Отговори
# 465
ама при мен беше толкова сериозно, че ако ме беше видял някой  Crazy
За хомеопатията - нормално да я отрича медицината, щото как ще си пробутва ваксините и лекарствата иначе  Peace /а хомеопатията не отрича медицината  Peace и животоспасяващите процедури и лекарства  Peace/ а и според мен не е за всеки - говоря за класическата хомеопатия  Peace не всеки ще издържи 3 дни да го тресе яко, да го боли, да го сърби и т.н.  Peace

При мен е било доста по-сериозно.  Blush
Ваксините и лекарствата и пробутването - не знам какво да ти кажа... хомеоптаията далеч не е безплатна. И за животоспасяваща такава не съм чувала  Rolling Eyes Спирам по темата. По съм склонна да вярвам, че покълнало жито по пълнолуние ще има ефект, отколкото черен дроб на патица  Tired

# 466
Ама и вие сте едни, за обличане вече само с Муки ще си говоря!  hahaha
Бютка, а кога е роден брат ти? Нашето бебе го чакаме на 4-ти декември! Живот и здраве Стрелец като прекрасната си вуйна!  Rolling Eyes hahaha

# 467
   Вчера някъде по обяд в Морската градина на алеята с цветята(бъдещите) до Тенис кортовете видях групичката на форума. Бяхме седнали на една пейка с децата и се опитвах да напълня гушките на моите 2 гладни гарджета, кака им бърбореше разни неща, та не беше най-подходящия момент да ги оставя и да се представя. В друг слънчев ден може и да се получи (под секрет - като видях какви сте стройни малко ме досрамя да се покажа).

Хаха, ти сигурна ли си, че нас си видяла? Тогава сигурно мен не си ме забелязала, те другите наистина са финички, ама аз Blush Трябваше да се обадиш, щяхме да се спрем на твоята пейка!
Аз реших от утре да почвам диетата, най-трудното успях да го свърша, а именно да привлека майка ми към моята кауза и да престане да готви вкусотии и да ми ги вре под носа. Само малко ми е Х какво ще ям, че е протеинов ден, сигурно ще метна някоя пържола във фурната и зелена салата. Само как ще се отказвам от мюслите сутрин, не знам...

# 468
  • Варна
Белверде,
ти си като Кари Брадшоу Laughing Hug Аз пък си признавам, че имам едни ботуши, два чифта обувки, маратонки... и някой и друг летен чехъл Embarassed Обувките изобщо не са ми страст. Може би е и въпрос на финанси, но по-бих се привлякла от някоя дрешка, отколкото от обувки.
Васе,
аз забравих, че ти си по каляването Grinning Ееее, в такъв случай си права за себе си.
Файвче,
ей, сега започнах да превъртам в главата си - видях ли близнашка количка някъде, не видях ли Joy
Мерй Джейн,
я стига, че какво ти има, екстра си Simple Smile

# 469
Блонди, не е безплатна, ама поне не гъчиш АБ примерно  Hug не знам и аз, тепърва започвам с хомеопатия, може и да се откажа знае ли човек..но е факт, че петната ми минаха..иначе за зле-то, не, аз бях много зле, онова на снимката беше първия ден, особено вчера след приема на лекарството/понеже когато пиеш симптомите се изострят/ бях от-до в петна, ушите и гушата ми се подуха и на лицето също имах  ooooh! даже четох, че може да засегне ларинкса и да се задушиш и като ми се поду гушата бая ме хвана шубето  hahaha Тя тая тема нали знаеш - много е обширна..аз преди също не вярвах на хомеопатията..и даже някой като ми каже, че всичко е на подсъзнателно ниво..ами седни и си мисли, че ще ти минат петната и да ти минат..ако ти минат без лекарства не виждам нищо лошо в това  Hug но знаеш с децата как е/тук в България особено/ изпишат ти тоя сироп, оня сироп, тоя ПРЕЧИСТЕН антибиотик, оня "пречистен" антибиотик и ти гъчат детето за най-малката кашлица с кво ли не..това не помогне, онова не помогне..аз заради това се записах на хомеопатия, първо да видя на себе си как кво що и ако мога после на Анди ще се радвам, ако го лиша от купища антибиотици  Hug спирам и аз  Blush

# 470
  • София
Ех тази хомеопатия. И аз се замислям, но нямам опит засега. Единствено давам осцилококцинум при всеки грип и ако се задълбочат нещата и други лекарства. Бих опитала класическата, но не знам кога ще намеря време.  Blush
Бюти радвам се че си по-добре.

