Жената Дева/7/

• 50 325
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бих искала и да е вярно  Flutter
Всъщност Уорън Бъфет е в топ 3 на най-богатите.

# 691
  • София
Още един представител на зодия Дева
http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/1980-samo-edin-chovek- … ryabva-hegel.html

# 692
  • София

Миналата година една приятелка която е родена утре на 25ти ми каза, че за девите започва уникална година, каквото ни е най-съкровеното желание ще ни се сбъдне. Даже го писах това и в темата. И действително и за мен, и за нея, така се случи че каквото мечтахме дълги години ни се сбъдна. Изминалата година е една от най-добрите ми. Пожелавам си и тази която предстои да задържи темпото. Да ми се случват само хубави неща, да се срещам само с добри и положителни хора.
Следваща задача за деня ми е да си проверя годишния хороскоп. Mr. Green
За мен е абсолютно вярно. Днес на рожденния ми ден имам най-прекрасния подарък,който става на 10 дни.

# 693
  • София
Явно аз не съм слушала достатъчно, че да ми се сбъдне такова нещо.
Но пък има време до НГ, може да се получи.  Simple Smile

# 694
  • София
Нана,ходихме на море с влак.
Преди да тръгнем , мислех точно за теб и твоя мъж Hug

# 695
  • София
Нана,ходихме на море с влак.
Преди да тръгнем , мислех точно за теб и твоя мъж Hug

И ние бяхме на море, ама с колата Grinning
Аз, нали щото се омъжих заради безплатните билети на БДЖ, та от две години ММ не ми заверява легитимацията  hahaha
Каза, че така и така не слизам от метлата, хихихи

Надявам се, че не сте имали проблеми с пътуването. Спалните вагони, доколкото знам са нови и изглеждат прилично.

# 696
  • София
Нямаше проблеми,беше много приятно и успокояващо /за моите нерви/ пътуване.

Съжалявам,че излязох извън темата.

Скрит текст:
Но пък четох за Девата,че всъщност в леглото сме много добри  Joy
Само казвам ,може и да не коментираме това

# 697
Да се включа и аз в темата като една типична дева. Миналата година в професионално отношение беше абсолютен провал. Ей така мина и замина без да се случи нищо съществено. Надявам се вече да е дошло и моето време в професионално отношение.
Мразя хаоса, в къщи всичко е подредено под конец. Постоянно мия, търкам, чистя. Луда работа.

Съжалявам,че излязох извън темата.

Скрит текст:
Но пък четох за Девата,че всъщност в леглото сме много добри  Joy
Само казвам ,може и да не коментираме това

[/quote]

Съгласна съм напълно с това. Crazy

# 698
# 699

Да, така е, също и тук има доста съвпадения. Peace

# 700
Наистина има доста съвпадения 😊

# 701
  • ...на безопасно
Да, последното е много добро.

# 702
Каква беше за вас 2016-та, скъпи Девички?. За мен беше поучителна година - с промени, спадове, разочарования, но и осъзнаване. За нищо на света не бих искала да се връщам назад и да изживея всичко отново. Въпреки че често се случва така, че трябва да стигнеш емоционалното дъно, за да съумееш (проумееш) да се изтласкаш отново на повърхността. Така че, като погледна назад от 'прага' на 2017-та, 2016-та не е била толкова 'коварна'...-  като строгия учител от училище, който винаги те е критикувал и ти е поставя ниски оценки, мразил си го, но накрая си му благодарен, защото именно заради "шамарите", които ти е нанесъл, те е подготвил да бъдеш човекът, който можеш да Си.

Въпреки че съм човек, склонен да се обръща към миналото.. или поне бях, харесвам в себе си това, че с лекота правя кардинални решения. Оставила съм всичко ненужно в старата година - хора, познанства, навици, емоции, чувства.. Оставих ги, заключих ги, забравих ги. Осъзнах, че единственият начин, човек да бъде щастлив, е да живее Тук и сега и да се насочи към себе си!

Не зная дали случилото се има нещо общо с Астрологията, или е чисто съвпадение, но четох, че зодията ни е била под силното въздействие на Сатурн още от 2015г., което било предпоставка за трудностите през изминалите две години. Дано 2017-та ни се отплати подобаващо за усилията, които сме положили! Заслужаваме го!: )

# 703
2016та беше една от най-щастливите години в живота ми - родих сина си и се омъжих. Имах обаче, и тежък удар - загубих баба си, която ме е отгледала. Но като цяло беше белязана от повече положителни неща. Надявам се, 2017 година да е прекрасна.

# 704
  • Пловдив
За мен даже беше май най-щастливата - омъжих се, забременях, всичките ми близки са налице Simple Smile имах страхотна година и в детайли

Общи условия

Активация на акаунт