София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 646
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Случват се такива неща. Печката ми се повреди, термостата. От сервиза казаха, че трябва да чакам 1 месец за нов. Е, мъж ми отиде, купи и го монтира.
Хладилникът се повреди, на другия ден дойдоха и го оправиха. Не знам кои са сервизите.

# 481
А коя е градинката на Котков?

Това е добър въпрос. Simple Smile И аз не знам на коя градинка казват така.

# 482
  • Нови искър
Градинката на Котков се намира в 1 част на Надежда до бл. 125 ако сте с кола големият завой на реката веднага в дясно се намира . Там има паметник на Котков Simple Smile)

# 483
  • София
Здравейте! Малко помощ за съвет, градинатата не трябва ли да работи до 19ч, има дни в които няма как да стигна по-рано от 19ч и не мога да си взема детето, вие какво правите в такива случаи

# 484
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте! Малко помощ за съвет, градинатата не трябва ли да работи до 19ч, има дни в които няма как да стигна по-рано от 19ч и не мога да си взема детето, вие какво правите в такива случаи

В коя градина сте?

# 485
  • София
в 38 одз

# 486
  • София

Да, ДЗ са до 19 ч. Не зададохте ли този въпрос на род. среща?

# 487
  • София
Да, ДЗ са до 19 ч. Не зададохте ли този въпрос на род. среща?
Не, защото сега ми се налага вече да си я взимам сама. А работя в Дружба, до 18ч и няма как да стигна до 18:30 в градината.

# 488
  • София
Говори с директорката. Раб. време им е до 19 ч. На мен ми се е случвало да отида в 18.45 ч. и бяхме последни в цялото ОДЗ, чакаха ме на вратата и след нас заключиха. Но беше по изключение това.

# 489
Да, детските градини са до 19 ч, но гледат да са предали децата до 18 : 45 ч, че да включат СОТ и заключат и да си се приберат на време.

Аз пък имам друг въпрос... Понеже съм каса в групата ни и ни останаха пари, та сега учителките ме дрънкат да ги дам за някакъв базар, който още не ми е обяснено какъв ще е, но обикновено правим такива за Коледа и те са за дарение. И другото, това искат да го направят, защото пари за следващата година не трябвало да остават. Вие какво мислите?

# 490
  • София
И защо дане остават пари за догодина? Мисля, че госпожите нямат никакво отношение към касата на групата и не би трябвало да имат претенции за тях.

# 491
И защо дане остават пари за догодина? Мисля, че госпожите нямат никакво отношение към касата на групата и не би трябвало да имат претенции за тях.

Благодаря ти! И аз така мисля. Към касата имат отношение само родителите и е в помощ на учебния и възпитателен процес. Това е моето мнение и мразя манипулациите през които ме подлагат, било то за парите или за нещо друго.

# 492
Здравейте, момичета. От Надежда съм и се появявам със следния проблем. Тези дни семейството ще се сдобива с нов член и следователно ми трябва педиатър. Личната ми лекарка от 8 ДКЦ обаче ме предупреди, че понастоящем педиатрите там не записвали нови пациенти. Прочетох, че в темите сте коментирали доста от педиатрите в ДКЦ-то, но какъв е шансът да успея да се доредя изобщо до някой? Днес ходих до поликлиниката с намерението да ги обиколя и да питам наред. След половин часовото чакане пред първия кабинет обаче реших, че стратегията не е най-добата и се прибрах безславно. : / Мога ли да помоля за служебен телефон на педиатър, който няма против да запише нов пациент?

# 493
  • София
Здравейте, момичета. От Надежда съм и се появявам със следния проблем. Тези дни семейството ще се сдобива с нов член и следователно ми трябва педиатър. Личната ми лекарка от 8 ДКЦ обаче ме предупреди, че понастоящем педиатрите там не записвали нови пациенти. Прочетох, че в темите сте коментирали доста от педиатрите в ДКЦ-то, но какъв е шансът да успея да се доредя изобщо до някой? Днес ходих до поликлиниката с намерението да ги обиколя и да питам наред. След половин часовото чакане пред първия кабинет обаче реших, че стратегията не е най-добата и се прибрах безславно. : / Мога ли да помоля за служебен телефон на педиатър, който няма против да запише нов пациент?

Кои педиатри имаш предвид? И защо не може личният ли лекар да стане такъв и за детето ти?

# 494
...  Личната ми лекарка от 8 ДКЦ обаче ме предупреди, че понастоящем педиатрите там не записвали нови пациенти.................

Днес ходих до поликлиниката с намерението да ги обиколя и да питам наред. След половин часовото чакане пред първия кабинет обаче реших, че стратегията не е най-добата и се прибрах безславно.

Няма такова нещо в което и да е ДКЦ. Стратегията да отиваш от кабинет на кабинет и да питаш е много добра. Ако един лекар има 1-2-3 свободни места ще ви вземе като пациент. Аз съм в друг квартал, не в посочените, но когато избирах ЛЛ се случи точно така.

Общи условия

Активация на акаунт