Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Странни отношения

 • 4 153
 • 62
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Здравейте,

до сега не съм писал във форуми и дори не съм чел форуми, но стигнах до ситуация, в която съвети от приятели не са добре дошли, тъй като смятам, че мнението им няма да бъде обективно. Вероятно е ясно вече, че става въпрос за жена.
 
Та пристъпвам към историята. Преди 1 година на рожден ден на мой приятел се запознах с нея, нежна, прекрасна уж самоуверена а цялата кълбо нерви. Бяхме 3 дни заедно, нито и звънна телефона нито да покаже, индикация, че си има приятел, нито спомена за някого, нито нейните приятели нещо я попитаха. Поразпитах и получих доста смесена информация, че уж била с някого 4, 5, 6 години. Оказа се, че никой от нейните приятели не харесва приятелят. Той не излиза работи от понеделник до неделя и не харесва нищо ( това са мненията които чух).

Та почнахме да излизаме напред назад, но реши да ми извърти странен номер, да сме ходили на театър и не ми спомена приятелят си, като я питах кои ще сме и после ме добавя в някакъв общ чат с него. Казах и да ми дава билета, че не смятам да ходя с тях. Реших, че не ми се занимава с такъв човек и не смятах да я чувам повече, но тя започна все по често да се появява с нас и да търси контакт с мен. Въпреки, че винаги казваше, че ще е с него винаги идваше сама.
Една вечер стигнахме до целувки и ми изтърсва "Не трябва да го правим". Дръпнах я да си поговорим сериозно и казах, че ми е омръзнало вече да си играем на котка и мишка и да взема решение. Не била смятала да зарязва приятелят си и искала да сме само приятели. Не бях съгласен, но какъв избор имах.

Реших отново, че ще преустановим вижданията си, но след седмица две (все пак бяхме в карантина и трябваше да ходим по вили) пак стигнахме до прегръдки. Започнах да мисля само за нея уж е с мен, а не е с мен. Навсякъде където отидем ни мислят за двойка. Всички наши общи приятели ми стискат палци. Нейните приятелки ми казват още малко ще се отпусне изчакай.

 Накрая ми писна да чакам, попитах я наясно ли е какво искам и, че смятам че трябва да го остави. Каза ми че е по добре да не се виждаме, стояхме 2 минути прегърнати мълчим, тя цялата трепери.

Но пък така се случи, че бях с нейната компания и ги поканих да ходим на моето село, не вървеше да не вземем и нея и пак я извиках (щяхме да бъдем 3 двойки тя и аз), но по телефона ми се стори, че "инициативата да не се виждаме е моя". Пих повечкои реших, че е хубаво и това да изясним " и тя се опита да ме обвини за цялата създадена ситуация" Казах и, че въобще не смятам да я разубеждавам и да споря и приключих.

На следващият ден, в колата решила да се оплаче от мен пред нейните приятели (те са двойка момче и момиче), какво съм си бил мислил и какво съм и бил казал, а те я нападнали "как може да говори такива глупости, от всякъде си личало, че ме харесва и ми обръща внимание и само за мен говори. Че изобщо не харесват приятелят и ако не е смятала да има нищо с мен защо ме е въртяла толкова" Била им се развикала направила скандал в колата, и така нервна я били виждали 2 3 пъти от както се познават.

Прибрала се в къщи разказала всичко какво са и говорили в колата на приятеля си "какво се било говорило за нас, че сме се натискали", той нашият решил да става мъж след  като 3 месеца приятелката му е по цяла нощ с мен по нощите...изтърсил, че щял да ходи да бие този който говорил, че сме се натискали"

Точно 2 седмици по късно и предлага брак на рожденният и ден пред тяхните и тя приема. Всички в шок, всички ме питат видя ли какво направи. Правят си майтап, че много съм пришпорил ситуацията..... Вероятно е най-грандиозното ми постижение до момента.

2 месеца по късно, ни слух ни вест от нея пред когото и да е. Чувам, че писала на едната, писала на другата. Всички ми съобщават (все пак и двамата сме интересна тема). За 2 месеца нямаше седмица, някой да не ми я спомене въпреки, че хич не ми се слушаше за нея.
Преди седмица тръгнах да правя организация, за една игра и точно тогава и тя тръгнала да прави събиране на всичките ни общи познати и приятели и те ме поканиха разбира се, но предпочетох да не ходя и ако мога да не се виждам с нея. Обаче агентите пак ми докладват, че щяла да дойде на моята организация.

Не е ясно за мене защо дойде, след като всички бяха препили и половината не дойдоха, можеше да измисли нещо и тя да не идва.

Обиден съм от цялото и държание, смятам го за грозно, манипулативно и след като вече е изтърсила всичко пред приятелят си не разбирам защо продължава, като че ли да търси не пряк контакт с мен. Въпреки, че все още я смятам за прекрасна и нежна, нямам никакво желание да разговарям с нея и да пробвам да си оправяме отношенията. Проблемът е, че нито мога да и забраня да идва, нито върви да кажа да не я викат.

Та как трябва да продължи историята според вас...?

Вариант 1:  При следващата ни среща (имам чувстовото че пак ще се появи скоро) да я дръпна на страна и да и кажа как се чуствам, че съм напълно наясно какви ги е наговорила и ако има  поне грам съвест да спре да търси поводи  за срещи, тъй като пак ще станем тема за разговор. На всичкото отгоре ще бъде и не честно спрямо "бъдещият и съпруг" да стои пак по нощите с мен. Да си призная не ми дреме за него. Как можеш да си тръгнеш вечерта без да кажеш "чал" на никой на масата и жена ти да ти се обади да се въренеш да кажеш "че си заминаваш". 

