. Обаче не се ли наспи на обед /като днес/ направо ми се грабва акъла после - няма такова мрънкане и киселеене майкоооо 

. Само споделям мнение, че малко интензивно захранване ми се струва.
. С това обедно спане как няма да се родиш? То почти целият ден ти е свободен
. След всички тези изпълнения с колики и запек смятам да отложа захранването. Явно коремчето още не е готово за друга храна. Смятам да опитам след 2 седмици как ще е като ще започна пак по малко - в началото 2-3 лъжички и постепенно ще увеличавам. Просто се измъчихме тези дни
!
, ей сега ще я намеря някъде да я пусна , не е нищо особено , но аз такава си исках - харесва ми , удобна е , и според мен това е най - важното !! Пък и нямах толкова голяма възможност за нещо по скъпо , от това което взех !! 
Срам не срам, да си призная, че аз последните две седмици съм като зомби - само това чета. Голяма краста - все едно живея в магазина!
Не че съм купила кой зна какво, но всяка жена знае, че 90% от удоволствието е в разглеждането 
, точно такъв термометър си търся. Слава богу, до момента не ни е трябвал, но искам да съм подготвена и затова ми трябват препоръки, за да е проверен, че мери точно.
Ама какво да правиш, нали съм кака ... А пък сега се кефя, че си избрал яка количка, че и на мен върши работа. 
надявам се да не бъркам 

Пробвах да направя другото - да спя, когато тя спи през деня и цял ден ходих като замаяна ... все ми се струва, че е постоянно будна, а то се оказа, че бебето си спиии и то доста 
!!!
, продължавай в същия дух
!!
.
. Днес продължаваме със захранването , пък да видим до къде щя докараме !!
за разходки е чудно хехе , след вчерашната бурия - направо беше нещо страшно , такива гръмотевици че Габи се уплаши милата и запонча да плаче
......
, със сигурност знам обаче че в къщи ще е лудница голяма
, наистина ме накара да се замисля и реших за сега да поотложа захранването с това пюре. Днес ще дам картоф със сметана и спанак. Ще гледам да наблягам на пюретата с картоф плюс още един зеленчук, като за начало

. Нищо общо с по-малките размери - нямат мрежичка, материята е една като раздърпана и нямат лентичката отпред, която показва колко е пълен памперса. Всъщност са подобни на зелените, като тези обаче са доста по-зле от зеленият памперс. Чудна работа
! Със сигурност няма да взимам от тях и ще се чудя сега какви да търсим. Малко ни идват големички, ама бързо ще ги напълним
.
, наистина ме накара да се замисля и реших за сега да поотложа захранването с това пюре. Днес ще дам картоф със сметана и спанак. Ще гледам да наблягам на пюретата с картоф плюс още един зеленчук, като за начало
. Не, че съм много компетентна, ама понеже покрай Калоян взех да чета доста по тази тема, та да ти споделя мнението си. Ти, разбира се, ще си прецениш
. Дано да няма проблеми за беборанка!
!!!
! Калоян е малко по-добре като че ли, но определено ще му спра захранването, докато не се оправи на пълно. Наистина се притесних с последните случки!
.

! Не вярвам да и стане нещо от 2 лъжички
.
. От 3 часа се гоним да спим, та чак сега се кротна. Дано да поспи повечко!
, да много ми е удобна количката , и то в крайна сметка това е най - важно , колко и да е поне 2 години ще се возиме
!!
. Та мисълта ми е сега като давам на обяд пюренце ( от вчера почнахме ) , кога мога да въведа и каша , и може ли примерно на обяд пюренце , след обяд каша ? И друго ако до седмица/две заместя едно хранене с пюре проблем ли ?? Питам ви защото в тая сфера нямам никакъв опит , а ми се иска да не и натоварвам много коремчето наведнъж , та ако може да ми помогнете малко от малко ще съм МНОГО благодарна
!! 
Явно дясната ми ръка като по-слаба (аз съм левичарка) и не е издържала на напрежението. А тендовагинит е възпаление на сухожилието - много боли, трябва да се обездвижи ръката и да се спре движението, което го е предизвикало... е, как да стане! 
Ако знаете някакви илачи бабини или ви се е случвало, помагайте...