Днес ходих до поликлиниката с намерението да ги обиколя и да питам наред. След половин часовото чакане пред първия кабинет обаче реших, че стратегията не е най-добата и се прибрах безславно.
Няма такова нещо в което и да е ДКЦ. Стратегията да отиваш от кабинет на кабинет и да питаш е много добра. Ако един лекар има 1-2-3 свободни места ще ви вземе като пациент. Аз съм в друг квартал, не в посочените, но когато избирах ЛЛ се случи точно така.
Ние сме при д-р Методиева и сме много доволни! Постепено стана наш семеен лекар, преди това я потърсихме като педиатър. Отнася се с разбиране към майката и нейните виждания, дава съвети, но без да натрапва грубо мнение, оставя те сама да си стигнеш до изводите

След месец и нещо вече няма да е наш педиатър и предполагам, ако попиташ, би ви поела.
На втори етаж, левия коридор, първия кабинет. Насочих се към нея след прочетено тук и отидох да я видя на живо. Почти 4 години съм доволна, че намерих мнения за нея тук и ги послушах:)
още един глас за д-р Методиева - тя се грижи за цялото ни семейство - страхотна е, а малкият я обожава!