Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 188
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
аз от скоро ги гледам в магазина и една позната каза, е е пробвала и е мн дооволна, а сега и тука споделиха подобно мнение, та мисля да пробвам Simple Smile

# 571
  • Sredets/Burgas
не разбрах какво им е на Бейбилов Еко, че ще ги сменяш?

Шуши, от кои точно "Baby Love" сте взимали?

Защото има едни по-евтини (не знам какви са) и (избелвани с кислород) малко по-скъпи...
Ние взимаме от вторите, точно заради липсата на хлорни деривати в производството... Ако не ни лъжат, разбира се!
(Нашето семейство е малко "зелено" ориентирано.)
DM-ските пелени не са кой знае какво, като дизайн и анатомичност... да!
Но са качествени, без много оцветяване, тоест бои, без ароматизиране,
без гелове и химия вътре... Натурални!
Може и да не ги сменяме, но аз съм от тези вечно неудоволетворените,
искащи максимум от това което могат да си позволят...
Затова и искам да изпробвам и други,
за да съм сигурна, че съм направила правилния избор...

Много е важно детето да се чувства комфортно в своя памперс,
иначе се отразява на теб! Mr. Green

Huggies също имат такава линия "naturals", но не се намират в нормалната, търговска мрежа...
Видях ги само в един онлайн магазин с база в Стара Загора...

# 572
Вили,попитах , защото не са ми ясни нещата.Аз мислих,мислих и реших ,че ще захранвам на 5 навършени месеца с тиква и ще заместя хранене като стане на 6 месеца.(мисля обаче да купувам от големите пюрета,че са на една цена с малките  newsm78 , а в самото начало като се дават по 2-3 лъжички ще е с домашно пюре)Дотогава само ще опитва колкото иска.Тоо аз може много неща да си мисля ,но какво ще стане в действителност ще видим  Mr. Green Mr. Green.Иначе по въпроса ти най-добре да се изкжат майките с по-големи дечица,но аз на твое място бих прибавила зеленчук.Примерно ако хапва 80 гр тиква ще прибавя 1-я ден 10 гр морков и колкото изяде.После 70 гр тиква и 30 гр морков , после 50 гртиква и 50 морков (така 3-4 дена ) После 80 гр морков и 10 картов и т.н.  Mr. Green

stelico благодаря за съвета  Hug! Съгласна съм с теб  Stop! Ще го видя след малко как ще сме с днескашното хранене с пюре, че ако ще е пак мацаница ..... направо не знам  Joy.

Аз досега взимах Памперс белите, както и с баткото, но те от 4ти размер нямат вече мрежа и също се чудя с какво да сменям.

Шуши, не знаех, че белият памперс няма мрежичка от 4-ката  newsm78. И аз харесвам тях, та сега ме вкарваш в размисли какви да взимам  Thinking. Зелените не са лоши, но са дебелички  Confused.

# 573
Хей мами, тия грамажи за захранването как ги мерите. Кантарчета ли сте си купили или по скалатана шишетата се ориентирате?

# 574
Хей мами, тия грамажи за захранването как ги мерите. Кантарчета ли сте си купили или по скалатана шишетата се ориентирате?

Ами аз взимам едно малко бурканче, което е 125 гр. Приблизително 1 лъжичка съдържа около 5 гр (+/-, в зависимост от лъжичката). Не правя някакви точни изчисления, а груби. Няма как да изчислиш с точност, ако наистина нямаш кантарче, но мисля че чак такава прецизност е излишна. В повечето случаи гледам на око и преценявам Wink.

# 575
  • София !
Аз взех кароф и мофков , оф извинявам се за правописа , но пиша от телефона ..

# 576
  • Велико Търново
Здравейте! Следя Ви през цялата бременност и откакто сме се родили, но никога не съм писала. Тъй като все повече нови въпроси изникват пред мен, особено по темата със захранването реших, че е време да се впиша и аз при вас, стига да приемате нови попълнения.

# 577
  • Sredets/Burgas
Wellcome, Alexksa! Hug
Ще чакаме да ни разкажеш повече за вас с бебчо! Heart Eyes

# 578
  • Велико Търново
Никола се роди на 5 февруари, чрез спешно секцио. Беше 3400гр и 50см, а към днешна дата е вече 63см и цели 7кг. На кърма сме, а от скоро и на морковче, но толкова символично количество, че дори не съм сигурна дали си заслужава да се споменава. Иначе е много усмихната малко бебе, което си спи по цяла нощ, хапва си стабилно и се сърди само като не му достигне разходката. Малка хаймана като майка си. Благодаря за посрещането. Simple Smile

# 579
Добре дошли на alexksa и малчо Никола  welcome!
Разбира се, че приемаме нови попълнения Simple Smile. Ще се радвам да разменяме и споделяме опит в отглеждането на дребосъците, така че пиши смело Wink.
Момичета, ние утре сме на детска консултация, та да го видим Калоян колко е пораснал. Той си ми е шишко, така че очаквам пак да се представим добре с мерките Simple Smile. Предстои ни и последната двойна ваксинация. Дано да мине като предният път, когато почти не плакахме  Praynig!

# 580
Мами пак съм аз  Simple Smile! Извинявам се за двойният пост, но имам питане - Калоян май е запечен. За първи път ни се случва и не знам какво да правя. Не е акъл от онзи ден сутринта. Сега му направих масажче на коремчето и му свивах крачетата, но все още няма ефект  Confused. Той е по-раздразнен днес и сигурно го боли коремчето  Cry. Иска да го държа и сега се е гушнал в мен.
Дайте някакви идеи какво да правя!

# 581
  • Sredets/Burgas
Вода с кафява захар и пюре от сини сливи...   Peace

# 582
сокче от крушки или сливки Simple Smile прави масажчето и свиването на крачета на всяко сменяне на памперса. при нас помогна, но с упорити масажи и сокче от сини сливки и крушки

# 583
Благодаря ви момичета!
Все още не съм давала пюрета и сокчета от круши и сливи и не знам как ще го приеме. А вие какви сокчета давате - купувате ли ги и каква марка са?
Мога да пробвам с водичката с кафява захар.

# 584
  • Sredets/Burgas
Вили, щом те притесняват крушите и сливите, пробвай праскови...
Те също имат много фибри...
Мен лично дооооста ме разхлабват Mr. Green ...
За сокчетата, четох едно интервю с професор-алерголог, който беше на мнение, че соковете трябвало да са на точно обратната позиция...
Тоест да се дават последни... към 8-9-ти месец...
Не знам каква точно е логиката, като се ядат пюрета, ама...

Общи условия

Активация на акаунт