София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 601
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
За набор 2011 г. в основната сграда имаше отпуснати общо пет места.

Ако може тези, които са в по-горни групи, да споделите мнения!

# 541
За 90 ОДЗ не знам как нямат обявен прием, но има цял списък на вратата с приети деца за септември.

Аз пък има други впечатления за учителите... Повечето, ми прави впечатление, че са възрастни. На моето дете в групата и двете учителки са доста на възраст. Само лелята ни е по ... (не знам как да се изразя за възраст, но повече си я харесвам).

Градината си е хубава, но има някои неща които ме дразнят - например всевъзможните базари с цел изхарчване на парите на родителите. Но това пък си ми е лично мнение. Иначе се стараят да обгрижват децата и да ги учат. Редовно се правят тържества и открити уроци. Правят се екскурзии и има и летен лагер на море. Децата ходят с желание, а им се създават и приятни емоции.

# 542
  • Нови искър
За 90 ОДЗ не знам как нямат обявен прием, но има цял списък на вратата с приети деца за септември.

Аз пък има други впечатления за учителите... Повечето, ми прави впечатление, че са възрастни. На моето дете в групата и двете учителки са доста на възраст. Само лелята ни е по ... (не знам как да се изразя за възраст, но повече си я харесвам).

Градината си е хубава, но има някои неща които ме дразнят - например всевъзможните базари с цел изхарчване на парите на родителите. Но това пък си ми е лично мнение. Иначе се стараят да обгрижват децата и да ги учат. Редовно се правят тържества и открити уроци. Правят се екскурзии и има и летен лагер на море. Децата ходят с желание, а им се създават и приятни емоции.
Ние сме там също относно Базарите аз нямам нищо против събраните пари са за каузи които си заслужава.
Например миналата година каузата беше за Майката спасила детето си от горящата им къща.
Базата е сравнително запазена тази година ще правят санировка на всички сгради защото са спечелили те проекта и има пари .
Има басейн вътре в самата градина.
Учителките са страхотни ние сме при Зиновиева и Роси с лелка Нина но тази година задвършваме и вече ще сме 1 клас пожелавам Ви успех .

Grinning Simple Smile

# 543

Ние сме там също относно Базарите аз нямам нищо против събраните пари са за каузи които си заслужава.
Например миналата година каузата беше за Майката спасила детето си от горящата им къща.
Базата е сравнително запазена тази година ще правят санировка на всички сгради защото са спечелили те проекта и има пари .
Има басейн вътре в самата градина.
Учителките са страхотни ние сме при Зиновиева и Роси с лелка Нина но тази година задвършваме и вече ще сме 1 клас пожелавам Ви успех .

Grinning Simple Smile

Относно базарите аз пък имам нещо против. Защо!? Първо правят се в групата на детето ми. Докато трае специално Коледния базар (щото и Великденски си измислиха) децата ни са по другите групи. Материалите са от родителите от нашата група и си е направо задължително участието. След това се дават пари за томбола, без изключение. После пък минаваш и да си пазаруваш. Написала си за миналогодишния. А за тази година за къде бяха парите знаеш ли? До колкото разбрах за болна майка на учител от градината. Не че нещо, ама ми се струва нередно. Пари за такава кауза се събират от колектива на фирмата / завода / детската градина / ...

После имахме Великденски базар, за който искаха да дам парите от касата на групата за закупуване на материали - понеже съм касиер. Тъй като не ги дадох (предложих им да си ги възстановят от самия базар) трябваше да се обяснявам с директорката. На края пак ни ги взеха, пред предлог да се закупи етажерка с парите от базара (за която нищо не сме говорили на родителската среща в началото на годината и която абсолютно не им е нужна - имат си много такива), ама понеже не достигали та да вземат и от касата (взеха всички пари). Извинете, ама това е некоректно и абсолютно не правилно. Та за това съм против!

# 544
...А за тази година за къде бяха парите знаеш ли? До колкото разбрах за болна майка на учител от градината.....
Мисля, че парите бяха за директорката на филиала, която е болна от рак. Не че има значение точно за какво са. Аз харесвам идеята за базарите, но някак ми идват в повечко украсите и приготовленията още от октомври... Някои родители бяха донесли стари използвани играчки, което ми беше странно, но моето диване пък си хареса точно такава една плюшена коала и е неразделен с нея и до сега, така че няма лошо Simple Smile Зависи и самите госпожи колко тормозят родителите с тези неща, защото някои са си нахалнички.