За обличането гледам да не прекалявам. Лошото е, че аз съм зиморничава и според ММ понякога и децата обличам повече. Старая се да се водя по тях, а не по себе си.

Белверде и аз имам мания за обувки като тебе. Имам доста и все не са ми достатъчни.  Mr. Green А някои вече не ми стават след двете бременности.  #Cussing out Обаче ми е жал да ги оставя до кофите. Та те са почти нови и не са евтини. Бих ги подарила, но не на циганките.  Mr. Green И така си ги пазя, може пък ако отслабна и да ми станат.  Joy

Сега малко за нас. Последната седмица хич не ми е розово. Баткото е с варицела, а аз,малката и ММ с вирус. Отделно очаквам и Ади да се опъпчи, а и ММ не е карал като дете та тепърва ми предстои "веселата" част.  Crazy Нервата ме тресе и дано не избие нанякъде.  ooooh!
Гунди, Нийката колко след батко си се изрина и леко ли я изкара варицелата?

За повече нямам сили. Лека и мека от мен, и бързо оздравяване на останалите болнички.  Heart Eyes

# 471
  • Добрич
Добра вечер, сестри Simple Smile

Много сте неактивни, все когато имам всичкото време на света да ви чета.  Mr. Green

Белверде, уау 30 чифта! Много обичам и аз обувки, ама последните години все на ниски ходя и откак спрях и  на работа да ходя, хич и не заглеждам високи обувки. На мен страст са ми балеринките, е незнам дали наброяват 30 в шкафа, но 20 със сигурност удрям.  Laughing

Хомеопатията и мен някак не ми вдъхва доверие. При нас е до доктора - той не изписва с лека ръка антибиотик и не го казвам просто така, но както казва и той, просто може би децата ми на са от най-боледуващите. За някои състояния съм чувала, че добре се повлияват децата. Спомням си например Еми (дано не греша съфорумката), където нейното момченце страдаше постоянно от някакви бронхити и т.н. и се сещам, че тя беше започнала да дава хомеопатия. Интересно ми е как се е повлияло детето. Бютка, пиши ако знаеш.

Аз гледам да са една идея повече облечени от мен децата. Ей това е, че немогат да си кажат топло ли им е , или студено. Камен постоянно го проверявам дали му е изпотен гърба и ако не е, значи всичко е ок. Все пак космонавта отдавна съм го прибрала де, както и всички чорапогащници и пуловери. Simple Smile Скоро и чувала на количката ще махна, но пък трябва да почна да обувам обувки, а пък ми е такава досада постоянно да го обувам като ги събуе.

Варненки, много сте смотани, никой не ме отрази за утре.  Laughing Ако щете пък, ще пием кафе двамата с Матей.  Mr. Green Утре ми се очертава и един лежерен шопинг - няколко неща за баткото и за домакинството. Много разтоварващо ми действа и от сега ми става хубаво на душичката.  Laughing
Матей от днес е официално забелен пищоф. Хили ми се като ряпа от ваната докато измия хубаво инструмента. Утре смятам да го изкъпя наобяд и после вечерта пак, че да не допуснем да станат грешки.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 23:28 от marley__

# 472
И пак днес да се включа...

Ужасният мрачен и студен ден го прекарахме вкъщи и малко в мола.
Направих най-накрая бисквитките на Ивка, станаха много лесно и бързо. И Дани си хапна, или по-скоро олигави и смучка двечки. Абе харесаха му на детето. Тези дни ще ги ползвам като залагалка, ама все трябва да го наблюдавам милото, че то си мисля, че явно е като другата манджа и зяпа с цяла устичка и иска целите да ги лапне  hahaha Аз добавих и малко плодово пюренце. Не ви ги снимам, че много грознички ми станаха.  Blush

Лино, статията и на мен много ми хареса. Никога не съм ходила, на село при баба и дядо за съжаление, защото моите не са ме дочакали, но леля ми живяха на село и съм ходила при тях. Е да беше си приятно. И най-важното хубаво е наистина човек, бил той и толкова малък реално и от рано да вижда, кое от къде идва и с колко труд се постига. И да не си мислят един ден, че месото и зеленчуците "растат" в магазините директно пакетирани. А за готвеното, като бях малка много обичах да помагам на майка ми като прави кеск. Винаги облизвах лъжицата и всичко беше толкова вкусно.
Галка, браво - страхотен резултат. Честито! Струвало си е усилията. Аз още съм в началото, но ето такива хора като теб са ми стимул да не се отказвам. И най-важното е че ти си се харесваш  Peace
Фери, според ММ, просото било за папагали  hahaha
Деситка, много готино сте си изкарали на РД-то във фермата и с кончета. Е, след някоя друга година и вие ще сте на кончетата  Heart Eyes Този филм, Хобит не съм го гледала. Честито телефон и столче.  Peace
Дафи, на теб днес ти е бил много минусов ден - супер покупки  Heart Eyes И честито обезкосмяне, не се оставяй така бе жена, че ще си объркате краката мъжа ти  Laughing Пшеницата аз я давах 5 дни.
Sejiks, никой не трие нередовните. Аз пиша тук от няколко месеца и всички са много мили. Добре дошла  Hug
Тефи, имали сте ужасна  нощ. Стискам палци всичко да се оправи вече.  Hug
Васето, гладно ти е детето - иска вече  ВАФЛИ  hahaha hahaha hahaha За дрехите и аз споделям същото мнение. Васето, ти стрелец ли си ?? Много ви харесвам зодията, и по начина който говориш много ми напомняш на една приятелка и не се учудвай и тя е стрелец  Mr. Green
Бюти, честито леля  Mr. Green ти как си оправяш ли се вече ?
Софиаа, според мен е още рано за кухнята. Не си въвела жълтъка, и глутена явно не си. Пък и да ги въведеш набързо, пак ми се струва рано. Ти проверила ли си при вас от кой месец най-рано можете да се запишете. При нас най-рано при навършени 10 месеца - тоест от 11-ти месец. Според мен след овеса, можеш спокойно да си въведе пшеницата - може с каша примерно. Коричка хляб също можеш да даваш. Провери си пак за кухнята, но на мен ми се струва, че детето трябва да е свикнало вече с всички храни, защото там готвят с всички необходими съставки, пък и не знам дали предоставят пълен списък с абсолютно всички продукти в ястията.
За учителките по химия и физика, моите по химия как да е, горе долу ставаха, а и на мен химията ми беше много лесна и интересна, ама по физика все големи шемети бяха  Crazy Stop Кашпи, явно ти не се броиш към шантавите учители  Peace
Файв, много готини папагалчета  Peace
Белверде, горкия ти ТМ, да бачка яко, че явно имаш нужда от нови обувки.  hahaha hahaha hahaha Твоите обувки са си класика, но аз такива нося много рядко. Не ми са много удобни и за ежедневието предпочитам ниски обувки, с нисък ток. Но виж за всякакви по-спешъл случаи задължително на висок ток, но не толкова висок, че да ходя като спънат кон.  hahaha
Блонди, направо ме уби с този черен дроб на патица  hahaha hahaha hahaha
Марли, честито гол пищов  Heart Eyes

Браво на варненки за срещата. Всички да последват примера по градове  Peace

Да попитам някой давал ли е вече супичка - взела съм едно Хипско пюренце - което се води супа с пуйка. Смляно е ситно като пюре, но е малко по течничко като супа. Дали вече може да се дава за обяд и дали само то или и допълнително пак обедно пюре ? Не броя за отговор - написаното на бурканчето - от 4-ти месец  Crazy

Оооо, вече рекламират Ариана Радлер, мммм тези дни ще си взема  Mr. Green

Sick Sick Sick Аз пак голям ферман написах, ама го пиша от 19ч с хиляди прекъсвания  hahaha

Айде лека ви нощ и до утре  Wink

# 473
 Мили момичета,  здравейте вече от Стз.

Днес определено не ни е ден, свекъра получил кравоизлив в мозъка, закарали го в бжолница, нищо още не се знае, аз като разбрах, понеже съм голяма паника ми стана лошо, вдигнах кръвно и пулс и се наках с повече хапчалъци отколкото трябва, много съм внушителна на тема болеста и разбера ли нещо такова и край с мен, много се притесних, да живее традиционната медицина и нейните хапчета бих казала тук. Дано свекъра се оправи, хубав човек е, стискайте палци, а и моето Петенце е кръстено на него. Praynig Praynig

За хомеопатията, ако е лека настинка да, но нещо по сериозно за малко дете, не, не и вярвам, на мнение съм, че нещо ако е толкова добро, няма да е на това ниво, в болници и навсякъде по цял свят хората се лекуват с традиционна медицина. Антибиотици, когато се налага бих дала, по-добре един антибиотик понякога, отколкото 10000 дни влачене с хомеопатия, страдание и накрая неясен резултат и недай си боже усложнения.  Confused

За обличането на децата, ми обличам си го според мен нормално, боди, тънка блузка и яке (тънко), което махаме, на мнение съм че още е рано за по една тениска, все пак децата стоят в количката, не вървят, друго е, аз като седна на кафе на сянка, също ми става хладно, като заспи, покривам с тънка пелена. Но разбира се е въпрос на свикване и на каляване, всичко трябва пак да си е в границите на нормалното. Нито много облечени, нито много разсъблечени.  Wink

За диетите, моята болна тема, след като родих, преди това никога не съм имала нужда според мен и не съм пазила, мразя гладуването, мразя нещо да ме ограничава, по цял ден понякога мога да не ям, но знам ли че е заради диета работата е друга. Е пробвах се с тази 90- дневната, ми почти два месеца изтезание за мен самата, спазвах я, и нищо, а извинете килограм и половина, ми спрях я..Сега в Хасково при майка ми хубаво се угоих, че ми стана лошо, като се качих на кантара, ще гледам да се ограничавам, вечер салатки, по леко хранене, жез хляб, сладко, тестено, газирано, въпреки че организма си има нужда и от тях и пак ще си хапвам, но не са за мен тези диети, незнам не ми харесват. Бюти, аз ако бях на твое място бих сряло диетата, имай предвид, че както е казала Блонди тези петна са вътре и по-органите. Според мен яж разделно, но просто спазвай правилото на 4-те часа, след 4 часа пак нещо разделно, но не както е в диетата на дни, дано да ти минава и да не се повтаря  Hug

Ще си пускам Хюремката да гледам, да се разсея че ми е криво и мъчно, лека и спокойна вечер  Hug

# 474
Васето, ти стрелец ли си ?? Много ви харесвам зодията, и по начина който говориш много ми напомняш на една приятелка и не се учудвай и тя е стрелец  Mr. Green

Бобърче, благодаря, сто процентов такъв! Flutter Тъкмо щях да те питам по колко време ги пишеш тези постове, ама ти си ми отговорила предварително!  Hug "Хапна" си детето, вече се чудя къде да го оставя, за да си свърша нещо - проходилка нямаме, а в кошарата му е тясно за игра и не иска да стои там ...  newsm78

# 475
 ooooh!

Пак ви изтървах.  Hug Връщам се да чета.

Скрит текст:
Само да споделя,че Виктор вече се изправя навсякъде сам, като се държи се пуска с едната ръка и ходи, което ме притеснява дотолкова не му ли е рано и добре ли са укрепнали ставите му.Не мога обаче нищо да променя. Аз го слагам да седне на земята, той става,отива до телевизора до секцията и просто се изправя и тръгва.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 00:38 от babyAty

# 476
ПРИВЕТ И ОТ МЕН  Simple Smile

Малкия заспа....това е моето време за четене и тн.. спокойствиееее  typeuu  tv

Бобърче,не успях да гледам филма,но когато го изгледам ще ти споделя впечатления,момичетата помня ходиха да го гледат и май само на Бюти и хареса,ноо аз мн харесвам такива филми и Властелина ми беше любим,мисля,че и този ще ми хареса.
За РД,беше много хубаво и забавно за децата,а и за нас родителите беше така,много хора,разговори и тн..да и аз това си мислех,че и на нас ще ни дойде,времето за кончета и яздене,а и на мм целия му род се занимава с конен спорт,така,че ще падне и той няколко пъти от коня   smile3540
Благодаря,на теб и ЛИНО за честитките,честно казано,седалката беше планувана а телефона е изненада,която можеше да остане например за коледа,но решил да ме изненада и мен ме зарадва това повече от колкото самата придобивка  Heart Eyes
За супите,съм купила и аз 2 да ги пробвам,и леща му купих,но кога ще и дойде реда  newsm78 то нее едно  Wink
 И да ти кажа,че ти чета постовте с голямо удоволствие,не ми пречи,че са дълги,напротив  Heart Eyes  и никой не пропускаш за всеки по нещичко си написала  smile3501
БЕЛВЕРДЕ,и аз обужавам обувки,да са качествени и удобни по възможност,имам и неудобни, но те не са за всеки ден.Ноооооо и на мен ми пораснаха краката и от 36,5/37 сега съм 38 и нищо не ми ставааааа  newsm45 и сега за лятото нямам и 1 чифт джапанки дори.

От утре съм на диета и  running

Дадох днес на малкия с кашата настъргана ябълка хапна си я,хареса му  Peace

ВАСЕ,мм е на 4 дек.прекрасни хора се раждат на тази дата,а аз съм дева с асцендент стрелец  Grinning

# 477
Ех, Месечинке, трябва да те почерпя Laughing Така и малкият на приятелката ми си спечели един сладолед оня ден, като ми каза кака Mr. Green Но влача едни 15 кг, повечето от които и аз не разбрах как качих в средата на бременността и няма отърваване, ей.

Марли, чух за утре от варненки, а съм пропуснала поста ти, ще се опитам да дойда. Мисля да се разходя из мола да потърся нещо по-интересно за фотосесията на малкия, въпреки че нямам големи надежди.

За обувки не ми говорете, моята мания, всичките не ми стават. От една страна се радвам, че ще си купувам нови, без някой да ми се мръщи, че нямало къде да ги слагаме, но от друга моята старателно подбирана колекция какво ще я правя? Rolling Eyes Между другото, моят ник идва от мериджейнките, модела обувки, а не от другите асоциации, то при мен темата си е порок Mr. Green

# 478
Добро утро!
Ние пак кукнахме в 5.30. Ама поне си спа в леглото - за сметка на това кака и дойде на спалнята. Няма празно при нас Simple Smile

Бюти, честита добра новина! Не се притеснявай за сърчицето, ще се чуе.

Искам да попитам тези 8% месо в месните пюрета максималната доза, която трябва да изяждат децата дневно ли е? Че имам чувство, че съм пообъркала лекинко захранването.

Обувките МериДжейн са и моите обувки Simple Smile

БейбиАти, браво на детето, ами раничко е ама щом сам се пуска, то си знае детето, чувства се стабилно. Гледай само да не падне и да се стресне, че има много често такива случаи и после ги е страх децата да се пуснат отново.

София, и според мен е рано за кухня, като гледам, че и основни неща не си въвела все още. Сега набързо не си е работа. Сирене и масло въвела ли си? Защото и тях ги има в изобилие в детската кухня. И детето ще успява ли да изяжда цялото ядене??? Все пак това е първо, второ и трето.

# 479
Вече разбирам защо много хора си траят, че се лекуват с хомеопатия и не се обясняват  hahaha
За диетата обаче се чудя дали да продължа..с тия проблеми сега след всеки плодов ще ме е страх на белтъчния  Crazy а от миналия плодов до днешния плодов съм + 2кг! егати и диетата братче  Crazy
Галка, подсети ме да кажа за месото - не че се вторачвам в тия 8 %, няма да взема сега елката да изчислявам  Mr. Green просто ми е интересно до колко като грамаж може да се изяде, май може и цяло пюре, ама надали някой ще даде само месо  Tired
Брат ми е на 29 ноември  Twisted Evil
Ати, не е рано - Влади на Лоа е от 1 месец така - изправя се, предвижва се, а все пак сега е на 7 месеца и половина  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт