Странни отношения

• 5 217
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
На по 20 сте, нали? Някаква нервачка от първия ден те мотае и цялата компания е в течение на филма... Ако сте на 20 е сладко, ако сте по-големи - смешно. И в двата случая обаче, не се занимавай с нея, ще ти мине.

# 16
Максимум 18 си мисля и аз. Щом те влече, играй си. Такива филми трудно в по-зряла възраст. Гал, ти да не ги познаваш?

# 17
Залагам да са на около 27 или 28 години.
Авторе, струва ми се, че ще е полезно да се научиш да държиш спусната завесата към личния си живот. Не схванах цялата история, но ми стана ясно, че приятелите ви явно по-добре от вас самите знаят какво се случва.

# 18
  • у дома...
Е-е-ех, а бяхме млади-и-и...
Моя отговор: в никакъв случай! апсурт!

А "чал" каза ли? Мен още там ме изгуби...

# 19
Не се занимавай повече. Не се обяснявай, отбягвай местата, където ходи.
Мацката не е сигурна в собствената си връзка, но не й стиска да зареже другия мърморко. (а може и да си го харесва и да го обича, кой знае). Мислела е да те направи любовник, а ако си достатъчно напорист и се бориш за нея, да бие шута на другия, но чаак след като е сигурна, че няма да остане на земята.
Да те запознае с гаджето си и да ви води на събития заедно, е най-старият номер. Гаджето е спокойно, че сте приятели, а вие се натискате.
Не се вкарвай в такива филми. Колкото и да е хубава, има и по-хубави.

# 20
  • Варна
Кой, къде, с кого, как, ама що...тотално ми се изгуби нишката..думата себеуважение да ти говори нещо? Правите цирка на хората, взимай се в ръце - нито е първата, нито последната жена на света...

# 21
Момичета, чакайте малко де. Дайте да разберем първо за златотърсачка ли става дума, или обикновена шаврантия.

# 22
  • у дома...
Момичета, чакайте малко де. Дайте да разберем първо за златотърсачка ли става дума, или обикновена шаврантия.
аПсурт!

# 23
Аз го виждам така - нито приятеля си обича, нито теб. Иска да извлече максимума и от двама ви. Явно не е щастлива с него и си търси някой друг, но това явно не си ти - не, че има някакво значение.
Просто я разкарай.......

# 24
Ако все си падаш по откачалки, ще имаш още много истории, в които коментари от приятели не са добре дошли. Тая е напълно луда, но щом те привлича, значи има причина да си паднеш точно по нея и съм убедена, че каквото и да кажем тук, нямаш решителност да сложиш край на комуникацията с откачалката и ще удължаваш агонията максимално.

# 25
Това трябва да е много красиво момиче, щом всички и търчат по гайдата

# 26
“ Ех, май сам си се набутвам в неприятности, но пък иначе няма да е интересно.” Ти работа нямаш ли си ?

# 27
  • София
Аз пък имам приятелка, която е сладка, мила и голяма купонджийка. Не изпуска организация. Държи се много свободно, жизнерадостна е, хили се, танцува, гушка всички наред. Отстрани изглежда фриволна, а и мъжете си падат по нея. Още повече, че мъжът й е по-спокоен тип, домошар, но не я спира да излиза. И никога не е изневерявала и не е допускала странична връзка.
В случая описаното момиче ми напомня на нея и си мисля, че филмът е в неговата глава, а френдчетата му гледат сеира.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 17:25 от Fever Ray

# 28
Бе ти мъж ли си? Дай малко достойнство – да не си парцалена кукла.  Тя казала, тя направила, тя извикала, ти къде си в цялата картинка?
Неква лудава по главата го въвлича в психичните си отклонения и той чак "се чуди".
Човек, когато сам се въвлича с подобни хора, после си носи последствията. Цялата сред ми е болнава – като се почне от "възлюбената", мине се през "приятелите" ѝ и се стигне до "жениха". всички с ами ку-ку на мен, директно хикса на такива в началото още.

# 29
Много мъже са така - тичат след такива жени, които очевидно си играят с тях, а със сериозните явно няма тръпка. И аз не го разбирам..
Тя вероятно не е щастлива с мъжа до себе си, но е свикнала с него. С автора - не се знае дали след бурна любов пак няма да стигне до същото положение. Не ѝ се рискува. С другия усеща сигурност. Сигурно е отговорен мъж, грижи се за нея поне. Не всеки би се отказал от това, за да търси тръпката.
А може и да е общителна жена и наистина само да изглежда, че флиртува. Но ето, че приятелите им също са забелязали нещо от нейна страна, а често точно околните виждат това, за които не си даваме сметка, че правим и чувстваме.

Общи условия

Активация на акаунт