София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 649
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.

# 466
А за фейсбук групата - не е лоша идея да си направим.

Дайте да измислим име на нашата Facebook група Simple Smile

# 467
  • Sofia
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D … p_nax_wizard=true

Момичета, ето това направих като група... ако не ви хресва името, мисля че можем да го променим. Аз съм Nadezhda Markova,  ако искате ме добавете.

# 468
Бройте и нас, само че от май натам. Бебка все още не е факт,
но след десетина дни не само ще стане факт, но и командващ фактор,
така че и ние ще се появим в Северния парк  1stroller

# 469
Наде, защо общност? Това не означава ли, че всяка глупост, която изръсиме там, ще се индексира от Гугъл и всичките ни познати и приятели ще ни разнасят на всеослушание? Мислех, че ще бъде затворена група... евентуално.

# 470
  • Sofia
Явно не съм наясно... и аз не бих искала да е така...както ти описваш. Ако искаш... може друг да създаде групата... Hug

# 471
То не че аз съм наясно, участвам в други групи, но са затворени. А за общност - не знам дали може да бъде затворена. Нека някой по-запознат да каже.

# 472
  • София
Момичета, и аз много искам да се присъединя за срещата, както още преди писах, но за съжаление, съм под домашен арест за известно време и ще трябва да почакам. Междувременно ще ви чета и ще се включвам тук  Simple Smile

# 473
  • София
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.

Според мен се обади на официалния сервиз за марката, на която ти е пералнята. Предполагам, че за да дойдат и да ти я погледнат ще ти вземат поне 30 лв. Ако случайно са много заети, търси други варианти.

# 474

Естел, ако искаш, попитай за майстор  в малкото магазинче за резервни части на Киро, от дясно на Ломско шосе, до кинкалерията с/у Шел. Не съм ползвала услугите на този човек, но Киро се занимава с такива неща от много години, и горещо ми го похвали за ремонти на перални.

# 475
То не че аз съм наясно, участвам в други групи, но са затворени. А за общност - не знам дали може да бъде затворена. Нека някой по-запознат да каже.

Трябва да е група, а не страница. И даже да е тайна, ако може, че да си пишем спокойно. Simple Smile Кой ще я прави? Мога и аз, ако не ви се занимава.

# 476
  • Sofia
Теди, ако имаш време и желание, направи я ти. И ще се добавяме. Да най-добре е да е затворена и само ние да си четем и пишем вътре в нея, а не всички да виждат.
 Hug

# 477
Готово, направих я. Който желае, може да прати на лично съобщение линк към профила си на мен или на mademoiselle90, за да го добавим.  Simple Smile

# 478
на мен малко ми се вижда далече,парка но някой ден може да се замъкнем до там,проблема е че сме малко злоядички(реве ми се) и сме все тук около нас в градинката на Котков или по ломското(ММ има сервиз там),а иначе ако някой иска да ме добави ето ни и нас, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=797432046953386&set= … ype=1&theater

# 479
А коя е градинката на Котков?

Иначе като говорихте за Северния парк, мога и аз да се пробвам някой ден да стигна до там, само да преодолея всички улици и тротоари. Само веднъж досега съм ходила там.

А пък като се заговорихме за майстори на домакински уреди - при мен само се беше скъсала една миниатюрна гумичка, която е уплътнение в резервоара на сушилнята. Сменя се точно за десет секунди. Обадих се в сряда точно на такъв супер официален сервиз: http://www.servicebg.net/nacionalna%20servizna%20mreja.html, човекът дойде в четвъртък в 17.30ч., в петък имаха по-спешни клиенти от мен, та чак в понеделник следобяд оправиха уплътнението. Според мен за нещо толкова дребно да ме оставят след всички други големи фирми не беше приемливо. Сто пъти съжалих, че не съм се обадила на най-обикновен квартален майстор, 6 дни за нещо толкова дребно, което не изисква дори изнасяне на уреда, тц.

Общи условия

Активация на акаунт