София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 687
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от един татко на 2-месечна принцеса  Party Party Party

Добре дошъл! Да ви е жива и здрава принцесата Heart Eyes

# 106
Момичета,извинявам се предварително,ако е обсъждано вече.Препоръчайте ми добър педиатър от 8-ма поликлиника,за което благодаря Hug

# 107
  • София
Момичета,извинявам се предварително,ако е обсъждано вече.Препоръчайте ми добър педиатър от 8-ма поликлиника,за което благодаря Hug

Беремлийска, Борисова.

# 108
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Беремлийска, Борисова.

Трифонова.

# 109
  • София
д-р Надя Петкова

# 110

Д-р Петкова преди няколко месеца каза, че не приема нови пациенти.

# 111
 Hug Привет отново!Следя темичката редовно и неведнъж вече се допитвах до вас , което се оказа много полезно и ме олесни в немалко случаи.
Та да си задам пак питането ,че ми предстои ремонт вкъщи. Може ли координати на майстори  за бани и гипскартон , от които сте останали доволни? Ако смятате ,че не е редно тук да оставяте тел. номера- моля ,пишете ми на лични.... Честно казано предпочитам  да се допитам до вас, отколкото да търся майстори на случаен принцип.. Simple SmileБлагодаря предварителноо Hug  bouquet

# 112
  • Върху лъчите на Слънцето.

Д-р Георгиев

# 113
Някой може ли да сподели за детските кухни, от кои сте взимали, има ли разлика м/у държавната в свобода и тази в надежда, май има проблем с местата в тази в надежда. От кои частни сте доволни, до вкъщи или от кой пункт ги взимате. От къде се сдобихте с бурканчета за държавните?

# 114
Аз взимам от кухнята, която е зад двата  блока с банките на бул. Ломско шосе. По точно ми я носят вкъщи. Доволна съм. Всеки ден е разнообразна храната. Особено кремчетата са много вкусни. Бурканчета намерих на централния пазар.

# 115
Аз взимам от кухнята, която е зад двата  блока с банките на бул. Ломско шосе. По точно ми я носят вкъщи. Доволна съм. Всеки ден е разнообразна храната. Особено кремчетата са много вкусни. Бурканчета намерих на централния пазар.
Е тази е държавната - във филиала на 27 ОДЗ, нали? Как така ти я носят вкъщи?
И аз да попитам, на държавните още ли искат 30 бурканчета?

# 116
Там има една жена, която разнася храната по домовете. Срещу заплащане естествено. Кой № се води ОДЗ-то не знам със сигурност. На мен февруари миналата година ми искаха 30 бурканчета и мисля 60 капачки.

# 117
 Да, раздавателният пункт на ДМК се намира в двора на 27 ОДЗ и да, все още искат 30 идеално измити и без остатъци от хартиен етикет бурканчета, и 60 капачки. Храната е разнообразна и достъпна като цена.

Kimmy, от чисто любопитство: Колко ти струва да ти донесат храната в къщи?

# 118
25 лв. месечно. Аз си го позволявам понеже плащам само половин такса за кухнята и горе долу ми се връзва.

# 119
Някой може ли да сподели за детските кухни, от кои сте взимали, има ли разлика м/у държавната в свобода и тази в надежда, май има проблем с местата в тази в надежда. От кои частни сте доволни, до вкъщи или от кой пункт ги взимате. От къде се сдобихте с бурканчета за държавните?

Сънчо, няма разлика м/у раздавателният пункт в Надежда и този в Свобода. Кухнята-майка се намира в Западен парк, там готвят, дезинфекцират бурканчетата, капачките, разливат храната, и я доставят до раздавателните пунктове.
Пробвала съм всички частни кухни, но никоя от тях не ме устройва като качество и съотношение качество-цена. Доставката от частна кухня няма смисъл да я коментитам, може да се види информацията в интернет.
А бурканите за ДМК си ги имах в мазето.

Kimmy, благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт