Отговори
# 300
  • Враца
Моя (т.е. на Криско) албумът е ето този. Много ми харесва, има много неща вътре, даже онзи ден правих отпечатък на краче и ръчичка (с бои) за да ги попълня по местата им. Кофти е само, че размерите за снимките са все различни за различните снимки и аз си ги оразмерявам според мястото на което трябва да са. Даже на последната страница започнах да си пиша някои други първи неща, които не присъстват в албума.  Peace

Забравих да ви кажа (то някой май го беше споменавал пак), че онзи ден намерих пюре на Ганчев чист пащърнак (60% на 40% вода), без захар и други гадости и си купих две и сега обаче като давам от тях прекарвам през цедката, че си имам едно на ум за стъклата дето някои хора са намирали вътре.  Wink

Елвиркааа,  newsm67 Да си жива и здрава, мила, защо не каза по-рано, за да може да ти честитим навреме?  Hug

Деситка, на мен това ми се случва почти всяка нощ. Имам чувството, че ме усеща когато точно си легна, завия се и си кажа" Ох, колко ми е удобно" и се почва едно мяткане в т'ва ти ми легло, ужас направо.  Tired Съчувствам ти, знам какво ти е.  Hug А за кашата мисля, че е достатъчно хранителна 200 гр нищо, че е с вода.  Peace Но пък не ти пречи да му дадеш после и да посуче, в смисъл той да си прецени дали ще иска, или не. Ако се е наял с кашата няма да суче и така.  Wink

Васе, не ми говори... 9 месеца млях на главата на една от най-близките ми приятелки (станах й кума) да спре да пуши, че е грозно най-малкото, да не говорим какво причинява на бебето. Е 9 месеца си пуши и това си е. Като сме им били на гости и чака мъж й да се прибере и да запали цигара на терасата и отива и вика "дай да си дръпна". Е толкова ли не можеш без това дръпване, егати! Много се ядосвах.  Twisted Evil Добре поне, че като роди спря да пуши докато кърмеше (ама само няколко месеца) и после й викам ще пушиш ли пак? И тя вика ми не знам, бих, ама не мога да си го позволя (нали пък са и скъпи  гадните цигари).  ooooh! И аз бях пушачка (кутия на ден можех да си опукам до де да видиш), но видях ли двете чертички (пушех цигара по това време), оставих я на ММ да я допуши.  Peace

Ауууу, Бютии, какъв хубав аватар!  Heart Eyes Hug

Сами, мисля, че можеш да вкараш ново месо, нямаш никакви притесненя.  Hug И аз гое долу така ще направя.  Wink

Коралче, и аз да имах повече финансови възможности щях да купувам Хип, затова сега аз му готвя, необосновано скъпи са. Какво като са био, има и други био, ама на по-ниски цени.  Peace Успех с курса, ще ни липсваш, дано материята не е трудоемка и да се разписваш по-често.  Hug

Диди,  Hug много преживявания при вас, да се оправяте бързо.  Hug

Блонди, сега ще се опитам да обясня как го прави баща ми, понеже не знам с каква масленост е.
Скрит текст:
Купува прясно мляко от едно село, прави го кисело, като в един от всичките буркани набутва всичкия каймак и мазно, което е обрал от свареното вече прясно мляко. И така му се получава един от бурканите с много дебел каймак (около 1/2 от буркана е каймак само). Изважда го и го (каймака), слага го в един празен буркан, който допълва до 2/3 с вода (мисля, че на стайна Т е водата), затваря буркана и започва да го друса, ако не започне да се отделя маслото след 2-3 мин друсане, го подгрява малко и пак започва да друса. И то се отделя маслото. Сипва всичко в една паница и започва да събира парченцата масло в единия край на паницата, а от другия излива течността(май точно на това му се казва мътеница, но това е друга тема). Като изсипе течността, сипва чиста вода и повтаря процедурата (обърква маслото във чистата вода, после го прибутва на единия край, а от другия изсипва водата), така го изплаква от остатъците кисело мляко, но не може да го изплакне съвсем, нищо, че няколко пъти прави тази процедура. И после го сипва в едни кутийки и го замразява.
И те така, дано си ме разбрала.  Hug

Бюти, много сте хубавииии пак да кажа! Heart Eyes Hug

Дафи, иде ми да се гушна до Ина, много е сладка.  Heart Eyes  Hug

# 301
Е добре де, гледам тази каша http://zabebo.bg/products/mlechna-bio-kasha-s-pshenichen-gris-t%C3%B6pfer Освен преходното мляко има и обезмаслено мляко на прах. Тотално се обърках, трябва ми висше за АМ, че нищо не разбирам  Mr. Green

фери, и ние ядем пащърнака на Ганчев  Peace

# 302
  • Обетованата земя
Бюти, много сте хубави!  Heart Eyes От къде го намерихте това сладко костюмче панда ?  Grinning

Аз покрай оплакванията пропуснах да кажа че си имаме второ зъбче.  Flutter
А вчера пък ходих на цитонамазка най-после, че откога се каня.

Кашите и аз ги взимам само безмлчени, че знам ли какво мляко слагат вътре. Суче си така или иначе стабилно, 6 пъти в денонощието, мисля че е достатъчно. Пробвала съм я и с чиста каша, примерно да си дояде, ако не й е стигнало и така я хапва. Simple Smile Последните дни яде и по-големи количества-около 150-160 грама съм давала и знам че и още може понякога, но засега се въздържам. Обаче си го търси твърдото хранене душичката, личи си.

Тук в СЗ ще се организират уроци по плуване за деца, като първоначално е за бебета до 10 месеца, а после ще сформират групичка и за 2-3 годишни, може да се включим. Но плуването на бебоците ще е във вана, не в басейн.  Peace

За албумите-дневници, Иво има 3-4 вида, едно и също се повтаря, като има един -най-обикновения, но най-ми харесва, защото има пълна информация за всичко, та на Матеа взех само такъв. Ето го (някой би ли ми казал пак как се правеше вместо линк дума върху която да се щракне  Blush) http://www.store.bg/search?srchstr=%E0%EB%E1%F3%EC%20%EC%EE%E5%F … EE%20%E1%E5%E1%E5 .Иначе им водя в едни обикновени тефтери почти за всяко нещо, зъби, думи, звуци, консултации, имунизации, бележки за ежедневни дейности и режими, бележки за захранване и хранене, за спане, игри, предпочитания, първи неща. Сега в този на баткото основно пиша бисери и изречения, че ме залива ежедневно с такива.  Laughing

Книгата Харем наистина е брутална, но пък се чете бързо. А сега почнах Черно мляко, засега ми харесва. Simple Smile

# 303
иглуб, магазинчето е на пазара на младост 1, от страната на райфайзен и зеленчуковия пазар, питай хората къде се продават продукти от с. Алдомировци и ще ти го покажат /точно до магазинче за пици на Гого/ и магазин за бельо. Пробвай няма да съжаляваш, аз от люлин ходя до там - има всякакви млечни.
би_би - на сайта на bulgaria air http://www.air.bg/bg/promotions/letete-otnovo-do-barselona-s-bylgariia-er. На мен ми се видя евтино, на уиз еър като сложиш такса обслужване и багаж идват доста повече.
белведере, накараме да се замисля за добърско, ние бяхме само до хисаря, но сега гледам към сандански
Някой да е чел това http://cinebum.eu/?p=40639 - "поправките" Джонатан Франзен

# 304
Фери браво, че веднага си оставила цигарата след като си видяла двете чертички Simple Smile
Кой е автора на Харем?

# 305
  • Обетованата земя
Колин Фалконър http://www.book.store.bg/p26824/harem-kolin-falkonyr.html

# 306
Айде, ей го гхи, прилича на медец  hahaha почти два часа отне процедурата  Crazy

# 307
Мария аз в момента живея в Алдомировци Simple Smile . То май от люлин по-добре до тук да дойдеш от колкото до младост Simple Smile
Интересно ми е кашкавала на каква цена го дават там ?

# 308
Пюрета Сънвал има в Пикадили Peace
Бобърче,а в Бургас голямо разнообразие на детски храни има в Славейков,кооперацията на Сан сити до била.
Кашите винаги правя с вода,но правя малко количество и след това кърмя.
Цените на Хип май са вдигнати,на няколко места ги гледах на 2.29  #2gunfire

# 309
Какво пюре от сини сливи давате? Реших да взема днес да го забъркам, ама това на хип със захар  Shocked

# 310
Иглуб,на Гербер взимам аз.90 грама за 2.29 лв мисля беше.

# 311
Да,на хип с със захар.Взимала съм на ДМ,няма захар само ориз Peace

# 312
Иглуб,на Гербер взимам аз.90 грама за 2.29 лв мисля беше.
Мерси, тях ще търся значи, че искам по-разхлабващи храни да му давам тия дни.

Ох, като я махна тая лонгета 1 ден ще стоя в банята и ще се кисна във ваната и под душаааааааааааааа. Добре, че не е жега  Rolling Eyes

# 313
На Гербер не са ли към 1.50 newsm78

# 314
Калисто,крушата е толкова,да.Ама сливата е 2.29лв мисля.Сигурна съм,че е над 2 лв,но за стотинките не съм много Thinking

Общи условия

Активация на акаунт