Странни отношения

• 5 217
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
От мъж съм чувала ''няма жена, която да не поддаде при постоянна проява на внимание към нея''(особено, ако вече е показала, че има интерес към теб). Съгласна съм с тези думи.  
Според мен момичето те харесва, но заради навик или удобство, не смее да се раздели с досегашното гадже.
Ако само искаш да спиш с нея (което май не е случая), продължавай да й даваш внимание, и мисля, че рано или късно ще поддаде.
Ако искаш да я накараш тя малко да потича по теб - то, коментарът на Барби е перфектен. +10000! (Даже ще си го запазя, ако ми потрябва). Лично на мен, когато някой ми е пишел, канил ме е да излезем и т.н., бил е настойчив, и в един момент просто спре и изчезне от хоризонта.. винаги ми е минавала мисълта ''ама защо сега? къде изчезна? я да му пиша аз, да видя какво става''. Та, ако послушаш Барби, наистина очаквам момичето да почне да те гони Simple Smile

И аз не схванах, ама мнението си ще дам. Тотален, пълен и абсолютен игнор на ненаигралата се манипулаторка. Ходиш, където трябва да ходиш, няма да си разваляш приятелските отношения с другите в компанията и да се самоизолираш, защото и тя можело да бъде там. Нека да е там. Като отидеш, въобще не я поглеждаш, не говориш с нея, все едно въздух има там и през него гледаш. Флиртуваш и се закачаш с други момичета, танцуваш с тях, смеете се, правиш им комплименти, тръгваш си с някоя да я закараш например до тях. На всички доброжелатели казваш да си гледат работата и да не ти снасят информация, защото тази жена изобщо не те интересува. Тя и отначало не те е интересувала кой знае колко, но понеже ти се е натиснала, си й обърнал внимание от учтивост - нали сте в обща компания.

И така, държиш правата линия и стискаш зъби, докато ти мине. На нея ще й се разкаже играта.

# 46
Само дето смисълът в коментара на Бабри не е как да я накара да тичка след него, а е как да не обръща внимание на такива индивидки, защото са ниско качество.
Мен много не ме топли, че някой обвързан въздиша тайно по мене, щом не се разделя с половинката си заради мен и ми пуска противоречиви сигнали. Явно му е по-удобно с другата, тогава да си седи с нея, какво ме занимава с глупости? Аз да не съм клонче, че маймунякът да се хваща за мен, преди да пусне другия клон, на гаджето?

# 47
Аз пък виждам жена, която е учтива и общителна, а това често се бърка с флирт. Няколко пъти е казала на автора, че "не бива да правим това". А вече е и сгодена. В днешно време няма как насила да си с някого, когото вече не обичаш, колкото и да си свикнал с удобството. Не ми изглежда като жена, която е склонна да се разделя с половинката си, иначе защо ще приема предложение за брак?
Не мисля и че е редно да се занимаваш толкова упорито с обвързан човек, да го "дръпваш" за обяснения и така. Този човек, ако не е щастлив или сигурен, нека първо да се раздели с партньора, да му се даде време да обмисли нещата и тогава да търси щастие другаде. От клон на клон - не е добре. Нито бих уважавала празното търсене на внимание, за да си създаваш самочувствие на "вървежен", без никакви намерения към човека. Всичко си има граници.

# 48
От мъж съм чувала ''няма жена, която да не поддаде при постоянна проява на внимание към нея''(особено, ако вече е показала, че има интерес към теб). Съгласна съм с тези думи. 

Глупости. Два пъти съм била на косъм да се обадя в полицията, заради такива настойчиви ухажори. И двата пъти съм имала интерес в началото, но проявата на постоянно внимание взе да става психопатска. Добре, че повишаването на тон и заплахите с полиция от моя страна свършиха работа и никак не съм се чудила защо са спрели да се обаждат, ами месеци наред ми се разтупкваше сърцето от нерви, когато чуех вайбър или месинджър.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:48 от Spiritlight

# 49
Целува и прегръща, няколко пъти с автора са се изяснявали за неговите чувства и нейните неясни сигнали, ама тя била просто учтива? Вие тези теми четете ли ги изобщо?

# 50
Целува и прегръща, няколко пъти с автора са се изяснявали за неговите чувства и нейните неясни сигнали, ама тя била просто учтива? Вие тези теми четете ли ги изобщо?

От темата на автора:

Една вечер стигнахме до целувки и ми изтърсва "Не трябва да го правим". Дръпнах я да си поговорим сериозно и казах, че ми е омръзнало вече да си играем на котка и мишка и да взема решение. Не била смятала да зарязва приятелят си и искала да сме само приятели. Не бях съгласен, но какъв избор имах.

Прибрала се в къщи разказала всичко какво са и говорили в колата на приятеля си "какво се било говорило за нас, че сме се натискали", той нашият решил да става мъж след  като 3 месеца приятелката му е по цяла нощ с мен по нощите...изтърсил, че щял да ходи да бие този който говорил, че сме се натискали"

Точно 2 седмици по късно и предлага брак на рожденният и ден пред тяхните и тя приема. Всички в шок, всички ме питат видя ли какво направи. Правят си майтап, че много съм пришпорил ситуацията..... Вероятно е най-грандиозното ми постижение до момента.

Обиден съм от цялото и държание, смятам го за грозно, манипулативно и след като вече е изтърсила всичко пред приятелят си не разбирам защо продължава, като че ли да търси не пряк контакт с мен.

Звучи ли като жена, която иска сериозно да се разделя с гадже и да започва друга връзка? Никога ли не си попадала на мъж, обвързан или не, който флиртува, уж показва намерения и когато хлътнеш, изведнъж се отдръпва с думите: "Ти нещо не си разбрала", "Ти си луда" и т.н.?
И да го харесва наистина, не постъпва коректно и е манипулативна наистина. Флиртува заради "спорта", може и други мъже така да върти, уж с полуотказа "Не бива да правим това", често, за да ѝ вършат определени услуги, а реално няма намерения към тях и когато станат настъпателни, тя се отдръпва и ги кара да се чувстват натрапници.
Авторът даже и да се събере с нея, как ще ѝ има доверие, че същият филм няма да има продължение? Дали такава му трябва в живота? Утре с друг/и пак така - уж целувки, уж прегръдки, а сгодена за друг....

# 51
За първи път чувам за целувки от учтивост.....
Малко ми звучи като по-общителна вместо к*ва.

# 52
Скрит текст:

От темата на автора:

Една вечер стигнахме до целувки и ми изтърсва "Не трябва да го правим". Дръпнах я да си поговорим сериозно и казах, че ми е омръзнало вече да си играем на котка и мишка и да взема решение. Не била смятала да зарязва приятелят си и искала да сме само приятели. Не бях съгласен, но какъв избор имах.

Прибрала се в къщи разказала всичко какво са и говорили в колата на приятеля си "какво се било говорило за нас, че сме се натискали", той нашият решил да става мъж след  като 3 месеца приятелката му е по цяла нощ с мен по нощите...изтърсил, че щял да ходи да бие този който говорил, че сме се натискали"

Точно 2 седмици по късно и предлага брак на рожденният и ден пред тяхните и тя приема. Всички в шок, всички ме питат видя ли какво направи. Правят си майтап, че много съм пришпорил ситуацията..... Вероятно е най-грандиозното ми постижение до момента.

Обиден съм от цялото и държание, смятам го за грозно, манипулативно и след като вече е изтърсила всичко пред приятелят си не разбирам защо продължава, като че ли да търси не пряк контакт с мен.

Звучи ли като жена, която иска сериозно да се разделя с гадже и да започва друга връзка? Никога ли не си попадала на мъж, обвързан или не, който флиртува, уж показва намерения и когато хлътнеш, изведнъж се отдръпва с думите: "Ти нещо не си разбрала", "Ти си луда" и т.н.?
И да го харесва наистина, не постъпва коректно и е манипулативна наистина. Флиртува заради "спорта", може и други мъже така да върти, уж с полуотказа "Не бива да правим това", често, за да ѝ вършат определени услуги, а реално няма намерения към тях и когато станат настъпателни, тя се отдръпва и ги кара да се чувстват натрапници.
Авторът даже и да се събере с нея, как ще ѝ има доверие, че същият филм няма да има продължение? Дали такава му трябва в живота? Утре с друг/и пак така - уж целувки, уж прегръдки, а сгодена за друг....

На мен не ми звучи учтива. Звучи пеперудка, която помпа самочувствие. Дори най-крехката и красива девойчица да е героинята, дори най-разгоненият нерез да е героят, няма абсолютно никакъв начин той да си въобрази, че тя флиртува, ако тя всъщност не го прави. Ама никакъв начин.
Конкретно това с целувките ми звучи като извадено от любовен роман. Отдава се оназ ми ти крехката на страстта и изведнъж я перва парният чук, че обожемой, не бива, имам приятел. Сигурно.

# 53
... настойчиви ухажори. И двата пъти съм имала интерес в началото, но проявата на постоянно внимание взе да става психопатска. Добре, че след повишаване на тон и заплахите с полиция от моя страна свършиха работа и никак не съм се чудила защо са спрели да се обаждат, ами месеци наред ми се разтупкваше сърцето от нерви, когато чуех вайбър или месинджър.
Aбе, всякакви има, и мъже, и женища.
Я дай примери за теб какво означава "постоянно внимание"? Rolling Eyes

# 54
Здравейте,
Скрит текст:
до сега не съм писал във форуми и дори не съм чел форуми, но стигнах до ситуация, в която съвети от приятели не са добре дошли, тъй като смятам, че мнението им няма да бъде обективно. Вероятно е ясно вече, че става въпрос за жена.

Та пристъпвам към историята. Преди 1 година на рожден ден на мой приятел се запознах с нея, нежна, прекрасна уж самоуверена а цялата кълбо нерви. Бяхме 3 дни заедно, нито и звънна телефона нито да покаже, индикация, че си има приятел, нито спомена за някого, нито нейните приятели нещо я попитаха. Поразпитах и получих доста смесена информация, че уж била с някого 4, 5, 6 години. Оказа се, че никой от нейните приятели не харесва приятелят. Той не излиза работи от понеделник до неделя и не харесва нищо ( това са мненията които чух).

Та почнахме да излизаме напред назад, но реши да ми извърти странен номер, да сме ходили на театър и не ми спомена приятелят си, като я питах кои ще сме и после ме добавя в някакъв общ чат с него. Казах и да ми дава билета, че не смятам да ходя с тях. Реших, че не ми се занимава с такъв човек и не смятах да я чувам повече, но тя започна все по често да се появява с нас и да търси контакт с мен. Въпреки, че винаги казваше, че ще е с него винаги идваше сама.

Реших отново, че ще преустановим вижданията си, но след седмица две (все пак бяхме в карантина и трябваше да ходим по вили) пак стигнахме до прегръдки. Започнах да мисля само за нея уж е с мен, а не е с мен. Навсякъде където отидем ни мислят за двойка. Всички наши общи приятели ми стискат палци. Нейните приятелки ми казват още малко ще се отпусне изчакай.

Накрая ми писна да чакам, попитах я наясно ли е какво искам и, че смятам че трябва да го остави. Каза ми че е по добре да не се виждаме, стояхме 2 минути прегърнати мълчим, тя цялата трепери.

Но пък така се случи, че бях с нейната компания и ги поканих да ходим на моето село, не вървеше да не вземем и нея и пак я извиках (щяхме да бъдем 3 двойки тя и аз), но по телефона ми се стори, че "инициативата да не се виждаме е моя". Пих повечкои реших, че е хубаво и това да изясним " и тя се опита да ме обвини за цялата създадена ситуация" Казах и, че въобще не смятам да я разубеждавам и да споря и приключих.

На следващият ден, в колата решила да се оплаче от мен пред нейните приятели (те са двойка момче и момиче), какво съм си бил мислил и какво съм и бил казал, а те я нападнали "как може да говори такива глупости, от всякъде си личало, че ме харесва и ми обръща внимание и само за мен говори. Че изобщо не харесват приятелят и ако не е смятала да има нищо с мен защо ме е въртяла толкова" Била им се развикала направила скандал в колата, и така нервна я били виждали 2 3 пъти от както се познават.

Прибрала се в къщи разказала всичко какво са и говорили в колата на приятеля си "какво се било говорило за нас, че сме се натискали", той нашият решил да става мъж след  като 3 месеца приятелката му е по цяла нощ с мен по нощите...изтърсил, че щял да ходи да бие този който говорил, че сме се натискали"

2 месеца по късно, ни слух ни вест от нея пред когото и да е. Чувам, че писала на едната, писала на другата. Всички ми съобщават (все пак и двамата сме интересна тема). За 2 месеца нямаше седмица, някой да не ми я спомене въпреки, че хич не ми се слушаше за нея.
Преди седмица тръгнах да правя организация, за една игра и точно тогава и тя тръгнала да прави събиране на всичките ни общи познати и приятели и те ме поканиха разбира се, но предпочетох да не ходя и ако мога да не се виждам с нея. Обаче агентите пак ми докладват, че щяла да дойде на моята организация.

Не е ясно за мене защо дойде, след като всички бяха препили и половината не дойдоха, можеше да измисли нещо и тя да не идва.

Обиден съм от цялото и държание, смятам го за грозно, манипулативно и след като вече е изтърсила всичко пред приятелят си не разбирам защо продължава, като че ли да търси не пряк контакт с мен. Въпреки, че все още я смятам за прекрасна и нежна, нямам никакво желание да разговарям с нея и да пробвам да си оправяме отношенията. Проблемът е, че нито мога да и забраня да идва, нито върви да кажа да не я викат.

Та как трябва да продължи историята според вас...?

Вариант 1:  При следващата ни среща (имам чувстовото че пак ще се появи скоро) да я дръпна на страна и да и кажа как се чуствам, че съм напълно наясно какви ги е наговорила и ако има  поне грам съвест да спре да търси поводи  за срещи, тъй като пак ще станем тема за разговор. На всичкото отгоре ще бъде и не честно спрямо "бъдещият и съпруг" да стои пак по нощите с мен. Да си призная не ми дреме за него. Как можеш да си тръгнеш вечерта без да кажеш "чал" на никой на масата и жена ти да ти се обади да се въренеш да кажеш "че си заминаваш".  

Вариант 2: Да питам предварително дали и тя ще идва на събирания, и да не стъпвам там, но така все едно ще я избягвам или се крия, което ще стане смешно в даден момент

Варинт 3: Да стана приятел на новото семейство.... пълен апсурд

Вариант 4: Да си намеря друга, но както си личи от горенаписаното, все още не съм спрял да мисля за тази и се чудя как ще се развият нещата

Ех, май сам си се набутвам в неприятности, но пък иначе няма да е интересно.
Вариант 5:пълен игнор.Инфантилна, незряла, психирана, нестабилна, неадекватна тийнка.Не знам на колко е, но има поведение на 13 годишен недорасляк.

Пп:учтивите жени не търчат да се мляскат с всеки срещнат ухажор.Тези "учтиви" обикновено се наричат по един друг начин.....

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:27 от A.Qwertyui

# 55
Вариант 6: Почети накрай някоя класическа книга. Стига с тия чиклитове и евтини многосейрийни изпълнения по БосфорТВ. Тогава може и по-интересен сюжет да ти хрумне.

# 56
Скрит текст:
... настойчиви ухажори. И двата пъти съм имала интерес в началото, но проявата на постоянно внимание взе да става психопатска. Добре, че след повишаване на тон и заплахите с полиция от моя страна свършиха работа и никак не съм се чудила защо са спрели да се обаждат, ами месеци наред ми се разтупкваше сърцето от нерви, когато чуех вайбър или месинджър.
Aбе, всякакви има, и мъже, и женища.
Я дай примери за теб какво означава "постоянно внимание"? Rolling Eyes

И аз това казвам, всякакви има. Постоянното внимание изобщо не гарантира последващ интерес от отсрещната страна. А какво значи "постоянно внимание" всеки си решава, индивидуално е. За мен е едно, за друг - друго.

# 57
То реално цялата интрига се върти около това, че една жена не е в добри отношения с гаджето, тръгва колебливо да си търси ново гадже, старото се стряска и й предлага. Само това е.
А нашият лирически герой е точно пето колело на каруцата, иска един незначителен флирт да го превърне в нещо повече. Е няма как да стане. Хората в момент на криза на връзката в днешно време преспиват с по пет човека, докато се колебаят.
Тия бегли целувки и прегръдки в 18ти век са си били голямо нещо, та от там и предложението ми действието да се пренесе тогава - героите ще са по-убедителни.

# 58
Спирит, дай да не ходим по тъча.
Конкретно те питах, за теб какво е.
Сверяваме часовник, кой знае, може да науча нещо, което не знам, и да стана още по-добър.
Искам от теб конкретни неща, давам примери да улесня - примерно не ти харесва да си говорите вечерно време по 2 часа; не ти харесва да се чати нон-стоп, или в промеждутъци между работата (което кога да стане иначе); не ти харесва да ти се звъни.
Такива неща питам.

# 59
Съвсем умишлено тръгнах по тъча, защото темата не е за мен Grinning Моето разбиране за "постоянно внимание" за друга жена може да е проява на романтика, така че няма да ти свърши работа. Но да, някои от изброените от теб неща са дразнещи и отблъскващи за мен - говорене по 2 часа вечерта - всяка! вечер и то общи приказки;  изненадващо причакване с цвете след работа, което обърква планове, които вече имам; изненадващ билет за кино, когато цял ден съм мечтала само да се прибера и да си легна с главоболието си... ей такива несъобразени с мен неща.

Общи условия

Активация на акаунт