Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 360
  • 220
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Някои болести се причиняват от вируси, които не винаги могат да бъдат избегнати. Няма и такава желязна имунна система, която да не ги допусне, особено някои от тях. Вирусите не са по храните или не всички.

# 151
 Милите болни бебета, държащи здравето си в ръцете си...

# 152
Мани, че рака никого не пита колко здравословно е живял...

Между другото, като предпазна мярка за нервни деца казват че помагало да се пие рибено масло.

Мен, като малка, ме тъпчеха с рибено масло.Подозирам, че не  било за предизвикване на апетит   Laughing

# 153
Винаги се удивлявам на самоувереността на някои хора, че държат здравето си в своите ръце.

От кого мислиш, че зависи?   Laughing

Ще отречеш ли, че има тежки болести, които се появяват например след внезапен, силен стрес? Не говоря за постоянен стрес в ежедневието, който можеш да се опиташ да контролираш и избягваш.

# 154
  • София

Между другото, като предпазна мярка за нервни деца казват че помагало да се пие рибено масло.
Рициново, рициново. А си се напънал да треснеш някоя врата, а си оцапал пейзажа. След издънка-две и ти минава мерака да се дръвчиш на родителите си.  Laughing

# 155
Katarin X. шапка ти свалям за това,че си толкова перфектна майка и домакиня! Само се чудя - ако у вас не се гледат реклами или рекламните блокове са със спрян звук.. как точно си водиш списък с рекламираните стоки? И когато отидеш на пазар какво правиш? Вадиш списъка и почваш да сверяваш кое се рекламира и кое - не? Ако ходиш на работа, как си в час с новорекламираните стоки,защото на всеки няколко дена излиза по нова стока, която бива рекламирана?
Аз купувам неща,които се рекламират.И шампоанчета, и бирички, и шоколадчета и т.н. До сега гаф съм имала само с кайма - която се продава "насипно" и в интерес на истината не съм видяла да се рекламира,защото е "уж" мляна на място.
По въпроса с децата - щом твърдиш,че с възпитание контролираш хормони  - ок.Явно имаш свръх сили.Не изкривявай думите ми - едно е да възпитаваш - да не се краде, да не се обижда,да се благодари и т.н., съвсем друго е, да се опитваш да се наложиш над изтерясващ пубер.Имаш огромен късмет и недей се опитва да вкарваш всички под общ знаменател,защото не са.Страшно изкривено мислене и поглед имаш по този въпрос (мое мнение  Peace )
Аз нямам нищо от ИКЕА, но има познати,които имат мебели и са наистина доволни.Бих си купила, когато му дойде времето.

# 156
Аз пак да попитам, как очаквате краса да е родила деца, които да имат собствено мнение и капка живец в себе си?  Laughing

# 157
  • София
 Naughty
Това беше грубо. “Краса“ може и да драматизира малко повече във форума с образа си, но да говориш, че децата й нямали живец е  Sick.

# 158
Naughty
Това беше грубо. “Краса“ може и да драматизира малко повече във форума с образа си, но да говориш, че децата й нямали живец е  Sick.
  newsm78 Грубичко, да, тъкмо като за нея.

# 159
Извинете, не съм в час - коя е "Краса"?

# 160
Не знам дали телевизията ме е сформирала, но абсурд да си позволя такова поведение, когато бях на годините на главната героиня.

# 161
  • София
Ще ви кажа аз къде е проблема!
Много си разпускат тез шведи децата!
Я да бяха някои нашенци, дето с труд и пот са си купили кухничката, пък тая пикла и на екскурзия иска да ходи!
Един здрав бой и готово!
 Mr. Green

# 162
Ще ви кажа аз къде е проблема!
Много си разпускат тез шведи децата!
Я да бяха някои нашенци, дето с труд и пот са си купили кухничката, пък тая пикла и на екскурзия иска да ходи!
Един здрав бой и готово!
 Mr. Green

Напротив, точно обратното!
Ей ме на мен за пример. Нашите ме пуснаха на 16г сама на море, защото мн са ме разглезили и рискуваха да им потроша кухнята, която са купили с пот на челото.  Mr. Green
А ако имаха Икеа едно време, ау щяха да кажат "Не".... ама нямахаааа  Twisted Evil

# 163
Не знам дали телевизията ме е сформирала, но абсурд да си позволя такова поведение, когато бях на годините на главната героиня.
Да, да и аз така, щото най-много някой шамар да отнеса от баща ми, но пък за сметка на това, правех щуротиите тайно от него. В случая, щях да ида тайно на море сама, пък ще кажа, че съм на лагер с училището примерно, не че ми е хрумвала подобна идея  newsm78

# 164
  • София
Да, да и аз така, щото най-много някой шамар да отнеса от баща ми, но пък за сметка на това, правех щуротиите тайно от него. В случая, щях да ида тайно на море сама, пък ще кажа, че съм на лагер с училището примерно, не че ми е хрумвала подобна идея  newsm78

Аз го направих точно така. Хи-хи.

Общи условия

Активация на акаунт