Отговори
# 285
Елвиркаааа,честит празник- много здраве и много радости да ти носят децата. Hug  bouquet  Gift nbirthday
Иглуб, дожаля ми....ами то е така наистина човек се нагажда.  HugАми добър повод скоро да се видим да го видя маймунчо в количка, че той иначе само се опитва да се огледа зад якето ти. Не че не сме ходили на кафе и не съм го виждала хубаво, но ми е интересно с количка как се. Hug
Биби, ако питаш мен в Барселона и без Пепи дори ще ви е много по- добре, много има за гледане и за обикаляне, а и плажът е толкова хубав. Охххх обичам я тая Барселона бееее. Hug

# 286
  • Обетованата земя
И аз вече съм от нередовно пишещите, но така ще е....  Blush Whistling
Баткото ми направи спазъм, та се стигна чак до урбазон  Tired Мразя ги тия ваксини, сигурна съм че от тях му се е отключило всичко, ама не ми стиска да не ги слагам. От два месеца никой не беше боледувал.
Мъжът ми пък ми вкарва някакви филми, че на малката на нослето отстрани има подутинка. И особено като прави муси-муси много си личи и незнам дали е проблем или просто си и е такова нослето. Онзи ден пък падна почти от стола за хранене, бях я вързала (пак) само с единия колан и тя се навела за топката на земята и аз от задната страна на стола я виждам как ме гледа с главата надолу. Крачето й беше супер изкривено застанало, но най-лошото е че така се е стреснала, че сега в определени моменти, когато се почувства несигурна и си мисли че ще падне и пищи.  ooooh! Та такива преживявания при нас

Иначе въведох и аз второ месо-заешко, определено ще е месоядна (бащичко  Mr. Green), много се облизва на месцето. И се чудя дали днес да не и дам една лъжичка овес или трябва да изчакам малко време от месото, за да въведа глутена, отивам да чета Косе Босе какво казва ?!

От маслото и сиренето сме още далечко, но аз се водих с Иво по правилото, че маслото на тази възраст трябва да е колкото грахово зърно, а сиренето колкото кибритена кутийка, започва се от още по-малко количество и постепенно се достигат въпросните размери. Simple Smile

Към кашата винаги слагам плодово пюре, иначе няма кога да дам плодовото, тя ще суче по-малко, та затова така.  Peace

Заспиването започна да ни става по-трудно вкъщи, първо вече явно издържа повече време будна и не се отрязва веднага както преди.  Mr. Green

И Матеа е 67 см, аз мисля че е добре, защо да са нисички?

Елвирка, честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet

Толкова от нас засега.  Hug

# 287
  • София
Благодаря ви за татко ми Simple Smile, дано е добре.
Бют, аз слагам малко плодово пюре в кашата и отделно по някое време като видя, че кашата му омръзва и почвам от плодовото пюре да му давам и с него завършваме яденето. Иначе тия каши дето пише, че са с плод, много ме съмняват, само аромат лек имат.
А вашите ядат ли настъргана ябълка, Сашони много обича, ей сега пак яде, приблизително 1/2 средно голяма ябълка изяжда. Както и почти цял банан намачкан изяжда.
Сами, можеш да вкараш нов вид месо Simple Smile
На Гербер шипката е много хубаво, аз пък преди ги бях заклеймила Гербер, но моя приятелка, която работи в Нестле ми каза хубави неща за Гербер и започнах да взимам. Току виж и Ганчев съм почнала скоро  Mr. Green
На нас педиатърката ни каза да въведа първо сирене и после масло. Сирене 1/3 кибритена кутийка и постепенно да стигна до 1 - изкиснато във вода и натрошено в зеленчуково пюре. После попарка със сухар, сирене и на върха на лъжичката масло, с чай от шипка. Не ми е казвала да увеличавам маслото. И каза да не слагам захар.
Елвирка, честит рожден ден, да си жива и здрава и все такава готина шматка!  Mr. Green Hug
Кажете тоя Харем сега защо е толкова брутален - секс с много жени ли има?  Mr. Green
Коралче, ти направо си се сбогува с нас...Sad
диди,  Hug

# 288
Оххх , ДИДи, представям си как си се стреснала с девойката. Ама не си слагай в мислите разни идеи като подутини по носа. Съжалявам   за Иво. Hug За пореден път сме на една вълна. И аз мисля, че е рано за масло и сирене. А за месото и овеса- Косе босе смята,че от първото месо до овеса трябва да мине месец. Така бях замислила и аз- вчера дадох за пръв път месо, но май до овес скоро няма да се стигне.  Hug

# 289
  • Обетованата земя
 Hug
Първото месо го дадох преди 15-20 дни, трябва да видя. Е, значи днес ще въведа гроздето тогава и после може овеса, малко по-малко от месец ще дойде. Мерси за инфото, Гунди!  Heart Eyes

# 290
Hug
Първото месо го дадох преди 15-20 дни, трябва да видя. Е, значи днес ще въведа гроздето тогава и после може овеса, малко по-малко от месец ще дойде. Мерси за инфото, Гунди!  Heart Eyes
Hug

# 291
Добро утро, банда  Hug

Мария, просто го оставяй на земята достатъчно често, няма какво да го стимулираш, когато му дойде времето, той ще си пролази сам  Simple Smile

На Китен аз не съм ходила от много години, нашите бяха запалени къмпингари и все там сме ходили, но откакто тръгнах сама, основно на Ахтопол съм била. Сега зет ми е намерил в един хотел апартаменти евтини и там ще идем, в горичка, на 50м от плажа  Simple Smile  Абе на морето да е, навсякъде ходя, само не в големи градове (Варна, Бургас... това за мен не е море) и да не е на частна квартира, това направо ми е  Sick

Шех, обезателно да покажеш Мандарин във фрак  Joy Heart Eyes

Иглуб, мерси за Гхи, днес ще го направя. Само накрая, доколкотор азбрах, не се държи в хладилник. Нещо, което аз май няма да направя. И друго - все съм се чудела на препоръките на нещо в стъклен буркан, че е важно да се държи на проветриво място. Какво му се проветрява през стъклото, не ми е ясно  Simple Smile

А за немските масла, както вече писах, поне тук има страшни боклуци  Rolling Eyes

Белверде, според статията на Иглуб може, на мен лично обаче ми се струва доста...  Thinking Но ако няма да ти дава повече, направи си го и си го прибери в хладилника. А защо чак след месец-два ще даваш?  Hug

Фери, много ме заитригува с това масло от кисело мляко?  newsm78 И с каква масленост е?  Thinking

За маслото знам, че е важно да е жълто. Има и бели (като тези в Лидл и Алди например), което значи, че кравите са хранени с изкуствени смески. Жълтите масла са от крави, пасли тревица  Blush

Би би, какво е сътворил татко ти? Я му се скарай да е по-дисциплиниран, нали на внуци трябва да се радва  Close
В Бареселона сме ходили, но не бих казала, че примирам да отида пак. Не е лошо, но не ме грабна кой знае колко, че пак да ми се ходи  Simple Smile

Васето, и аз като Евлирка мисля; бих се въздържала от коментари с близките кой какво прави и редно ли е или не  Hug

Дестика, ако не ми е била успешна диетата, не се оглеждай много усилено  Joy
За маслото - не се вглеждам толкова подробно в количествата за нищо - по мъничко започваш и се слага после умерено количество, не може да шибнеш една супена лъжица например в пюрето  Grinning

Тарантулке, и аз писах, че цената на Хип в БГ са двойно, хем са унгарски. А немските са си на половин цена. Абе, всичко ни е сбъркано в БГ  ooooh! Аз ще си пратя по микробуса един кашон с пюрета и каши за престоя ни в БГ, просто няма смисъл да давам двойно пари, шантава работа  Crazy

Елвирке, честит празник, много щастие   bouquet Hug

Тефита, мъжо, и ти ли си болен?  Sad Много съжалявам. Аз не бих оставила детето да се влошава и да разчитам на хомеопатията. Като цяло не съм й фен, но понеже не я разбирам. Но за мен тя си е повече превантивна, отколкото лечебна, когато има проблем. Бъди внимателна  Hug

Диди, и вие болни, много съжалявам, това е най-гадното. Бързо да се оправя Ивчо и Теа да забрави уплахата  Hug Hug Hug

И аз слагам към кашата плодово пюре, но не винаги. Днес мисля да й дам грозде на парченца  Simple Smile

# 292
Елвирка  newsm59
Иглуб, Самимами за следващото казвате и ви мятам по едно Хартанче Laughing Доставката с Dhl е 50 евро. Бях питала заради едн приятелка. Аз я бях показвала още като бяхме бременни, ама не сте забелязали. Само трябва да е по от рано, че те ги произвеждат по поръчка, заради цвета, гумите, коша. Може би затова ги няма в магазините. Тук има само по една , две за мостра
Тарантулка ами той срока е до 31.05. Има време да ти ги пратя, а и те повечето още са ми на бурканчетата, не съм му ги дала. Като се върнеш ми пиши на лични. И да си изкарате добре в България
Коралче това наистина като сбогуване прозвуча. То сега като се стопли, няма да се пише толкова в темата и ще е по-лесна за следене Hug
За басейните нямам представа какви мерки са взети. Той е в хотел, та не е общестевен де. В обществен и аз не бих го потупила на този етап Peace
Бюти аз слагам АМ и плод в кашата. вчера обаче дадох без, пак си я яде. Давам просо засега. Утре ще мятам май глутена. Ама едно узряло авокадо ме гледа от хладилника Whistling
За млечните каши още се чудя. Като гледам какви екстри има като малтодекстрин и други, ами то по-добре с моя си АМ да ги правя. Поне знам какво има вътре.
Блонди гледах тази на Алнатура която си взела. От кога може палмово масло? Ама и тя е с малтодекстрин Close
Диди Hug
А така!!! Ако трябва да има един месец от първото месо до овеса, значи ще дам месо на 9 месеца ooooh! Браво на моята организираност  Sick

# 293
Само набързо да ви пусна и масло ако искате сами да си направите
http://www.kulinarno-joana.com/2012/02/kak-da-si-napravia-maslo/

Не съм го пробвала, май дотолкова ми липсва ентусиазма Simple Smile

# 294
Привет, очарователни!
Хубаво заглавие, мога да добавя "сами по д-р Карп ще възпитаваме"  Mr. Green И аз си купих очевидно книжката
Да се включа със скок и леко неадекватно: какво стана с варненската среща? Има ли желаещи за нова? Насреща сме!

# 295
Е какво сега, значи да не взимам млечна каша  newsm78 Нали уж е с АМ, не е ли със същото АМ, което го продават  newsm78
Иначе Ина си яде безмлечната чиста с водичка  Mr. Green Но се притеснявам, че не е достатъчно млечно храненето и, после си суче де, но искам да е още по-млечно  Mr. Green

За цигарите, за щастие и аз и ММ сме непушачи.

На Китен не съм ходила от дете, мислихме тази година там да отидем, но впоследствие решихме, че ще е някъде близо до Бургас, а догодина може на Китен Simple Smile И на мен ми е все едно къде, важното да е на морето и да не е в голям град, а всичко да ми е наблизо, плажа, центъра. Едно лято с ММ ходихме в Бургас при баба, ами то не беше почивка, не може хем плажа, хем центъра да са ти наблизо  Crazy Аз искам всичко да ми е на 2мин. път  Mr. Green Иначе май и преди съм казвала, че Бургас ми е любимия град и така си мечтаех да живея там, но ММ не иска  Close

1 месец между месата лично на мен ми се струва страшно много, защо въобще трябва да има такава голяма пауза  newsm78

Хипските пюрета отдавна не ги купувам, не за друго, ами ми идват прекалено скъпи, имам още 2-3 останали отпреди, но те са за по-нататък.

ММ снощи захрани Ина с жълтък   ooooh! Бях сварила яйца и той ми вика "кога ще даваш жълтък" и аз на шега му викам "ако не ги бях посолила можеше сега да и дам малко" и нашия издълбава от вътрешната страна на жълтъка където няма сол и право в устата и  #Crazy

# 296
хаха, Дафи  hahaha
Белверде, специално за теб  Hug и ако някой друг няма фейса де  Hug снимките ни от фотосесията, отначалото са старите  Hug
[/b][/color]

# 297
Бюти страхотни сте Heart Eyes
Дафи това си е само мое мнение за млечните каши. Аз защото гледам всичко да ми е максимално пречистено. Засега  Peace В моето АМ няма нито нишесте, нито малтодекстрин. Та засега предпочитам да давам каши без такива екстри. Може би по-скъпо излиза само като купувам АМ вместо млечна готова

# 298
Дафи, спокойно може да даваш млечни каши, разбира се. Знаеш само кои марки, нали? Тези, които са с АМ, а не с обикновено сухо мляко  Peace

Бюти, чудни снимки, много сте хубави,  Hug а Пандата прилича на теб (засега). Засега-то е за мъжа ти  hahaha

# 299
Лино, ами то и аз гледам всичко да е максимално пречистено и за това се чудя, чудя от няколко дни   Mr. Green А вече наистина ми писна да се цедя всеки ден, аз не мога и да изцедя много, 40-50мл. със зор  Confused
Блонди, знам, знам  Grinning Мисля на Тьопфер да взема, пък да видим.

Вижте Ина днес как се уви преди да заспи  hahaha
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт