БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 266
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
Пепи, днес е един специален и много емоционален ден за теб! Прекрасна изненада! Браво на Нели!   bouquet

Нелито, направи на Пепи деня прекрасен, но и за нас помисли! Тази "Българка" е наистина магнетична, трудно човек откъсва очи, а и с рамката е още по-великолепна! Но паното.... ах, паното... ах, какво е сладурско, невероятно, уютно, приканящо към отдаване на любими хобита!  Grinning

Дечко, твоя пейзаж е просто невероятен! Върна ме към красотата на зимата!

# 451
  • Дълбоката провинция
Прекрасни неща се размятат из темата Laughing smile3501 smile3501 smile3501

# 452
  • Плевен
Пепи, днес е един специален и много емоционален ден за теб! Прекрасна изненада! Браво на Нели!   bouquet

Нелито, направи на Пепи деня прекрасен, но и за нас помисли! Тази "Българка" е наистина магнетична, трудно човек откъсва очи, а и с рамката е още по-великолепна! Но паното.... ах, паното... ах, какво е сладурско, невероятно, уютно, приканящо към отдаване на любими хобита!  Grinning

Peace Hug Heart Eyes

# 453
  • sf
Страхотни сте  Hug хиляди благодарности

# 454
  • Варна
акто винаги темата е пълна с красоти - картички, великденски яйца и много други. Поздравления на всички.
От мен нещо дребно готово и дано скоро намеря време за големите гоблени:

# 455
  • София
Пепи страхотно подаръче -изненада е спретнала Нели   Hug Hug Hug със здраве да си го ушиеш .

А Българката е уникална   Hug
Джемма този гоблен от скоро го заглеждам , ще ми е интересно да следя етапчета  Peace
Още много красоти видях в темата  браво  на всички   Hug Hug Hug
Miss Emerald  гергефа е твоят и да си призная оказва се че сега пък не мога без него да шия  та ще си купя още един  Flutter

аз влизам да ви кажа че в ДМЦ  Стефан Стамболов до Женски пазар магазина има намаление на Вервако намалени възглавници по 26 лв. и малки гобленчета на 8 лв. също има намалени конци на 0,50ст.
Аз се чудя за възглавниците досега не съм шила ако някой има впечатления моля да сподели дали си заслужава да си взема   Hug
Хубав ден от мен   bouquet
П.П. по повод не работенето на мен не ми се работи вече четвърти ден ама  Whistling  ми се е насъбрала доста работа   Mr. Green

# 456
  • там където има винаги вятър
Нали преди месец търсих мотиви за ключодържатели, та от много  newsm78  спретнах тия за две братчета - еднакви, че да не се сърдят. Буквата върху лигавника е L, за третото братче. Ших я върху канаваца, която после изнитих.

Търсих и фея/орисница за кръщене. Ето това уши дъщеря ми за подарък:

Сами разбирате, че "на живо" е много по-красива, а и панамата е с ламе...
Тази богородица я имаме ушита и в синьо и в кафяво, но на ситна панама. Така, определено повече ми харесва  Peace
И аз като Роси 123/люска/ си имам скопосна дъщеря  Embarassed сега  шие ръстомер, но е още в началото и покрай  1crib не се знае кога ще го завърши  ooooh!
 Hug на  всички които преди месец ми помогнаха със схеми.

П.П.  Влизам да се извиня, че споменавам само Роси. Да ме извинят всички мами, чийто деца дори и по-малки също шият  Embarassed

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 11:46 от mama iasi

# 457
nadezhda96 за си купих преди месец от намалените възглавници на Вервако - 26лв. от ДМС .Шие се бързо, лесно и стана много красива! Ако имаш финансова възможност не се чуди а си вземи и няма да съжаляваш.

# 458
Етап от сезоните ми да покажа :

# 459
nadezhda96 за си купих преди месец от намалените възглавници на Вервако - 26лв. от ДМС .Шие се бързо, лесно и стана много красива! Ако имаш финансова възможност не се чуди а си вземи и няма да съжаляваш.
Много ги харесвам възглавничките! А дали този магазин има сайт?

# 460
  • Плевен
Мисля че това им е сайта

http://dmc-art-hobby.com/index.php?action=contactus

но според мен не го поддържат добре .Няма информация нито за всички продукти , нито за цени , камо ли за промоции.
Може и да съм в грешка  Thinking
Ако някой има повече инфо за магазина нека сподели  Peace

# 461
Много ги харесвам възглавничките! А дали този магазин има сайт?

http://www.facebook.com/home.php#!/broderia.dmc?fref=ts ето ги и във ФБ, там са доста активни и най-подробна информация можеш да получиш на ЛС във фейса - цени, поръчки ... всичко!

# 462
Аз да се оплача, снощи както си шия, и хоп затъмни ми се всичко. На светещия ми гергеф му се измъкнал единия кабел, и не прави връзка с диодната лента. Поших малко "на тъмно", узорих се доста. Чак към събота ще го водя на "лекар"....

Марго, много хубави патенца Simple Smile) Големи сладурковци.
Ина, страхотни сезони! И аз обмислям нещо такова, но още не съм започнала да търся схемички.

И като стана въпрос за схемички, някой може ли да помогне със схема на тези сладкиши:
http://www.ebay.co.uk/itm/Bothy-Threads-Cup-Cakes-Summer-Cross-S … sh=item2ebc424bf6
На всякъде ги търсих, но са платени, и то доволно скъпички. Някой ако може да помогне с нещо, ще съм благодарна. Може и с нещо подобно, но да е с пастички или тортички Simple Smile))

# 463
Много хубави неща видях, няма да изброявам, за да не пропусна някой. Браво на всички, които са показали над какво се трудят  Hug
Роси, аз Риолис-а го поприбрах за малко, че ме изтощи  Mr. Green Правих калинка за Калина и знаете ли какво? Днес случайно попаднах на картичка с калинка и на бисквитка-калинка. Точно по поръчка! Така реших да опаковам отделно от мен подаръка с калинки, а от сина ми си е неговия подарък /който купих днес/. Ето /забележете, че попаднах и на рамките, които всички показвахте и се чудех от къде ги вземате  Mr. Green /:
Тук е снимката с картичката и специалната бисквитка Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 20:31 от ИнаТ

# 464
Целувка, тук качих няколко тортички.

Общи условия

Активация на акаунт