ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -тема 12

• 136 733
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Аз се опитвам да се боря с това, въпреки плача, въпреки неразположението, пак ще напиша излизам, жива-умряла, сутринта ходихме аз мъжът ми и детето да караме колелета в парка, ами чувствах се страхотно докато бях на колелото, и набирах яко скорост, в момента в който се прибрахме, и слязох от колелото  пак общото неразположение. На мен психоложката ми каза да търся причината, аз конкретна причина не намирам, всичко започна с честите боледувания на детето, влизането по болници, инциденти и спешни ходения до пирогов- чисто вегетативни симптоми имах тогава, сърцебиене,задух, но вмомента в който тръгнах на работа и детето пак почна да боледува и да се чудим кой да го гледа и да го мисля как е ,има ли температура ,като че ли ме довърши- не искам да работя, а да си гледамдетето, но където и да отида, аз пак ще се чувствам явно така,така, че това не е решение на проблема. И на психиатър ходих, защото наистина се уплаших какво се случава с мен, нищо кой знае какво сериозно не забеляза в мен, щом не пожела да ми изпише каквото и да е лекарство,аз сама си изписах жълтия кантарион,а преди това пиех седатиф  при нужда, т.е не редовно. Взех се сега една книжка Психокибернетика.  Сетих се,че психоложката ми каза,че тези книжки, за положителното мислене, само заравят по-навътре проблема ,а той продължава да дълбае, затова най-добрия вариант е да търсиме първопричината за тези състояния и да я елиминираме...но когато нямаш точно конкретна причина,а вследствие от доста и дребни нещица, как да се справим?

И нещо да ви споделя , другите жени от заплатите си отделят да си купят дрешка,марково парафюмче, аз си отдделих да си купя марков апарат за кръвно #Crazy Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 15:37 от Анонимен

# 91
  • Русе, у дома
И нещо да ви споделя , другите жени от заплатите си отделят да си купят дрешка,марково парафюмче, аз си отдделих да си купя марков апарат за кръвно #Crazy Mr. Green
Тук всички те разбираме напълно. И аз си купих апарата "тогава", носех го навсякъде с нас, по почивки и пътувания.
Трябва ти почивка, но с малко дете и работа е трудно осъществимо. Смяна на обстановката, отпуска, море, планина се отразява много добре.
Аз съм пак тук, че нещо пак ме хванаха "лудите", надявам се за кратко. Изкарах няколко вируса един след друг, имах и притеснения с едното дете предния месец, явно ми е дошло в повече. Спя много напоследък, явно организма ми е преуморен. Заредила съм се с Магнезии и Витамин Ц.

# 92
Еееееееех как ми е познато това с фотоапарата  Mr. Green Той ми беше първа дружка до преди година.Наложих си да не го нося със себе си и сега събира праха у нас Simple Smile Не че не го ползвам,ама е много по-рядко  Peace

# 93
Тук всички те разбираме напълно. И аз си купих апарата "тогава", носех го навсякъде с нас, по почивки и пътувания.
Трябва ти почивка, но с малко дете и работа е трудно осъществимо. Смяна на обстановката, отпуска, море, планина се отразява много добре.
Аз съм пак тук, че нещо пак ме хванаха "лудите", надявам се за кратко. Изкарах няколко вируса един след друг, имах и притеснения с едното дете предния месец, явно ми е дошло в повече. Спя много напоследък, явно организма ми е преуморен. Заредила съм се с Магнезии и Витамин Ц.
Здравей били споделила на коя компания пиеш магнезия-може и на лични.Интересувам се защото напоследък се чувствам все уморена. Благодаря

# 94
  • Русе, у дома
Здравей били споделила на коя компания пиеш магнезия-може и на лични.Интересувам се защото напоследък се чувствам все уморена. Благодаря
Аз го пия по друга причина (имам мигрена и ми го предписа невролог за 3 месеца) - на Допел херц е в комбинация с витамин С и Е. А за умората, ако е на психическа основа - повече чист въздух, разходки, спорт. Ако е физическа - Сарженор - амулките са много хубави - http://apteka.framar.bg/18003574/%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5% … 5-%D0%BC%D0%BB-20

# 95
Еееееееех как ми е познато това с фотоапарата  Mr. Green Той ми беше първа дружка до преди година.Наложих си да не го нося със себе си и сега събира праха у нас Simple Smile Не че не го ползвам,ама е много по-рядко  Peace

апарата за кръвно съм имала в предвид  Embarassed

# 96
Охх, не знам вече...
С апарата за кръвно и аз съм така.  От няколко дена пак ме подхванаха ПА. Боли ме много глава, вие ми се свят, сърцето ми ще изкочи, треперя и сякаш всичко се развива като на филм, сякаш гледам отстрани. Вече не знам какво да правя, плаче ми се, не е нормално.. Sad  В цикъл съм и може за това така да са зачестили, нямам идея, но е ужасноооо

# 97
Момичета като чета темата реших да се обърна към вас за съвет,става въпрос за бащами,той е на 56г, и от известно време незнам какво става с него.Всичко започна със стягане в врата,уж безобидно,после започнаха да му пищят ушите,вдига кръвно 160 100 ,ходи на лекар снимаха му врата и е казал ,че има шипове,но той не се оправя.Даже става все по зле,не иска да се храни,все трябва да го караме,казва ,че е отмалял ,че ушите му неспират да пищят,и тн и тн,вече незнаем какво да правим с него ,изгубил е интерес към всичко,възможно ли е това да е някаква ПА,защото той си е втълпил най-лошото!!
Здравей! Според мен всичко описано от теб се дължи на шиповете,на мен също ми пищят ушите от известно време и една от причините,които ми изтъкнаха са шипове,друг признак при тях е повишеното кръвно налягане.Не ходихте ли на ревматолог,невролог,какво казаха лекарите? Аз знам една народна рецепта за шипове - в продължение на няколко вечери (не помня колко,но поне 3) се слагат на петите тютюн и мед,отгоре,торбичка,чорап,нещо,което да загрее и се спи така всяка вечер.Пробвайте,нищо не се губи,това си е народна рецепта.Успех  Hug

Не мисля, че това при баща ти е ПА. Прилича на проблеми с оросяването на мозъка, трябва преглед от невролог и доплер. Успокой го, сега има много съвременни лекарства за това.

Мария, аз определено мисля, че трябва да смениш психиатъра и малко антидепресант няма да ти навреди.

# 98
Момичета антидепресантите са временно решение и дори не мога да кажа, че са решение изобщо. Притъпяват симптомите, но другото остава аз бях качила до 70 кг докато ги пиех. Наистина нямах атаки или поне не толкова силни 2 години ги пих , но станах като слон. Това ме смачка още повече понеже принципно съм 50 кг а бях станала повече и от момента, в който бях бременна. Аз се боря с хомеопатични хапчета и то само, когато ми е страшно зле. Инак търпя и се осланям на силата на мисълта да ме оправи в трудни моменти. Зная, че не ви помагам особенно, но имам няколко начина за справяне в тежки моменти. Пускам си музика за душата така го наричам аз Simple Smile зависи от настроението може да е нежна или не. Другото, което успява да ме откъсне е смехотерапия намирам в нета нещо забавно и се зачитам. Трети вариант е да си прехвърля мислите към планове занапред или за деня поне. Искам да престана да се страхувам и да излизам сред хората да пътувам с кола и тн тн. Онзи ден имах чувството че ще повърна в колата като се качих ужас. Заслужаваше си отидохме на хубаво място , което ме зареди с положителна енергия. От скоро малкия ми е болен нещо и ми е тежко понякога, но трябва да се бориме заради децата и нас самите. Много прегръдки на всички момичета и скоро да забравим за това неприятно усещане пр  Hug 

# 99
Охх, не знам вече...
С апарата за кръвно и аз съм така.  От няколко дена пак ме подхванаха ПА. Боли ме много глава, вие ми се свят, сърцето ми ще изкочи, треперя и сякаш всичко се развива като на филм, сякаш гледам отстрани. Вече не знам какво да правя, плаче ми се, не е нормално.. Sad  В цикъл съм и може за това така да са зачестили, нямам идея, но е ужасноооо

През цикъла е УЖАС и преди това и по време на него. И аз така рева и ми е ужасно зле. От това е не се притеснявай да си поплачеш ще ти мине по-лесно отколкото да се сдържаш. Ако имаш възможност свали си някой филм да се загледаш в нещо. Ако можеш излез дори за 10 минутки на балкона или навън слънцето много помага Hug Другото, което мога да посъветвам е чай от жълт кантарион пийни си чашка ще те отпусне. На мен ми помага в онези моменти много. Ето една хубава песен с хубава картина за успокоение http://www.youtube.com/watch?v=l_XtkDZPZQw  Hug

# 100
От кое лекарство напълня и после свали  ли си килограмите?

# 101
Момичета,разкажете ми как се събуждате сутрин.Как се чувствате?Аз чувствам едно напрежение,една тревожност и обърканост.Треперя...и така докато не минат 2-3часа  Confused

# 102
От кое лекарство напълня и после свали  ли си килограмите?
Deanxit  то е слабо, но определено такъв апетит ме беше подгонил нездрав глад направо ужас по цял ден бях гладна Sad
Сега съм 50+ килограма не знам точно колко, но свалих всичко, което бях качила  bouquet
Няма да пия антидепресанти пък каквото ще да става. Решила съм да се боря без хапчета щом мозъка ми може да ме разболява значи може и да ме лекува Wink вярвам, че съм права поне в това

# 103
Момичета,разкажете ми как се събуждате сутрин.Как се чувствате?Аз чувствам едно напрежение,една тревожност и обърканост.Треперя...и така докато не минат 2-3часа  Confused
Аз понякога съм така целия ден
Вчера например ми беше така целия ден едно напрежение все едно ще се пръсна. Понякога сутрин съм добре а следобяда ми става зле друг път е обратното сутрин съм зле а после е ОК. Най-харесвам дните, в които съм добре целия ден Simple Smile Въпреки, че не са много , но им се радвам

# 104
Аз сутрин отварям очите и съм ок,супер даже,но само като се сетя за ПА и ми пада пердето:-(Одеве влизам в банята и ми стана мн зле все едно потъвам,но си казвам"няма да излезна и си взех душа:-)".Мъжо ми мерна кръвното 90/60 ок е.Но пулса ми е бърз доста,кажете пиете ли нещо за пулса или не му обръщате внимание?И ми е едно замотано в очите,тук на работата ме дразни музиката,силната светлина изкуствена.Гледам повечето клиенти едвам издържживях и дне и бягат.Айде  Hug и довечера ще пиша как преживях и днес.

Общи условия

Активация на акаунт