Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 220
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Sredets/Burgas
За килограмите - толкова отслабнах, че сега се чудя как да напълнея Sad ...
Стресът ме стопи... не ми трябваха диети,
 нищо...
 Дори изяждам по шоколад на ден заради умората Tired...

# 481
Здравейте момичета  wavey!
Моля да се почерпите за мое здраве, тъй като днес имам рожден ден   ura  party023  ura Wine Glass. Не знам как да кача снимка тук, затова ще използвам емотиконките Simple Smile.
И аз имам още 3 кг да сваля, за да си възвърна предишната форма, но лека-полека и това ще стане Wink. Малчо вече е по-послушен и най-големият ни напредък е че вече се държи прилично като излизаме на разходка и не се дере като магаре щом му се приспи. Явно видя, че не е страшно да си заспива сам в количката  Laughing.
За ваксините - и на нас ни ги слагат в крачетата  newsm78. Не съм се замисляла, че може и в ръчичката, но явно е вариант ....
За приликата - взел е устата на тати, очичките на мен, а дългите мигли на тати. Избрал е да вземе най-хубавите неща от двамата  Flutter. Като цяло излъчване май си е на мен. Аз като бебе съм била същата като визия. Интересното е, че има моите маниери като съм била бебе. Много ми беше интересно като разказвах на майка ми и тя ми каза, че и аз съм правила същите неща. Много интересно като се нацупи си обръща долната устна надолу - това и аз съм го правила, или като заспива - си рови с ръчичка в косата  Grinning.
За секса - съвсем скоро и ние пробвахме и ме болеше само в началото - първите 5 мин. После вече всичко си беше наред и дори изпитах удоволствие  Party. Бях се наплашила доста, тъй като слушах някакви истории за доста болезнени изпълнения в началото. Добре, че при нас не беше така.

# 482
  • София !
Вили - Честит Рожден Ден  hbday !! Да си жива , здрава , много обичана жена , майка и съпруга ! Само хубави моменти с малкия беборан и много , много щастие  Hug !!

# 483
Много интересно като се нацупи си обръща долната устна надолу - това и аз съм го правила, или като заспива - си рови с ръчичка в косата  Grinning.
хаха и ние ги правим същите номера, а като навири долната джучка, направо падам от смях.

# 484
bunny Simple Smile  много благодаря за милите думи  Kissing Heart!
Summer7ime и аз умирам от смях като го видя така. Милия, той започва да реве, а аз му се смея  hahaha. Прави най-тъжната физиономия на света и с тази устничка, направо ме разбива.

# 485
Леле колко много сте изписали едвам успях да ви изчета! Mr. Green Mr. Green

Да се похваля и аз малката се обърна от гръб на корем на 3м. и 8 дни,после същия ден направо се изтъркаля от гръб на корем и пак на гръб в същата посока,а след 2 дни взе да си маха и затисната ръка ,която остава под корема.Много се търкаля направо не знам какво ще я правя,особенно като се наяде много обича..на мама кебабчето Simple Smile))

Да започна с честитките:
БЪНИ -Честито ви зъбче,пожелавам ви още много зъбати усмивки и да излязат, и другите така не забележимо,и безболезнено  както първото зъбче.Какво стана с пъпките излекувахте ли ги?
Вили -Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,късмет,да бъдеш много обичана,желана и да сияеш от щастие! И браво на младежа ,много послушен е станал.Все така да продължава!Явно си упорита и постигаш своето,браво на теб!!!
Леда-Моите съболезнования за баща ти.Да почива в мир!Аз загубих любимата си баба си малко след като родих и забелязвам на последък ,че Господ много често дава  живот в едно семейство  и взима друг:((((
ФЛОРЕТ-ще стискам палци всичко да е наред при вашето бебче,много е мъничка горката,вярвам,че всичко ще се оправи и,че няма да помни нищо след това! Hug Praynig
За секса-ние направихме сефтето още на 40 ден след секциото( питах АГ-то за това) малко болеше ама после се оправиха нещата.Аз не мога да чакам толкова време и без това по време на бременността секса беше МИРАЖ Joy Joy Embarassed Пък и нали трябва да се уважаваме Laughing
За КГ направо не ми се говори,чудя се каква диета да почвам вече,лошото е ,че ми призлява като не ям от ниското кръвно и съм като пиян морков..пък и тоя месец само празници #Cussing out
За приликата -малката прилича на ММ ,но има и мои черти(нали от кръста на долу ми е одрала кожата Joy Mr. Green).Общо взето каквато си я поръчах такава се получи.За мен характера е важен и си я поръчах да е като моя ама това по-късно ще се разбере...
Стерилизация-стерилизирам шишетата след употребата ама пък за сметка на това спрях да гладя след 3-ч месец,че и без това много мразя,а и не смогвам.Като бях болна и с Т 5 дни нямах никакви сили да го правя и от тогава спрях.Мисля да не прекалявам със стерилната среда и без това са чисти и ги пера на по-високи градуси,и отделно от нашето пране.
Македноското кремче -нашето е на ГАЛАФАРМА приличат си ама не е това ,ето го :

Ваксините-ние пропуснахме 1м. заради шарката,но първия път беше в краче,а 2-я в ръчичките.Сега юни месец да ми е жива и здрава ще пиша къде ще е .
Е това е от мен.Лека нощ на всички smile3525 smile3525

# 486
  • София
Здравейте, момичета!

Може малко да сте ни позабравили, но ние не сме Simple Smile
ЧРД на Вили! Бъди мого щастлива!  bouquet
Не съм успяла да изчета темата, но да си кажем за цупенето на устенцата - същите муцунки ги прави  и Дими, също като брат си на тези месеци.
Аз с килограмите съм до никъде, но не са много за сваляне, та се надявам скоро да вляза във форма.
Усмивките на Дими ме зареждат, смее се с глас понякога, а когато е в настроение гука много силно, чак хълца от кеф. Гледа всичко си интерес, пули и блещи очички на всяка нова картина пред погледа си... Смее се на братчето си, а той го целува и държи за ръка, предлага му играчки. Малкото хваща дрънкалки и играчките на шезлонга. Много си лапа ръцете и се плюнчи, не знам зъби ли са, що ли ...? За една вечер вдигна мистериозно 38 градуса Т и после нищо - ходихме на лекар - здрав. Ако му порасне зъб ще падна от стола...
Това от нас за сега, спокойна нощ!

# 487
  • София !
БЪНИ -Честито ви зъбче,пожелавам ви още много зъбати усмивки и да излязат, и другите така не забележимо,и безболезнено  както първото зъбче.Какво стана с пъпките излекувахте ли ги?

Мерси  tooth .... Ох , да не чуе дявол се оправихме ( пу -пу ) , силно се надявам повече да нямаме такива проблеми  Praynig !!!!! Сега аз имам проблем ...  Confused Дано да се оправя и аз че вече не знам , просто ще полудея от проблеми !!!!!!!

# 488
Отчет и от нас: Илиян е 6700 гр./6000гр. мин. месец/, 62 см./59 см. мин. месец/.
Биха ни двете ваксини и поплакахме, но не много, за сега няма Т, но му дадох панадол и лепнах куул пач. Както и миналия път иска да си го гушкам и е неспокоен, но се надявам да му мине до утре. Ааа и пишокът ни е готов вече, лекарката реши да провери как стоят нещата и го забели без никакво усилие, каза че сам си е бил готов Simple Smile Питах за захранване и ми каза при 5 навършени месеца, най-вероятно ще я послушам.

# 489
troti, браво на юнака  smile3501!
Добре, че си подхванала темата за пишлетата, че аз от доста време уж да ви питам как върви при мъжките мами тази задачка и все забравям. Браво на вас! Ние също добре напредваме, но ми се струва, че има още за забелване. Аз обаче не го насилвам, защото не искам да го боли. Надявам се нещата от самосебеси да се оправят и с малко помощ от моя страна да можем да я забелим. При другите мами как е положението?

# 490
Здр.и аз да се разпиша на бързо че все не ми остава време покрай децата.ЗА Пишлето и аз бях питала веднаж но никой не писа нищо и ние засега напредваме забелваме го всяка вечер след баня по малко но още не сме го отворили напълно,но има време де и това ще стане.Нашия юнак явно си пада марзеливичак и още не се е обърнал а вече сме на 4 месеца.Каката беше по пъргава и на 3 месец се обръщаше.И ние много се плюнчим и лапаме ръчичките,не е само при нас тоз проблем,толкова навътре ги бута че чак повръща.Лека и спокойна вечер на всички мами и малките сладурчета да спинкат сладко и непробудно до сутринта:))) Simple Smile

# 491
Здравейте, мами  Flowers Bouquet
Редовно ви чета, но все не ми остава време и аз да се разпиша. Не че детенцето ни е ревливо - като се разплаче веднъж на 2-3 дни и веднага си мислим че нещо му има, но майка му чете за пусти изпити...
Пишлето го забелваме всяка вечер, но засега без никакъв резултат, май ще се наложи да го водим на лекар  Sad
Иначе момчето ни расте, не се шегува - на 3 месеца е 7,300 и 65см. Ваксините ги понася мъжки, без подуване зачервяване, температура. Нашата педиатърка ни кара да даваме капки Фенистил деня преди и след ваксината, може и за това да е. Много е весел, постоянно се смее, гука, маха ръце и крака като че ще литне направо  Grinning
Искам да попитам, дали някоя от вас е забелязвала да хлътва фонтанелката понякога? Нашата хлътва от време на време, споделих с лекарката, каза че няма нищо притеснително, но на мен ми е много притеснено като стане така.
Усмихнат ден на всички!

# 492
Здравейте, мами  Flowers Bouquet
Редовно ви чета, но все не ми остава време и аз да се разпиша. Не че детенцето ни е ревливо - като се разплаче веднъж на 2-3 дни и веднага си мислим че нещо му има, но майка му чете за пусти изпити...
Пишлето го забелваме всяка вечер, но засега без никакъв резултат, май ще се наложи да го водим на лекар  Sad
Иначе момчето ни расте, не се шегува - на 3 месеца е 7,300 и 65см. Ваксините ги понася мъжки, без подуване зачервяване, температура. Нашата педиатърка ни кара да даваме капки Фенистил деня преди и след ваксината, може и за това да е. Много е весел, постоянно се смее, гука, маха ръце и крака като че ще литне направо  Grinning
Искам да попитам, дали някоя от вас е забелязвала да хлътва фонтанелката понякога? Нашата хлътва от време на време, споделих с лекарката, каза че няма нищо притеснително, но на мен ми е много притеснено като стане така.
Усмихнат ден на всички!
Какъв лекар,бе хора?!!!! Детето ви е на 4 месеца,вие за забелване говорите,прекалено е рано още!!
Скрит текст:

http://www.urology.bg/phimosis/

# 493
Rossitta_ това хлътване на фонтанелата мисля,че някъде бях чела, че може да се дължи на обезводняване. Имам някакви такива спомени, като не съм много сигурна дали е така. Давате ли допълнително водичка? Пробвай, може и за има ефект.
За забелването - не смятам, че е рано. Не говоря за насилствено дърпане и предизвикване на болка, кървене и всякакви такива ужасии .... Имам предвид издърпване, с цел подържане на хигиената и подпомагане отлепянето на кожичката. Е и аз мисля, че ви е малко рано за лекар. Не се притеснявай! Просто не се отказвай и почиствай всеки ден без да насилстваш. Лека-полека ще се получи Wink.
Днес се захранихме с Калоян. Дадох му 1,5 л. тиква на Хип и дребчо много я хареса. В първият момент гледаше странно докато усети вкуса, но щом се пооблиза малко му хареса и започна да отваря устичка и да се облизва. Много беше смешничък. И така утре продължаваме с 2,5 л. Я да ви питам нещо - как процедирате с пюретата? Аз това първото го разпределих в кутийки и ги сложих в камерата - за вдруги ден и следващите 2 дни. Утре ще му дам това, което остава в бурканчето. Не би трябвало да им има нещо на кутийките в камерата. Все пак ми се вижда прекалено сега да дам 1 л, утре 2л и да приключа с бурканчето (така ми каза нашата педи)  newsm78.

# 494
  • София !
Вили - Аз доколкото знам май купешкото не може да се замразява , то на бурканчето пише до 48часа в хладилник и повече не може . Не знам де сега по опитните мами ще кажат , аз все още нямам опит с пюренца  Simple Smile , тъкмо да натрупам хехе ...

Общи условия

Активация на акаунт