# 545
Здравейте, мили дами.От доста години чета този сайт и най-накрая реших да се регистрирам и да пиша.Надявам се да ме приемете във вашият страхотен колектив.От почти една година съм омъжена и със съпруга ми скоро разбрахме, че чакаме дете. В момента живеем в Овча Купел, но си стягаме жилище в Надежда 3. Надяваме се до 1-2 месеца да успеем да се пренесем. Тъй като все още не съм започнала женска консултация, ми се иска тя да бъде в кв. Надежда и по-точно в 8-ма поликлиника. Това, което прочетох е, че препоръчвате д-р Консулова. Може ли някой да ни даде нейни координати или да ли препоръча някоя друга гинеколожка в тази поликлиника. Благодаря ви предварително за помощта  Simple Smile

# 546
  • София
А мнения за филиала на 90 ОДЗ и за 5 ЦДГ?

miha_dimitrova
, аз лично ДК в поликлиника не препоръчвам, освен ако не е смао за проформа и за изследванията, които се полагат по ЗК.

# 547
...А за тази година за къде бяха парите знаеш ли? До колкото разбрах за болна майка на учител от градината.....
Мисля, че парите бяха за директорката на филиала, която е болна от рак. Не че има значение точно за какво са. Аз харесвам идеята за базарите, но някак ми идват в повечко украсите и приготовленията още от октомври... Някои родители бяха донесли стари използвани играчки, което ми беше странно, но моето диване пък си хареса точно такава една плюшена коала и е неразделен с нея и до сега, така че няма лошо Simple Smile Зависи и самите госпожи колко тормозят родителите с тези неща, защото някои са си нахалнички.

Това с украсите и на мен ми идва в повече. До колкото знам директора за филиала и за основната сграда е един и същ. Може би във филиала си имат зам. директор.....?

И аз се възмутих от факта, че имаше захабени плюшени играчки, които дори не бяха малко препрани, но както и да е.

miha_dimitrova - пратих координати на лични  Peace

# 548
Извинявам се поне за набор 2012 нямаше нито едно обявено място,за другите не съм гледала,но бързо си направих сама грешно предположение Simple Smile

# 549
Момичета, бихте ли ми препоръчали лекар в 8 поликлиника? Днес на консултацията нашата ни изненада с новината, че се пенсионира в края на месеца Crazy. Тя ни предложи д-р Филева, но тя щяла да поеме само мен и ММ, а детето иска да го пишем в 24 поликлиника. До сега всички сме били при един лекар и не ми се иска да се делим или поне ако са различни да са на едно място. Знаете ли някой, който приема нови пациенти?
Благодаря предварително  bouquet

# 550
. Тя ни предложи д-р Филева, но тя щяла да поеме само мен и ММ, а детето иска да го пишем в 24 поликлиника.

От тази "докторка" бягай с 300! Бяхме цялото семейство при нея,едва се отървахме.Работи с майка си и за всичко се съветва с нея,защото е медицинсака сестра.Не ДАВА направления,трябва да си запазиш 2-3 месеца по-рано.Аз лично се отказах,когато ми отказа задължителния преглед при гинеколог 6 месеца след раждане (с първото дете).После бяха едни сръдни и реши да си "отмъщава" върху майка ми,защото имаше неблагоразумието да остане при нея. Беше и влязъл кърлеж на свивката на коляното отзад и тя  му скъса главата докато го вадеше.После й набута 2 антибиотика да изпие.Ако знае какво работиш,винаги заболяването ти е свързано с това-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Ние понеже сме учителки,с каквото и друго оплакване да сме отишли при нея,винаги си тръгвахме с диагноза фарингит и антибиотик! За баба само ще кажа,че й би противогрипна ваксина  без да я прегледа и тя след 2 месеца почина. Може и съвпадение да е....Мога книга да напиша за тази жена  #2gunfire

# 551
sedem_7  #Crazy Shocked Ужас! Благодаря ти, че сподели Hug. Така или иначе не исках да се записвам без детето, сега ме убеди напълно да не съм при нея. Проблема обаче си остава - как да намеря някой читав, като повечето са препълнени с пациенти и не искат да записват нови Tired

# 552
Проблема е ,че в 8ма добрите доктори са препълнени. Имаше по-нагоре в темата ако не се лъжа за доктори в 8ма.според мен намери педиатър и всички дружно при нея.Ние сме така.Накрая всички избягахме от Филева и сме при педиатърката ни,барабар с баба и дядо Simple Smile

# 553
Здравейте Извинявам се ако вмъквам тук друга тема, но не можах да намеря информация никъде. Има ли желаещи мами за разходки в района? От скоро съм майка, имам 3месечен син. Ще се радвам да се запознаем.

# 554
Момичета, бихте ли ми препоръчали лекар в 8 поликлиника? Днес на консултацията нашата ни изненада с новината, че се пенсионира в края на месеца Crazy. Тя ни предложи д-р Филева, но тя щяла да поеме само мен и ММ, а детето иска да го пишем в 24 поликлиника. До сега всички сме били при един лекар и не ми се иска да се делим или поне ако са различни да са на едно място. Знаете ли някой, който приема нови пациенти?
Благодаря предварително  bouquet

Мога да ти препоръчам лекарка в новите блокчета до 24 поликлиника д-р Илиева,много съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт