Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 367
  • 220
  •   1
Отговори
# 135
  • BG
... Ако трябва да кажа все пак нещо за ИКЕА, за да съм по темата - в Европата това са мебели за не особено платежосопособни хора, обикновено младежите се обзавеждат с такива, ...

Аз не вярвам някой и тук в България да ги мисли за супер качествени или луксозни.  Peace

И какво общо има това с темата? И имате ли представа колко хора не могат да стигнат дори до ИКЕА, камо ли да разберат какви са цените там? И колко ли пък хора в България могат да си позволят супер качествени или луксозни мебели, каквито вероятно сте виждали или притежавате?

# 136
.....точно миех един нож...и си мислех"Сега ако го бодна и млъкне най-накрая...

newsm09

С това си признание ТИ разби мита за идеалната ССФ. Денят е 02.04.2013. Часът е околообедно време...

# 137
Вероятно има и качествени, и не толкова.То е ясно, че онези пласмасовите стават смаоз а временно решение. Аз не харесвам по-скоро моделите. Много ми е дървеняшко, а пък като видя онези етажерки в разни странни цветове и ми става лошо  Laughing  Коренно различен е стила който харесвам. На мъжът ми стила му е"метал до метал, до метал, до пластмаса" ако може ще живее в офис. Та явно затова му харесват икеевските модели. 
Казвали с ами, че и цените са малко надути в сравнение с чужбинските.

# 138
Следя от самото начало темата, но вече се записвам. Не знам за пубертетския си период ли да споделям, за Икеа ли, но ще чета.  Simple Smile

# 139
 Може и за морето и в частност Слънчев бряг:)

# 140
Следя от самото начало темата, но вече се записвам. Не знам за пубертетския си период ли да споделям, за Икеа ли, но ще чета.  Simple Smile

Може да започнеш да споделяш какви пренатални техники прилагаш, за да не се налага никога бебето да плаче и, не дай Боже, да се тръшка, камо ли да тръшка шкафове!

# 141
  • София - Рим и обратно

Може да започнеш да споделяш какви пренатални техники прилагаш, за да не се налага никога бебето да плаче и, не дай Боже, да се тръшка, камо ли да тръшка шкафове!
Laughing Laughing
Със сигурност няма да изненада с новина в областта никоя ССФ тук, обаче.

# 142
Ще следя с интерес техниките.Все още не е късно за мен  Laughing  Че моята от сега ми треска отвътре де що има.

# 143
Аз пък много се смях на тази реклама. Много е готина и много реалистична  Laughing Аз бях същата тийнейджърка, дъщеря ми, обаче, май ще ме бие по точки  Laughing
Само дето аз, за разлика от майката, бих тряскала по-силно от момата. Темперамент, к`во да се прави. Всички сме холерици у дома  Blush

# 144
Ще следя с интерес техниките.Все още не е късно за мен  Laughing 
За мен май вече е късно, но нищо, знае ли се, може да ме чуе накрая хайванът. Crazy

# 145
 Laughing  Вероятно с храната трябва да започна, до момента се проявявам зле - ям много боклуци.

# 146
Laughing  Вероятно с храната трябва да започна, до момента се проявявам зле - ям много боклуци.

Винаги се удивлявам на самоувереността на някои хора, че държат здравето си в своите ръце.

# 147
Аз нагъвах желирани бонбони до скоро.По цели пликове.криех се от моя мъж, че той е маниак на тема храна и не ми даваше  Laughing  Ама като ми е вкусно...плюс това желатинът го правят от телешки кости, значи има все нещо...полезно вътре  Joy   
Моцарт пусках, Бетовен-никаква реакция. Чайковски най-го обича  Joy  Като пусна едно от спящата красавица и се започва ритане  Laughing   
Е, правилното хранене не е всичко, но е хубаво да го има. Но понякога като те напъне глада за гумени мечета и не става  Laughing

# 148
Винаги се удивлявам на самоувереността на някои хора, че държат здравето си в своите ръце.

От кого мислиш, че зависи?   Laughing

# 149
  • София
Мани, че рака никого не пита колко здравословно е живял...

Между другото, като предпазна мярка за нервни деца казват че помагало да се пие рибено масло.

Общи условия

Активация на акаунт