Отговори
# 480
Бютка, как си днес  Hug

За обувките, на мен никакви не са ми удобни. Освен маратонки и ниски чехли лятото  Mr. Green Лятото на сватбата не знам какво ще обувам, аз съм забравила да ходя на токчета  ooooh!

Мойте млекоцентрали май скоро ще затварят врати  Confused Снощи 2 пъти дохранвах с резервите от фризера. Преди да я сложа да спи видимо не се беше наяла, по-рано бях изцедила 40мл. за кашата днес и и ги дадох, през нощта като яде пак не се беше наяла, извадих и пак 40мл. от фризера, изпи го до последната капка, още искаше.  Confused Аз се усещам, че ми е доста намаляла кърмата, от няколко вечери горкото суче, дърпа, то не пуска, но тя не се отказва. Лошото е, че нямам сили да се опитвам да си възстановя лактацията, а и не знам възможно ли е, при положение, че вече е захранена, през деня суче по-малко след пюрето и кашата, само вечер не и достига.

Чакам на ММ брат му по Бтв, ще става медийна звезда  hahaha Някакъв робот ще правят от университета и взимали интервю от него. И понеже чакам да го видя, не мога да седна да уча, а в сряда съм на изпит  Mr. Green

# 481
  • Варна
Как бе, Марли, СамиМами писа, изброи ни всичките и ни каза да се считаме за уведомени Joy В събота в морската се уговорихме, явно никой не е писал оттогава. Само се надявам този вятър и дъжд да престанат, защото както ми е на 5 минути мола така не се виждам да изляза в такова отвратно време ooooh! През нощта имах чувството, че вятърът ще изкърти дограмата или пък дъждът ще потроши стъклата, толкова шумно, неприятно и бурно беше времето. И през цялото време се притеснявах за саксиите си, тъкмо засадих цветята, очаквах тази сутрин да са попиляни, а те се кокорят доволно мокри и одухани Joy Май намаля вятърът обаче, до следобед може би ще стихне още Praynig Честит ви забелен пищов Joy Нашият нали бях писала, че се отваря като о, вече е почти като о hahaha hahaha hahaha
Бобърче,
права си за селото. Една приятелка имаше братовчедка, която не знаеше, че дините растат на бостана, всъщност не знам как си е представяла, че растат Mr. Green Аз в интерес на истината също не съм имала село, бабите и дядовците ми са се преместили във Варна още когато нашите са били студенти. Като малка много съжалявах за това. И Бобо няма да има село, но ще гледам да го водим насам-натам живот и здраве. Ау, физичката ни беше страшилището на гимназията, като дойдеше време за срочни оценки целият випуск издивяваше Shocked Съответно ненавиждам и грам не разбирам от физика, нищо, че съм завършила МГ. Мъжът ми все се чуди как е възможно. Хах, аз снощи се почерпих с Каменица Фреш Грейпфрут beer
Миланова,
стискам палци, дано се оправи човекът fingerscrossed
Васе,
бобо или го закопчавам в стола за хранене или го слагам в бънджито - всякакви други прегради и обезопасявания са преодолими Mr. Green
Мери Джейн,
не го казвам от любезност, наистина изглеждаш чудесно, не знам как си била преди, но сега си си екстра:lol: Hug
Бютка,
и мен би ме било страх да я продължа таз твоята диета, егати ужаса Hug
Дафи,
явно все още има кърма, щом през деня и стига Confused Може да е временно състояние. В края на краищата колкото толкова, не са ни вече малки децата.
Ааааа, тва моето дете само да го изтърва от поглед и почва да си яде чорапите и терлиците, ба ден пера по три чифта, че все ги омокря Twisted Evil
Момичета,
при въвеждането на глутена дали ще има ред за кашите от просо, ориз? Вярно, че глутен не се въвежда само с каши, но се чудя - нали изискването е да се дава в нормални дози. Една коричка хляб на ден дали е нормална доза? Ако давам сухари, бисквити и подобни - те с какво се дават, с пюре ли, с каша ли?
Днес се чудя какво да въведа - чушка, банан или слива Whistling Мноу ми е мътно значи Crazy

# 482
Вярно, че глутен не се въвежда само с каши, но се чудя - нали изискването е да се дава в нормални дози.
А какви са нормалните дози?  newsm78 Аз овеса пълня авентската чаша до 30-40мл. и слагам водата и колкото излезе.
Като въведа пшеницата как е по-добре - да редувам един ден овес, един пшеница или да ги смеся двете  newsm78

# 483
  • До морето
А, тъкмо влизам да се възмутя, ама гледам Месечинка писала Mr. Green Марли, всички съм ги "строила"  Hug - 16:00 в кафето срещу ЗАРА!

Абе аз тая 90 дневна никога не съм я правила и хич не съм запозната, знам само, че се редуват някви дни, ама защо е така измислено след воден да следва протеинов ден и да стават такива бели като при Бюти?

За хомеопатията, аз мисля, че вече става малко досадно- разбрахме кой вярва, кой не вярва, кой се лекува и кой не! Няма нужда по 100 пъти да се обяснява " Не, бе аз не че нещо, ама само да кажа.....", очевидно никой няма да убеди другия в противното! Всеки да си се лекува както прецени за добре, няма нужда да се караме. Ако бях на Бютито, досега 5 пъти щях да напиша, че се мажа с Алергозан и темата щеше да приключи  Laughing

Оф, и аз днес се чудя да въведа нещо, че отдавна нищо не съм вкарвала - гроздето как го вкарахте?

После ще допиша, че алармата писна  Laughing

# 484
  • Варна
А какви са нормалните дози? 
Ами а де  33uu Май за всяко дете е различно. Борко яде по 60 мл каша, смесена с още толкова плод. Гледам някои деца ядат по 150 и нагоре мл каша. Та коя е нормалната доза? Един сухар на ден нормална доза ли е? Едно готово пюре плод с овесени ядки? Така и не ми се изясни.
СамиМами,
гроздето си го представям с някое готово пюре, май Гербер имат Confused Аз май ще въведа банан след много мислене и умуване. Имам време до заспиването и събуждането на Борко - или ще му дам банан за предиобедно плодово пюре или ще му сваря чушката за обяд Joy

# 485
Добро утро!

Дано да стихне вятъра, че ние с Борко сме пеша до мола. Ако трябва такси ще хвана ( Дали ще ни вземат ако нямаме столче, че не мога и стол и количка да помъкна)

За обувките- аз имам ботуши, кецове,чифт пролетни обувки и 2 чифта дето ужасно ми стискат след бременността, та пиши ги общо са ми 3 чифта Blush Като се замисля и дрехите са ми малко Blush

И Борко има гол пищов от 2 дни, мрънка само като го мия.  Има зачервяване, но намалява всеки ден.

Гледам да не го обличам много да ми се изнежва - с 1 дрешка повече от мен се стремя да спазвам.

Пратих онзи ден ММ на магазина за лимони, а той ми се връща с Ариана Радлер, пък като се ухилих  newsm47 и той се чуди какво се радвам на една бира. Ама като не знае, че чак във форумите писах колко я чакам hahaha

# 486
Ха добро утро Grinning
Бюти, ми то всеки има право да вярва или да не вярва в хомеопатията.Факт е обаче че Ники който пиеше по 2 АБ в месеца сега от август не е пил и дори бронхита и хриповете доктора му излекува с хомеопатия.Пък който реши да не вярва,  Peace когато имам болнаво дете и от една хрема прави пневмония след седмица всичко ще пробвам  Grinning Тук искам да вметна че е много важно доктора да е кадърен Peace

И мойта аларма писна, до после мацки Hug

# 487
  • Обетованата земя
Аз въведох гроздето с Гербер-ябълка, морков и бяло грозде. Simple Smile
Ейй, откакто Матеа на 8 месеца се научи да си седи стабилно на дупето е голям рахат, оставям я и си играе с играчките.  Flutter

# 488
Принцеска, Ами аз само купешки пъщернак давам , тоя който го правиш, ако е от пазара, може да е много нитратен и заради това да й се догажда, аз една година много повръщах от нитрати. А иначе Ния две нощи е малко по- добре и от два дни не е яла карфиол, ще видим.... Hug
Анитка, Вик се изрина точно на 14 ден след като беше имал контакт с болно дете. Ния се изрина точно на 14 ден след първите пъпки на Вик. Изкараха я сравнително леко и двамата- без да се налага нищо допълнително от малко мазилце за пъпки. Тя дори и Т не вдигна.  Hug

# 489
тъй тъй, то и аз ви казах, че все още не и вярвам баш  Hug
Сами, не знам що така е измислено, направо да ти се отще, а така хубаво си вървеше всичко преди водния..ще видим, ако я продължа със сигурност няма да правя воден, щото преди това пак съм яла след плодов такива салати и нищо ми нямаше  Whistling
Ще правим ли национална среща лятото  Twisted Evil
Месечинке, мятай чушката  Mr. Green

# 490
Марли, честита ви забелена пишка  Hug

Рошле, къде се губиш?  Hug

Бобърче, ми то това е осцилококцинума  hahaha

Белверде, ехааа, обущарка такава  Heart Eyes аз пък като си нахлузя един чифт, докато не му видя сметката, не го сменям  hahaha имам си едни дънкови сандали, дето си ги купих от Димитровград преди.... точно 17г и още си ги нося всяко лято  Joy Искам снимки аз на внушителната колекция  Hug Имаш ли си любим? А някой скъп от село Марково?  Flutter А з харесвам на.... хайде, де, как се казваше, не Бланик, а французина... забравих му името  Crazy

А, Бюти, никой не те кори, просто си казваме мнението. Всеки си избира и решава  Hug

Дафи, какво описание на млекоцентралите, много се смях  Joy Hug

Камелия снощи такова мрънкане му удари, до полунощ, сега откакто се е събудила продължава  smile3511

# 491
Моля, някой да ме отрази за 8% месо, защото смятам, че това са 10гр. месо от 125гр пюре и си давам цяло бурканче, нищо че е за първи път. Та моля просветете ме, много ли бъркам? Пак ли по лъжичка, две в началото?

# 492
Галка, можеш да, цяло бурканче можеш  Hug
Блонди, що така, някой зъб  newsm78
И аз обичам обувки, ама все си взимам някакви тясни  Joy
Дафи, ти май имаш доста във фризера, използвай докато имаш пък после ще му мислиш  Hug

# 493
Охх, Бюти, камък ми падна от сърцето....Много ти благодаря, че ми отговори!  bouquet

# 494
  • Обетованата земя
Бюти и от мен честито за хубавата новина!  Hug И браво за успеха с хомеопатията. Аз съм убедена в силата й, но не съм убедена в "специалистите". Ти при кой хомеопат ходиш? (може и на лични).
Сърчицето ще се чуе, спокойно има време!  Hug
За обличането, ако се водех по себе си, да съм изстудила 100 пъти децата. Все ми е горещо, ходя боса, по тениска, спя доста по-незавита от мъжа ми. Но и моята Т е 35 и нещо по принцип, може да има връзка. Затова и аз ги обличам както си мисля , че е нормално за сезона, или според деня, а не по себе си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт