Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 227
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз отдавна съм си в старите дрехи след 18 кг качени по време на бременността.Диетата ми се казва Радослав  Mr. Green Вяра - имаме тема за февруарките 2014  Flutter

# 451
И аз бях с 18 качени и си влязох в гащите още с излизането от родилния. Имам само едни дънки, които не ми стават, но те са от по-слабия ми период. Иначе ми остават 4 кг, до възвръщане на кг, на които забременях. Забременях 68, влязох да раждам 85, на излизане от род. дом бях 78, за 2 седмици свалих до 71...и се заковах на тях и не шавам Grinning Като спрем с кърмата ще има диетка, но сега не мога да си го позволя Wink

# 452
Леда-мойте съболезнования мила,знам колко ти е трудно аз моя баща го загубих когато бях едва на 12 и знам какво е.
Относно стерилизацията аз го правя веднъж дневно ,изцяло сме на кърма но изцеждам и бих казала че е голяма мъка имам кърма и за още едно бебе Simple Smile но това цедене ще ме довърши цедя по 4 пъти на ден ,за 6-7 хранения,замразявам .Почнах го с малко сок4ета иначе мисля да го захранвам след 5ти-6ти месец зависи как ще сме с кърмата и не мисля да бързам.Пера и гладя още дрешките мисля да спирам след лятото,пера с сано максима омекотител и прах много сам доволна и при каката го ползвах,Къпим се всяка вечер и си спи сладко сладко.Относно килограмите от 15 дена почнах 90 дневната диета засега сам свалила 3 кг,не ми се е отразило на кърмата,искам поне още 5 да сваля,за тренировки не ми остава време с тея две деца и мъжо и това изцеждане ми коства доста време,вече сме на на 3 ти месец бяхме (7 кг и 65 см)засега това е от нас  newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 453
Браво на вас Simple Smile)) И аз сега съм взела Максима, много ми го похвалиха Simple Smile Спрях да се цедя, че пак се разраних и докато мине ... по-добре май да не цедя Sad

# 454
  • София !
Ние пък за съжаление май приключваме с кърменето  Confused . То кърмата в последно време доста ми понамаля , ама сега пък съвсем . Понеже ми излезна един здравословен проблем  , и се налага да пия хапчета който са несъвместими с кърменето и сега се цедя и хвърлям - е то аз цедя по 20мл.  Cry . То май няма смисъл вече за 20мл. и ги събирам за 4-5 часа , на 3 часа няма нищо .. Е какво да се прави колкото и да ми е тъжно , все пак 3 пълни месеца се кърмехме , не е пък като да е без хич  Confused .

# 455
 и аз покрай тези изпити май си направих беля с кърмата, стига й, но понамаля, ако съдя по напежението в гърдите. Но и майка така ме успокоява - нали 3 месеца и отгоре съм кърмила....тя мене ме е кърмила няма и 40 дена (от хиперлактация от близо компотен буркан кърма след като съм яла, до тотално пресушаване от раз  Shocked )

# 456
Ние пък за съжаление май приключваме с кърменето  Confused . То кърмата в последно време доста ми понамаля , ама сега пък съвсем . Понеже ми излезна един здравословен проблем  , и се налага да пия хапчета който са несъвместими с кърменето и сега се цедя и хвърлям - е то аз цедя по 20мл.  Cry . То май няма смисъл вече за 20мл. и ги събирам за 4-5 часа , на 3 часа няма нищо .. Е какво да се прави колкото и да ми е тъжно , все пак 3 пълни месеца се кърмехме , не е пък като да е без хич  Confused .
И моята от ден на ден е все по-малко.Цедя 2-3 пъти по 200мл. През 0станалото време не пуска и 10гр!!

# 457
Да са ни живи и здрави дечицата,пък и на АМ ще пораснат Simple Smile

# 458
Добър ден и от нас с Лорито Hug
От няколко дена постоянно ръцете и са в устата няма сила която да я спре,нито биба признава нито нищо...имаче пък почна много да държи реч и да се кара нещо като не е на кеф Laughing
За колограмите- по време на бременноста бях качила 30 кг Shocked за сега съм -22 кг но за мечтаните ми килограми трябва да смъкна минимум 13 кг Confused  Целият ми корем е в стрии,червени...то е ясно че няма да изчезнат но поне се надявам да избледнеят,че искаме да идваме на море юли месец...
За дрехите-аз на Лорито си и ги гладя,че са ми по красиви а и без това са една педя Simple Smile
Снощи милата много плака след банята,със сълзички,едвам я успокоих даже и млякото не си изяде и заспа....
Щях да питам някои знае ли как е бебенцето на мама Мадона?

# 459
относно стерилизацията - мисля, че е добре да се направи разлика между стерилизация и хигиена. Едното не пречи на другото. Стерилизирането на приборите и всичко, което се цапа с храна и мляко е добре да продължи поне до 6м дори и повече. Докато детето се захрани напълно. Това го знам от педиатърката ни още с първото дете.

Едно е да си лапа ръцете, които са сравнително чисти, друго е да лапа залъгалка с прокиснало мляко останало в цепките, където не може да се измие. Особено миенето с Бочко е крайно недостатъчно, защото той е бебешки препарат, тоест не съдържа достатъчно химия да изтреби бактериите. Като въведете по-мазни храни ще видите, че Бочко не може да измие мазните прибори. Едно е да лапне нова играчка, а друго прибори за хранене. Проблемът е в остатъците от стара храна, а не липсата на хигиена, прах, косми и други неща в дома. Особено през лятото трябва да се изварява всичко, което е имало досег с мляко, вкл. залъгалки и дъвкалки, които детето е лапнало като е имало мляко в устата или е повърнало и т.н. И то поне 1 път дневно. Но така или иначе който вече е спрял да стерилизира вече е късно да започне отново. Станалото станало.

# 460
Леда, съболезнования за татко ти! Браво за мерките на бебчето Simple Smile

за къпането - аз съм от некъпещите, но сега през лятото ще зачестим. Мия дупето (половината тяло дефакто) на всяко акане така или иначе. Баткото до ден днешен го къпем всеки ден, защото това е игра - оставяме го по 20тина минути във ваната да играе и на финала само го измиване за 2мин и готово.

перилен препарат - още от баткото сме на Максима. Екстра е. Само с течния препарат, без омекотител. Неговите дрехи сега са по-мръсни от нашите и ги пера отделно от на бебето, де, и то с нашия прах, че е по-силен за петна Simple Smile

Цвети М, радвам се, че се разписа. Скоро мислех за теб, че се загуби Simple Smile

# 461
Тук съм Шуши-.Не се включвам често,но чета редовно.През повечето време сме навън,а и нямам много време сама с беба. Simple Smile

# 462
Здравейте аз го къпя всеки ден, на мен като ми дойде цикъла и ми спря кърмата изведнъж , май  доста сме така до 3 и ай де на АМ . Как искат до 6 м на кърма и тогава захранване не знам. И  нашите пръсти са постоянно в устата и все се дъвчат плюнчи се само. Миналата ваксина вдигна малко тем. но му сложих свещичка. Дано на тази да не вдига, то пак ли са същите  две ваксини и 3 м . И аз отдавна не гладя дрешките само тези дето са намачкани, гукаме ритаме бодуваме повече. Това от нас .  bouquet

# 463
3м. са същите, че и на 4м... общо 3 приема на тези ваксини.
я кажете откривате ли някаква закономерност в унаследяването на черти в децата, в смисъл - на кого приличат повече децата ви, 1-во, второ дете , надявам се ме разбрахте, че не мога по-точно да си задам въпроса Simple Smile Щото моето чавенце  май е много мешано Grinning

# 464
Моето момиченце ми казаха,че ми е отрязала главата Grinning От баща си за сега е взела цвета на очите и 2 много сладки трапчинки Simple Smile То те тепърва почват да се учовечват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт