Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 949
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Д-р Енчев или може би брат му, днес в Медлайн Пловдив. Красота и симетрия са последните 2 думи, които ми идват на ум пред такъв мъж.

То тази клиника си е негова, или може би на брат му. Simple Smile
На единия от братята Енчеви е.

# 496
  • София-Младост
Снощи Милица Гладнишка с компания дойде в рестоанта, където вечеряхме Simple Smile Разкошна...усмихната Simple Smile

# 497
  • До морето
Д-р Енчев или може би брат му, днес в Медлайн Пловдив. Красота и симетрия са последните 2 думи, които ми идват на ум пред такъв мъж.

То тази клиника си е негова, или може би на брат му. Simple Smile
На единия от братята Енчеви е.

Май е и на двамата, но единият е хирург, а другият е административен директор, нещо такова ми се върти из главата  Rolling Eyes

# 498
Нели и Александър Сано с децата. Тя не ми направи добро впечатление като майка на малко дете.

# 499
Тя не ми направи добро впечатление като майка на малко дете.
Защо? Как се държеше  newsm78

# 500
  • София
Вчера видях Мариус Куркински пред Народния театър. Едва го познах - предимно по маниерите. Външният му вид беше потресаващ - окъсани и развлачени дрехи(то нали е модерно да се носят такива сега) и една брада, тип "Робинзон Крузо". Наистина приличаше на кораброкушенец.

# 501
Според мен Мариус изживява някакви свои вътрешните драми и това неминуемо се отразява на вида му.

# 502
  • Murcia, Spain/Ruse
Днес мъжа ми на работа(една бензиносъанция) в Испания е видял Кинг Африка негъра изпълняващ  Ла бомба

# 503
  • Варна
Райна в Златни пясъци.

Фолк певиците не са това, което очаквах. Мислех, че е по-хубава, по-висока, с по-слаби крака.

Мъжът ми я видя първо в гръб и каза : "Виж я тази как се е облякла."

# 504
Преди седмица в двореца до Созопол видях Дянков със семейството му.Познах го само по гласеца Crazy Жена му е много симпатична за бързия поглед ,който хвърлих Blush

Снощи в един бар в Пловдив - този,които беше в Къртицата и някакъв роднина или какво на НиЛо, и пак там диджей Дамян(запомних го него,като беше гост в Мис Бг,нещо не ми хареса какви ги говори) ми на живо е по-симпатичен да ви кажа. Чисто визуално де Peace

# 505
Мисля,че видях Костантин и жена му, но не съм на 100% сигурна. Прибирах се от София,а те отиваха натам. Ако са били те, де.

# 506
  • Berlin
Аз го мернах по-онзи ден Константин, пак на бул. Мадрид.

# 507
  • До морето
Вчера Велислава от Къртицата раздаваше млека в Кауфланд! Стори ми се много мила и притеснителна!

# 508
Вчера Велислава от Къртицата раздаваше млека в Кауфланд! Стори ми се много мила и притеснителна!
Нали уж и обещаха работа и Емануела и Азис а накрая млека раздавала.....всеки гледа да си направи по-добър имидж!!!

# 509
 Любо Ганев да нагъва фаст фуд в Слънчев бряг.

Общи условия

Активация на акаунт