ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -тема 12

• 136 738
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм така само ако съм пила алкохол вечерта. На другия ден ми е тревожно и потиснато.От деанксита отслабнах, но от Тифаксина качих 14 килограма и сега се чудя как да ги свалям. Направо се депресирам вече...

# 106
Аз съм така само ако съм пила алкохол вечерта. На другия ден ми е тревожно и потиснато.От деанксита отслабнах, но от Тифаксина качих 14 килограма и сега се чудя как да ги свалям. Направо се депресирам вече...

Аз не пия алкохол не пуша и даже кафето спрях Sad ми то май не остана друго за спиране
Явно антидепресантите действат различно при всеки организъм както са хомеопатичните на едни действат добре на друг не

# 107
Аз не пуша и не пия кафе, но пък от вино и бира не се отказвам.  newsm78 ми то от всичко ли пък да се лиша

# 108
Как ги комбинираш с АД? в смисъл доколкото четох алкохол цигари и кофеин подпомагат получаването на па. Аз отказах цигарите преди 5 години  алкохол не пия по-принцип, но най-трудно ми беше да спра кафето, но си наложих сега не ми липсва толкова много. Пия чай билков а колкото до алкохола ами.. явно не ми липсва Wink  Пишеше, че е хубаво да се внимава и с яденето ама това вече направо ще ми е преко сила хиих то нищо не ми остана поне да си хпвам по нещо вкусно от време на време. Не пия и газирани напитки и сокове почти не консумирам. То в днешно време вече не знаеш какво да ядеш и да пиеш всичко е тъпкано с консерванти и оцветители ужас Mr. Green

# 109
Искам да питам, някой имал ли е усещането, че усеща сърцето си в гърлото? На какво ли се дължи? То при мен е пак някакъв проблем със сърцето явно, но ми е странно.

# 110
е ОК, ама при мен тези болежки не са като на кризи за по 30 мин примерно, на мен ми е зле понякога и по цял ден. Примерно сега ме боли глава, след час ми е замаяно, после имам сърцебиене..и така понякога по цял ден мъки. От известно време много ме боли глава, не знам от това ли е . Аз се вкарвам много във филми. Щом нещо ме заболи-болна съм. Мисля, че моите проблеми идват от това. Ужасно е ! Чуя ли за болест или смърт-до там съм, с дни ми е зле. Sad

# 111
mama i bebe и аз съм така по цял ден и се редува или няколко часа понякога ако имам късмет е час два и после отминава Wink

# 112
Аз не мога да се лишавам от всичко. Няма да живея с орлите все пак. консумирам това, което ми доставя удоволствие. Ако се взимах напълно на сериозно, нямаше и крачка да съм мръднала в лечението си.

# 113
Момичета,разкажете ми как се събуждате сутрин.Как се чувствате?Аз чувствам едно напрежение,една тревожност и обърканост.Треперя...и така докато не минат 2-3часа  Confused

И аз бях така всяка сутрин. 5 мин. след като отворя очи и се осъзная и се започваше. Силна тревожност, топка в стомаха, учестен пулс, чувство за безнадежност, страх...Това е нещо като мини атака. Просто си избива. Мисля, че се нарича и генерализирана тревожност....Ако няма човек още ПР, то това е предвестникът. Както и друг път съм казвала тук - добрата новина е, че има начин да се махне и то завинаги. Важното е да имаш истинско желание и малко смелост в началото. Но пък излизаш завинаги от робството. Мисля, че това е достатъчно силна мотивация за всички, чиято най-висша ценност е Свободата. Поне за мен беше и все още Е.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 21:10 от Yellow Butterfly

# 114
Момичета, да ви питам имали ли сте чувство да сте като болни с температура все едно 40 градуса, а всъщност да нямате температура но да се чувствате болни? Аз съм така всяка седмица по няколко дни  Rolling Eyes имам чувството, че имам вътрешна температура, а според мен не е възможно да "боледувам" толкова често.Консумирам много плодове и зеленчуци,витамин Ц и едни витамини на Витаслим. Така започнах да се чувствам от миналата година когато започнах да се лекувам с хомеопатия. Симптомите започнаха да зачестяват сега пролетта и особено когато съм около цикъл, в цикъл и няколко дни след, абе общо взето 4-5 дни в месеца съм ок. Станала съм по бетер от бабичка, студена вода не пия, сладолед не ям, на течение не стоя, с мокра коса не стоя и т.н.
Другото което съм забелязала е една топлина която излиза от мен.Имаше период в който ми горяха бедрата,сега цялата излъчвам топлина. Имам дни пък когато ми е студено и то пак около наближаващия цикъл. Има ли някой подобен на мен? То аз и за това питах за магнезия. 

# 115
mama i bebe все едно аз пиша думите.ти:-) и аз съм така все нещо ми има.От сутринта ме боли гърло доста и срам ме е да кажа,но съм щастлива,защото вниманието ми е там ми е вниманието и знам,че не е плод на въображението ми:-)Ноооо сутринта мъжо ми отсече"ееее стига де остана ли нещо да не те боли,утре какво ще е"А за чуството за топлина ми се е случвало около сърцето все едно ме наливат с топла вода и минава,абе опитвам се да не се шашкам,но незнам при вас как е аз се чуствам вечер като пребита,едвам гледам.Идея си нямам вече до кога ще е сега пия само валерияна и май ми действа да не повярваш.И аз като чуя,че като е болен някой или починал мн го изживявам и мъжо все ми казва "не се шашкай а си направи сметката че живота е кратък и няма време ьа депресии,живей до дупка и това е:-).И аз яко надъхана ще живея сега стига с това лошо,след малко ми се разхлопа сърцето,замая ме и айде пак на стартова позиция:-( Просто се моля както е дошло така да си иде тая гадост!

# 116
  • Варна

Момичета всичко,което описвате се отнася и за мен.ето днес трябвае да ходя до джипито,имах час за едно направление и чакам свекърва ми да дойде да гледа малкия,че е на 1 годинка и пак като ми прилоша,едни топли вълни,задушаване,виене на сят....глътнах един ксанакс от 0.5 и ми помин а,но пак съм като отпаднала,но само да отбележа че съм и втори ден в цикъл...имам ужасен предменструален синдром и ще ходя на лекар да видим..не се понася,нервност,напрежение,не понасям хора...немога да изведа малкия на разходка..а съм самичка...мъжът ми  доста отсъства и го няма с месеци....пълен е ужаса...но има дни,в които съм добре и мога да свърша това онова...редовно пия лекарства и пак пусти страх да изляза да не ми стане лошо,притеснение при среща с хора и общуване...кога ще мине ? кураж и на вас момичета и само положителни мисли

# 117
на мен тифаксинът ми действа добре, все още не мога да се престраша да го спра, защото не мога да си позволя да ходя редовно на холотропно дишане, обаче съм вече 64 килограма и се ужасявам как ще ги свалям. до сега никога не съм качвала такова количество сланина по себе си, а бях 52 преди да започна да го пия......

# 118
Момичета одеве ходих на маникюр и онази се мота час и към края токкова се напрегнах,че усетих пак иде атаката и сега съм със зверско.главоболие.За пиреден път усещам,че бърза ли ми се за нещо,по скоро нетърпението ми предизвиква атаки и сега искам да си мерна кръвното,да се скруя у бас,ни ще се опитам да устискам!Кажете като ви настъпи на работа как се спасявате????

# 119
Аз пък се чувствам най-добре на маникюр, фризьор, козметик и масаж....и други такива процедурки де. Направо се разтапям...

Общи условия

Активация на акаунт