! Първо - поздравления, че все още се кърмите
!
. Не бързай да го захранваш! Как наддавате иначе? Ако си наддава добре спокойно можеш да задържиш със захранването.
. Явно вече ще се отбива, защото суче 5 мин независимо, че имам кърма и иска от шише. Разбрал е хитреца, че от шишето е по-лесно
! Много се чудя какво да правя?! Няма да ви казвам каква война става - реве, тръшка се, изпъва се целия ...... ужас. Чудя се дали да не започна да му давам само АМ, пък ако успея да се изцедя да му давам и кърма. Лошото е, че с това сукане от по 5 мин и кърмата започва да намалява.
! Първо - поздравления, че все още се кърмите
!
. Не бързай да го захранваш! Как наддавате иначе? Ако си наддава добре спокойно можеш да задържиш със захранването.
. Явно вече ще се отбива, защото суче 5 мин независимо, че имам кърма и иска от шише. Разбрал е хитреца, че от шишето е по-лесно
! Много се чудя какво да правя?! Няма да ви казвам каква война става - реве, тръшка се, изпъва се целия ...... ужас. Чудя се дали да не започна да му давам само АМ, пък ако успея да се изцедя да му давам и кърма. Лошото е, че с това сукане от по 5 мин и кърмата започва да намалява.
..
. То е някакво мъчение както за мен, така и за дребния. Ето, сега пак се хранихме и сука 3 мин. Трябваше да се гоним и пак да изтърпя ревове и крясъци. Реших да си го спестя този път и направо забърках 120 мл АМ. Май към отбиване си вървим и то доста бързичко.
. По този въпрос мисля, че не би трябвало да се предизвикат такива. В крайна сметка е важно бебчо да е нахранен, а не всяко хранене да е мъчение. Другото пък е, че изобщо не ми се иска да се храним от шише, след което да започвам да се цедя по 40 мин ..... и така през почти целият ден
. В крайна сметка почти 5 месеца се кърмихме и мисля, че най-важният период сме го минали изцяло на кърма
.
!!
, вчера Габи през ноща като стана изяде 60мл. това беше към 2:00 , и после чак сутринта в 8:00 хапна още малко , и след това вече след 3 часа едва изяде първо 30мл. и ги повърна и после още 30мл. и това и беше до 4-5 часа . Другото което ме притесни беше миризливото аки , то вярно че до някаква степен сигурно е нормално да мирише , но това беше непоносимо . Качихме се в колата и айде при лекарката , оказа че стомахчето се е претоварило ( може би от пюрето хем колко малко дадох ) , беше и подуто и бълбукаше все едно пак има колики ( аз я видях че се свива тия дни точно така ) . И така сега сме на пробиотик 10 дни и на капки за колики , и дано да се оправи малката ми гъбка !! Със захранването ще почакаме , още малко , че да не стане по голяма беля !!! Иначе вече е 6,010гр. качила е само 500гр.
!!
.
! Дано да се оправя бързо малкото мишле! Това захранване си е сериозно изпитание май. Не се притеснявай, скоро ще се пооправи и лека-полека пак ще започнеш да и даваш пюренце. Аз все още съм давала отново пюре. Минаха ни коликите и коремчето се нормализира, но ще задържа още 1 седмица и тогава ще дам пак.
хихихи.
..
! Как издържаш чак пък и на 3 часа да се цедиш?! Аз дето се цедя вечер и сутрин и вече я мразя тази помпа, а ако трябва и нощно време да ставам ще се гръмна. Още щом започнахме да правим дълго нощно спане без да ставаме, започнах да се нагаждам на неговият режим. В началото ставах няколко вечери в 3ч да се цедя, но това беше защото се събуждах от болка от препълнените гърди. Просто не можех да спя. Постепенно обаче започнах да се адаптирам и сега си спя и нощно време.
. Така че давай по-спокойно - започни да правиш по-дълги паузи между цеденията и това е. Аз сега се опитах да се изцедя, но дребния беше на друго мнение - иска си внимание и да се занимаваме и повече от 10-15 мин не успях да се цедя. Е, поуспокоих положението, но така не става. За мен е по-важно да имам повече време с дребчо, да можем да излизаме и да се занимаваме, отколкото да прекарвам 1/3 от деня в цедене
.
И това ще мине важното е да ми е здравичък, а и колко е то година-две цедене.

! Аз като една от ветеранките в темата ни ще припомня, че имаме регистрация в album.bg. Ако искате да ги качим там снимчиците. Който желае нека ми пише на лично, за да ви изпратя потреб.име и парола.
!