София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 643
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • Под кленовите дървета
...  Личната ми лекарка от 8 ДКЦ обаче ме предупреди, че понастоящем педиатрите там не записвали нови пациенти.................

Днес ходих до поликлиниката с намерението да ги обиколя и да питам наред. След половин часовото чакане пред първия кабинет обаче реших, че стратегията не е най-добата и се прибрах безславно.

Няма такова нещо в което и да е ДКЦ. Стратегията да отиваш от кабинет на кабинет и да питаш е много добра. Ако един лекар има 1-2-3 свободни места ще ви вземе като пациент. Аз съм в друг квартал, не в посочените, но когато избирах ЛЛ се случи точно така.

Ние сме при д-р Методиева и сме много доволни! Постепено стана наш семеен лекар, преди това я потърсихме като педиатър. Отнася се с разбиране към майката и нейните виждания, дава съвети, но без да натрапва грубо мнение, оставя те сама да си стигнеш до изводите Simple Smile
След месец и нещо вече няма да е наш педиатър и предполагам, ако попиташ, би ви поела.
На втори етаж, левия коридор, първия кабинет. Насочих се към нея след прочетено тук и отидох да я видя на живо. Почти 4 години съм доволна, че намерих мнения за нея тук и ги послушах:)

# 496
Относно фитнеса до Т-маркет. Днес с мъжа ми ходих и попитах. Всичко е чисто ново.

Еднократното посещение там е 5 лева.

Имаше доста жени, които тренираха там, така че става и за жени.
Картата за един месец е 40 лева, като фитнеса работи:
           Понеделник до Петък: 07:00-24:00
           Събота и Неделя: 07:00-23:00.
Съставянето на тренировъчна програма е 15лв.
Съставяне на диета за отслабване/качване или сваляне на килограми пак е 15лв.

Картите за 8/12/16 посещение в часовия интервал 07:00-16:00 часа са както следва: 29/42/51.
Картите за 8/12/16 посещение в часовия интервал 07:00-24:00 часа са както следва: 34/47/56.

Вътре има и солариум, който е 0.70лв. за минута или 30 лв за 60 минути.

# 497
  • София
karito, златна си! Благодаря ти много за информацията. А картата за 40 лв. на месец за колко посещения е?

# 498
karito, златна си! Благодаря ти много за информацията. А картата за 40 лв. на месец за колко посещения е?

Да, това забравих да спомена Simple Smile
40 лева на месец НЕОГРАНИЧЕНО!!

# 499
  • София
...  Личната ми лекарка от 8 ДКЦ обаче ме предупреди, че понастоящем педиатрите там не записвали нови пациенти.................

Днес ходих до поликлиниката с намерението да ги обиколя и да питам наред. След половин часовото чакане пред първия кабинет обаче реших, че стратегията не е най-добата и се прибрах безславно.

Няма такова нещо в което и да е ДКЦ. Стратегията да отиваш от кабинет на кабинет и да питаш е много добра. Ако един лекар има 1-2-3 свободни места ще ви вземе като пациент. Аз съм в друг квартал, не в посочените, но когато избирах ЛЛ се случи точно така.

Ние сме при д-р Методиева и сме много доволни! Постепено стана наш семеен лекар, преди това я потърсихме като педиатър. Отнася се с разбиране към майката и нейните виждания, дава съвети, но без да натрапва грубо мнение, оставя те сама да си стигнеш до изводите Simple Smile
След месец и нещо вече няма да е наш педиатър и предполагам, ако попиташ, би ви поела.
На втори етаж, левия коридор, първия кабинет. Насочих се към нея след прочетено тук и отидох да я видя на живо. Почти 4 години съм доволна, че намерих мнения за нея тук и ги послушах:)
Peace още един глас за д-р Методиева - тя се грижи за цялото ни семейство - страхотна е, а малкият я обожава!

# 500
 jasmin_veni, mantonia, благодаря ви. Методиева се е съгласила да ни приюти. Спестихте разкарването на мъжа ми, защото аз така  не стигнах втори път до ДКЦ-то. Същата сечер родих Grinning

# 501
Здравейте Simple Smile
Ние с мъжа ми живеем  в Надежда-2 и  юни месец чакаме да се появи на бял свят нашето момиченце Simple Smile
От квартала познавам само 1-2 момичета и много ще се радвам да ме приемете сред вас:) очертава се да прекарам лятото в Северен Парк и ще е хубаво да си имам другарчета.
От известно време проучвам въпроса с педиатрите...прочетох какво сте писали назад и май скоро ще ходя да обикалям по кабинетите

# 502
Здравейте Simple Smile
Ние с мъжа ми живеем  в Надежда-2 и  юни месец чакаме да се появи на бял свят нашето момиченце Simple Smile
От квартала познавам само 1-2 момичета и много ще се радвам да ме приемете сред вас:) очертава се да прекарам лятото в Северен Парк и ще е хубаво да си имам другарчета.
От известно време проучвам въпроса с педиатрите...прочетох какво сте писали назад и май скоро ще ходя да обикалям по кабинетите

Здравей, IXOYE. И ние се очакваме юни, така че ще ми е приятно да се запознаем и да излизаме заедно Simple Smile

# 503
  • София
Ехе, голяма банда юнки ще се съберем  Simple Smile
IXOYE, и аз съм в Надежда 2, така че ще сме близо.

# 504
IXOYE Здравей Simple Smile
Като ходя до моята педиатърка ще питам приема ли нови пациенти, но знам че доскоро нямаше места. А иначе като започнеш да ходиш по северния парк, свиркай.

# 505
ееее супер, събрахме се компания Simple Smile

# 506
Момичета, известно ни е, че община Надежда е разхвърляна в няколко сгради. Предстои да си получим акта за раждане на бебка и питаме - къде точно? Знаете ли? Дали в кръглия магазин да отиваме или на друго място? Живеем в Надежда 2 част, ако това е от значение.

# 507
Акта за раждане на детето ми съм го получила в сградата на Общината в Надежда 1, ул.Кирил Дрангов, /старото полицейско управление/. Там подадох и заявление за издаване на Декларация за родствени връзки, с което се подава молба за еднократната помощ  Peace

# 508
Да не би да е Екзарх Стефан, а не Кирил Дрангов? На Екзарх Стефан знам полицейско. И на Кирил Дрангов ли е имало?

# 509
А, видях го! Една жълта сграда на К.Дрангов. Дес, благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт