзад и тя  му скъса главата докато го вадеше.После й набута 2 антибиотика да изпие.Ако знае какво работиш,винаги заболяването ти е свързано с това-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Ние понеже сме учителки,с каквото и друго оплакване да сме отишли при нея,винаги си тръгвахме с диагноза фарингит и антибиотик! За баба само ще кажа,че й би противогрипна ваксина  без да я прегледа и тя след 2 месеца почина. Може и съвпадение да е....Мога книга да напиша за тази жена  #2gunfire
Здравейте мами!Днес попаднах на темата ви!Живея в Надежда от 13 години.Като почетох това реших да се включа.Всеки от нас има собсвен добър или лош опит с всичко.Др Филева ми е джи пи от 13г.Ние сме много доволни от нея.Направление никога не ми е отказала!!!Много е внимателна,изслушва те,обръща ти внимание.За сведение на всички-майка и,с която работи е пенсионерка-лекарка.Жената се чувства добре и и помага в ролята на мед.сестра.За това се допитва  до нея.Съжалявам за вашите проблеми и лошо мнение.Аз изразявам моето.Медала винаги има две страни!Ще продължавам да ви чета.Ако мога да помагам с нещо...тук съм!

# 578
Мами, здравейте, ние сме при д-р Надя Петкова в 8-ма. Да си призная, доволна съм много от жената. Не бърза да изписва АБ, абе до сега с баткото нито веднъж не е сбъркала, надявам се и с бебето да е така!

# 579
Да се запиша и аз в темичката, живея в надежда 2  Wink  Родих на 10 април и записах синът ми при др. Баремлийска от 8ма поликлиника и съм много, много доволна от нея  Peace

# 580
Да ви питам, коя спирка на трамвай 6 е до метростанция обеля?

# 581
  • София
Да ви питам, коя спирка на трамвай 6 е до метростанция обеля?

Виж на сайта на ГТ.
Мисля, че името е точно Метростанция Обеля, но не съм сигурна.

# 582
Няма такава спирка на сайта.

# 583
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Автостанция Обеля?

# 584
  • София
Е, може да не се казва така, не виждаш ли името там?

Автостанция Обеля е, както е написала Katencetoo Peace

Общи условия

Активация на акаунт