Жената Дева/7/

• 50 335
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Как сте Деви? Grinning
Започва нашият знак. Party

# 662
Кажи ни, че ни чака нещо хубаво. Mr. Green Mr. Green

# 663
Попаднах на тази снимка във facebook. Коментарът под нея гласи - Начинът, по който Дева се чувства значим(а) в този свят.
Скрит текст:

Вие така ли сте, скъпи Деви? Grinning Май не е лишено от истина.. с това наше критично око. Simple Smile

# 664
  • София
За мен започна много кофти.

# 665

И аз нещо не съм много в кондиция, някъде четох, че покрай рождените дни се изпадало в дупка, та се чудя дали............ newsm78

# 666
Просто лош период е, ще отмине. Wink
За съжаление, в живота си никой не е имунизиран срещу неприятности. Аз, като изпадна в такова състояние, си казвам, че няма да е винаги така и, че и това ще мине.
Също така като реалист понякога се случва така, че в лошите моменти черногледството взема превес над мен и то не защото съм песимист, а защото светът, в който живеем, е такъв.. "по-черен";  самата реалност ни се струва такава. НО вярата винаги си е оставала... а именно, че след време отново ще се чувствам по-добре.: )

# 667
  • ...на безопасно
Двузначно започва за мен. Днес белязах и успех, и загуба.
Резултатите от успеха ми са за шефа, а загубите - за мен   Mr. Green

# 668
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Аз се подготвям за рожден ден. Отпуска съм все още и незнам по служебна линия какви ми ги готвят, но утре ще ходя да почерпя и ще проверя. Иначе на този етап всичко е ок. Даже по-добре от минали години.

# 669
  • София
Скрит текст:
Попаднах на тази снимка във facebook. Коментарът под нея гласи - Начинът, по който Дева се чувства значим(а) в този свят.
Скрит текст:

Вие така ли сте, скъпи Деви? Grinning Май не е лишено от истина.. с това наше критично око. Simple Smile
Не съм точно такава ,но ме развесели Grinning

# 670
Тъй сме се били гневяли:

Цитат
Дева

Тя е страшно чувствителна и към най-дребната забележка. Може да я приеме като крайно унижение и ще ви засипе с милиони критики в секунда. Ако имате разногласия, съществува само един начин да ги решите, без да се вдига врява до небето. Първо убедете Девата, че имате най-добри намерения към нея и оценявате всичките й качества, а след това споделете какво не ви е харесало в действията й.

Ако съм сгафила, хич не се обаждам, ама да има късмет някой да ме набеди, точно с милион критики го засипвам на секундата и нямам спиране. Най-обичам да ме обвиняват несправедливо!  Twisted Evil

# 671
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Миналата година една приятелка която е родена утре на 25ти ми каза, че за девите започва уникална година, каквото ни е най-съкровеното желание ще ни се сбъдне. Даже го писах това и в темата. И действително и за мен, и за нея, така се случи че каквото мечтахме дълги години ни се сбъдна. Изминалата година е една от най-добрите ми. Пожелавам си и тази която предстои да задържи темпото. Да ми се случват само хубави неща, да се срещам само с добри и положителни хора.
Следваща задача за деня ми е да си проверя годишния хороскоп. Mr. Green

# 672
  • София
Честит рожден ден  bouquet
Много здраве,щастие,любов,пари о положителни емоции Hug

# 673
vivianka, ЧРД! bouquet

Така си е, през изминалата година Юпитер ни помагаше във всичко и би трябвало да е прекрасна година за девите. Все пак се случва веднъж на 12 години.
При мен обаче, беше най-мързеливата година в живота ми. Mr. Green Нито ми се работеше, нито ми се пътуваше, нито ми се правеше, каквото и да било. Тотален мързел.  Joy

# 674
  • София
За мен 2015 беше ужасна. Не в смисъл, че се е случило нещо, а просто нищо не можеше да се случи и получи.
Тази си е, както казаха, годината на Маймуната - хем има големи възможности, хем големи издънки.

Общи условия

Активация на акаунт