Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 983
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Емилия Масларова и Андрей от ИВан и Андрей Simple Smile
в Банско

# 481
Софи Маринова отново в gallery bar and dinner в Манастирски ливади:)

# 482
Тодор Славков в морската градина във Варна.С бира в ръка,много доволен и щастлив Simple Smile

# 483
Иван костов вчера в Златни пясъци,хванат за ръка с жена си

# 484
Д-р Енчев или може би брат му, днес в Медлайн Пловдив. Красота и симетрия са последните 2 думи, които ми идват на ум пред такъв мъж.

# 485
Марияна Попова в 3-4-5 надута ми се видя; жената на Баташов в Мистър Пица.

# 486
Луиза Григорова снощи - абсолютно естествена ми се видя, приветлива, доста по-дребна, отколкото съм си мислила, че е, не толкова слаба, колкото изглежда по тв, с две думи - хареса ми.

# 487
  • Berlin
Наско от БТР днес караше колело по бул. Мадрид.

# 488
  • София
Днес в Борисовата градина Теодора Духовникова караше колело с децата си. Simple Smile

# 489
  • София
Вчера следобяд видях Драго Чая, който пресичаше неправилно близо до НДК.

# 490
  • Варна
Иван Ласкин, Алекс и малката, на плаж под двореца в Балчик. Той изглеждаше много  свеж, нея я видях само в гръб.

# 491
  • София
Асен Гаргов, дуетната половинка и любовник на Лили Иванова, в трамвая...ама той на живо прилича на врабче Grinning

# 492
Днес видях Силвия на аква парк Фън Спорт, с. Конска цял ден стоя с дълга черна рокля

# 493
Славчо Тошев на плажа на Слънчев бряг, с едно мини кученце...истински кифльок Laughing Laughing Laughing

Пак ли е там този  Laughing миналата година се засякохме там много ми досажда звъня търси ме и ходи до Пловдив да взима въпросните кученца...голям смях е

# 494
Тази вечер Ирен Кривошиева с майка си и един господин в ресторант в София.

Общи условия

Активация на акаунт