Вариант 2: Да питам предварително дали и тя ще идва на събирания, и да не стъпвам там, но така все едно ще я избягвам или се крия, което ще стане смешно в даден момент

Варинт 3: Да стана приятел на новото семейство.... пълен апсурд

Вариант 4: Да си намеря друга, но както си личи от горенаписаното, все още не съм спрял да мисля за тази и се чудя как ще се развият нещата

Ех, май сам си се набутвам в неприятности, но пък иначе няма да е интересно.

# 1
 • Мнения: 17 225
Не обичам сложните ситуации. Спрях да чета някъде по средата - пък приятелите, пък ти, пък друг, някакви драми...... Да не сте на 15 г.?

И все пак мнение да дам - дебела черта на всичко. Не се занимавай.

# 2
 • Мнения: 634
Момче, на колко години сте с момичето?

# 3
 • Мнения: 1 420
Много обичаш драмата и скучаеш явно... Приятели намесени, пък компании, всички ви светят и дават мнение, снасят информация... Тъпо, от толкова вмешателство само се влошава положението.

Явно физически е доста привлекателна, иначе не виждам какво ѝ е прекрасното. Врътка теб, врътка годеник, врътка кой знае още кого. Няма да избере теб. Честно казано тя звучи като човек с психични проблеми. Такива хора са много привлекателни, интересни, различни, тайнствени, ама да не са ти в къщата, стопяват ти лагерите.

Искаш съвет - тотално, изцяло бих прекратила тези отношения и като интимни, и като приятелски. На снасящите агенти бих казала, че не ме интересува вече какво прави, с кого си пише. Не виждаш ли, че гледат сеир и сапунка наживо, колко да им пука за вас и дали ще се съберете или пък не? Преболедувай, пък продължи и си намери някоя по-точна.

# 4
 • Мнения: 1 374
Джони, Джонии, не ти трябва тая. Толкова ли няма свободни момичета покрай теб?

# 5
 • Мнения: 400
Как така какво да правиш? Нали ще се жени.Ако много и се иска, па дай и.

# 6
 • Мнения: 1 275
Е-е-ех, а бяхме млади-и-и...
Моя отговор: в никакъв случай! апсурт!

# 7
 • Мнения: 1 980
Тя е взела решението с кого да е, не разбирам ти още какво се чудиш?

# 8
 • Мнения: 1 357
Чуди се момчето: Организира нещо ( среща, игра), идва някаква си, която не знае какво иска...
Чуди се как да постъпи, как да се държи. А и не е редно или не му се иска да не ходи на нещо, което сам е организирал.
  Не разбрах на колко сте години, а това е от значение. Дали имаш достатъчно самоконтрол да я игнорираш и да се държиш все едно я няма там? И имаш ли чувства към нея?
  Честно казано и на мен ми се струва, че момичето не е стабилно психически. Че нещо все я задържа към приятеля й - но си мисля, че не не го обича. А той се опитва да я върже( с този годеж). Но тя не е готова да го напусне.
   Ако можеш отрежи опитите й за близост докато й се избистри главата и реши какво иска. Дръж се на положение и съхрани достойнството си. Но за това се иска самоконтрол. Ще можеш ли?

# 9
 • Мнения: 128
Той, тя....то...нищо не схванах някой може ли да обобщи?!

# 10
 • Мнения: 1 581
И аз не схванах, ама мнението си ще дам. Тотален, пълен и абсолютен игнор на ненаигралата се манипулаторка. Ходиш, където трябва да ходиш, няма да си разваляш приятелските отношения с другите в компанията и да се самоизолираш, защото и тя можело да бъде там. Нека да е там. Като отидеш, въобще не я поглеждаш, не говориш с нея, все едно въздух има там и през него гледаш. Флиртуваш и се закачаш с други момичета, танцуваш с тях, смеете се, правиш им комплименти, тръгваш си с някоя да я закараш например до тях. На всички доброжелатели казваш да си гледат работата и да не ти снасят информация, защото тази жена изобщо не те интересува. Тя и отначало не те е интересувала кой знае колко, но понеже ти се е натиснала, си й обърнал внимание от учтивост - нали сте в обща компания.

И така, държиш правата линия и стискаш зъби, докато ти мине. На нея ще й се разкаже играта.

# 11
 • София
 • Мнения: 6 255
Помоли собствените си приятели да не я канят, когато се виждате заедно. И я зачеркни.

# 12
 • Мнения: 9 200
Дай да позная. Момичето е доста красиво физически, вероятно миньонче, а годеникът й е заможен. Познах ли?

# 13
 • Мнения: 12 811
Имаш нещо против красивите миньончетата?

# 14
 • Варна
 • Мнения: 25 707
Тая голяма фурнаджийска лопата бе! Играе си на иди ми, дойди ми без да й пука за другите.

Авторе, тегли чертата и постави ултиматум на приятелите си. Кажи им, че с тази е свършено и не желаеш повече да ти пускат фитили. Остави настрана годеника, но такава, която днес иска едно, а утре друго, която опитва да седи на два стола, не ти трябва дори и да беше свободна. Аз се нервирах само като четях, а ти как си изтърпял тия врътки сума време, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт