Отговори
# 450
Аз въобще не взимам под внимание това, че аз се движа, а той седи. Единственото, което той има, а аз не, е шапка!  Peace Иначе и аз го завивам с една пеленка като заспи!  Peace (Даже вчера приятелката ми ме обяви за луда, след като нейният син беше с яке, а Несторзиньо по тениска  Rolling Eyes)!

# 451
Шех хомеопатията е точно така – организма сам да се справи с проблема. Реално мисля, че ми мина, ще видим тая нощ, един вид трябваше да стискам зъби просто два дни, иначе докторите щяха да ми изпишат нещо да пия и да се мажа с кортикостероиди  ooooh! ooooh!
Тефи, съжалявам, дано се оправи бързо Яворче  Hug
За диетите е така, ама все от някъде трябва да се почне. Ето сега благодарение на тази диета ще се науча да се храня разделно..и не  е нужно да ям по една шепа, а просто ще ям правилните комбинации  Peace
Ааа, учителките по химия винаги са отврат  Mr. Green
Да ви се похваля, че ще ставам леля  Heart Eyes а бебето се чака с термин рождения ден на баща си  hahaha

# 452
иначе докторите щяха да ми изпишат нещо да пия и да се мажа с кортикостероиди  ooooh! ooooh!

Naughty Не съм съгласна за кортикостероидите специално за копривната треска  Stop Не се изписват такива екстри, както всъщност нищо за мазане, камо ли с кортикостероиди  Peace

Честита ви хубава новина   bouquet

За дрешките - за деца до годинка спазвам правилото на Васето, обаче + една лека дрешка отгоре  Blush Изключвам големи жеги или студове. Говоря точно за времето, в което се чудим как  Simple Smile

П.С. За хомеопатията имам си едно наум, все още въпросително - ако беше наистина толкова ефективна, добра и лечебна, отдавна да е изместила традиционната медицина  newsm78

# 453
  • София

Ааа, учителките по химия винаги са отврат  Mr. Green
Да ви се похваля, че ще ставам леля  Heart Eyes а бебето се чака с термин рождения ден на баща си  hahaha[/color][/b]

хахаххаах моята свеки е по химия и физика бр-р--р-рррррррррррр
ама не е чак толкова лоша жената, всъщност незнам като учителка как е. ама виж свеко той е голям дразнител, и е бивш военен  Sick и в тях е голям патриархат ама не е случил на снаха  Joy горкия....

Бюти
, кой ще си има бебче? от страната на ТМ или от твоя?

днес не съм си подала носа навън, то пък не спря да вали  ooooh!

Тефи оправяйте с Яворче .  Hug Какво казаха вирусче ли е?

прочетох всичко ама пусти акъл...
и аз временно си спрях диатата, покрай рождения ден, още дояждам квото имаше  Simple Smile Но такива резултати не съм постигала хахахах много съм нестриктна и лакома  Embarassed А идва морееееееееее

момичета, забравих да благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug Hug

и отчет от консултацията - малкия мъж е 8850, 67 см. Малко ми късее засега, ама дано поотрасне по-нататък

# 454
Ааа, учителките по химия винаги са отврат  Mr. Green
хахаххаах моята свеки е по химия и физика бр-р--р-рррррррррррр

AAaaaa, не такааа и аз съм учителка по химия и физика, вече бивша hahaha Joy пък не съм отврат Joy

Хахааа, Блонди, дъртия вампир hahaha hahaha hahaha

# 455
  • Варна
За дрешките - за деца до годинка спазвам правилото на Васето, обаче + една лека дрешка отгоре  Blush Изключвам големи жеги или студове. Говоря точно за времето, в което се чудим как  Simple Smile
Ахъм, точно Simple Smile
Бюти,
а дано да е минало наистина.
Тефи,
дано вече да оздравявате Hug
Моята учителка по химия пък беше върхът Simple Smile Може би затова химията ми беше толкова интересна Laughing

# 456
Beauty  незнам как си издържала на хомеопатия само ..ти  си голям инат ( и това е хубаво понякога ). Дано има резултат.Но зашо не пиеш алергозан или нещо друго а стискаш и търпиш. Майка ми наскоро получи алергия и не се разбра от какво е  (Тя мисли от едни бисквити от лидл) и даже вкъщи и сложиха няколко системи. Стискам палци да се оправиш по-скоро.
    Иначе моят ММ е във Франция .Той е майстор и към една фирма започна работа .
Имам един въпрос .До 2-3 седмици мисля да запиша Младенчо на кухня и нали се дава жълтък и сега мисля да започна Овес да му въведа,а после какво да му дам ?И защо всеки ден трябва да се дава глутен?Извинявайте за глупавият въпрос ,но не съм се ровила ..а може ли и коричка хляб да слагам?Иначе аз ще му взимам от кухнята само супа и десерт. Чудих се дали сама да му правя ,но нямам време за сега.По нататък мисля аз да му готвя.
  На сестра ми бебенцето е болничко и само вдига температура и съм притеснена за него.
Хайде ставам    от комп-ра....ще чакам съвети ...приемам и критики Simple Smile

# 457
Блонди, Принцеската е имала също копривна треска/слънчева алергия и баш кортикостероиди са и изписали, съмнява ме нещо по-различно да ми бяха изписали и на мен..може би зависи от докторите, ама при мен беше толкова сериозно, че ако ме беше видял някой  Crazy
За хомеопатията - нормално да я отрича медицината, щото как ще си пробутва ваксините и лекарствата иначе  Peace /а хомеопатията не отрича медицината  Peace и животоспасяващите процедури и лекарства  Peace/ а и според мен не е за всеки - говоря за класическата хомеопатия  Peace не всеки ще издържи 3 дни да го тресе яко, да го боли, да го сърби и т.н.  Peace
Но и аз още не смея Анди да го мина на хомеопатия, тепърва с болести ще се срещаме  Whistling
А що аулина съм изпила при цикъл примерно..а сега виждам, че може и без  Twisted Evil Hug
Ааа, Кашпи, винаги има изключения  Twisted Evil ти си била от готините  Hug
Що  нямам снимки бре  Mr. Green

# 458
Бюти дано бързо да се оправиш.

София мисля,че е рано за кухня по-добре ти да му готвиш. Не отнема толкова много време.

За дрешките гледам да не я навличам и май ми се получава като гледам другите бебета покрай мен как ги обличат. Но като и пипна ръцете, краката, бузите  и преценявам.

Тефи дано се оправяте вече.

охххх мислех още да пиша ама малката се разплака. Чао за сега

# 459
За хомеопатията - нормално да я отрича медицината, щото как ще си пробутва ваксините и лекарствата иначе  Peace /а хомеопатията не отрича медицината  Peace и животоспасяващите процедури и лекарства  Peace/ а и според мен не е за всеки - говоря за класическата хомеопатия  Peace не всеки ще издържи 3 дни да го тресе яко, да го боли, да го сърби и т.н.  Peace

Ааа, Кашпи, винаги има изключения  Twisted Evil ти си била от готините  Hug
Що  нямам снимки бре  Mr. Green[/color][/b]

Същото мисля и аз за хомеопатията.Че как  фармацевтична индустрия ще печели милиарди, ако хората се лекуват с хомеопатия Grinning АЗ вярвам в хомеопатията, но това не означава че ако се налага няма да прибегна до конвенциалната медицина Peace

Бюти, има изключения, ама питай някои мои ученици Crazy

Моето сърчице обаче още тупка Grinning

# 460
Стана ми толково приятно от всичките постове за бързото ни оздравяване  Heart Eyes Влюбена съм във вас, момичета  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Бютката е права, че не всеки може да издържи 3-4 дни да го тресе, сърби, боли и пр. и затова се прибягва до агресивни лекарства, които убиват симтомите, но с тях и имунитетът.
Прави ми впечатление обаче, че напоследък ХЛ изключвайки флакончетата на Боарон са поскъпнали много и реално едно лечение с ХЛ излиза на цената на антибиотичното.
Много изостанахме в захранването, реално 7-8 дни не съм въвеждала нищо, имам само едно пилешко въведено и това е. Дано след като оздравее си възвърне стария апетит, че тези дни е само на плодови пюрета и АМ  Sad Планувах масло и сирене, егати на 8 месеца стана и само зеленчуци и каши е ял  Wink
Аз пък имах прекрасен учител по физика - Нанов. Дано е жив и здрав още човекът. Страхотен преподавател  Heart Eyes

# 461
Тефи  Hug
Кашпи, така е, не трябва да се фанатизираме на тая тема...квото може, ако може да го минем без лекарства супер..сериозните работи и аз бих прибягнала до конвенционалната медицина  Peace
Елвирка, брат ми ще си има бебче  Twisted Evil малко ми стана тъпо обаче, че е едва 6-та седмица и още не са чули сърчице .. дано всичко да е наред  Praynig

# 462
   Вчера някъде по обяд в Морската градина на алеята с цветята(бъдещите) до Тенис кортовете видях групичката на форума. Бяхме седнали на една пейка с децата и се опитвах да напълня гушките на моите 2 гладни гарджета, кака им бърбореше разни неща, та не беше най-подходящия момент да ги оставя и да се представя. В друг слънчев ден може и да се получи (под секрет - като видях какви сте стройни малко ме досрамя да се покажа).

И аз се чудя как да ги обличам всеки път като излизаме. Слагам им няколко по-тънки пласта дрехи, за да мога да коригирам според ситуацията, и последната корекция са индивидуалните чувалчета в количката. Засега успявам да уцеля комбинацията. Ако ще сме само из Чайка или Левски, задължително са добре облечени, бриза не прощава.

Днес за малко Алекс да опита мушкато, навреме го видях. Беше си откъснал листенце и го гледаше, тъкмо да го похапне и му развалих мероприятието.

Напоследък съм станала много особена, няколко пъти вече ходя да си търся обувки, и все не мога да си харесам. Аз ли съм си променила стила, обувките ли са различни, не знам. Сега вече започвам с маратонките, но до 1-2 месеца трябва да си намеря сандали. И номера ми вече е 40, преди двете бременности беше 38. Още по-трудно става.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 22:19 от Five magnificent

# 463
  • София
И аз да се разпиша най-накрая Blush
Бюти, какви са тези работи, бързо да се оправяш и да внимаваш с диетата Hug
Тефи, стана ми мъчно за вас с Яворче, бързо да се оправяте и вие, че е много неприятно наистина Confused
Шех, големи емоции се очертават около вас Flutter Аврора ви я желая от все сърце, а Алла си я представям както на първа страница, особено и след поста на Блонди hahaha
Кашпи, как се справям с градината - много трудно Whistling, само вчера работих съвсем малко, докато малкия спи, и с количката строен на вън, иначе много трудно успявам, моя и както малко спи вече Confused
Галка, браво за резултата, не е изобщо малко, дано го задържиш Flutter
Софиаа, не знам какво си въвела до сега, но май ще ви е рано за кухня. Глутен се дава всеки ден в продължение на месец, за да може организмът да свикне с него и да не се получат алергии, да - започва се с глутен, може и коричка хляб, после ръж, пшеница и така. В десертите май слагат и доста други неща, като захар, обикновено мляко, дано не е прясно, което се препоръчва да е след 1 г., трябва да се поинтересуваш Hug
Блонди, ще сте голяма атракция на сватбата Laughing Ти май си падаш по обувки с платформа, и след сватбата беше с такива и един много мини жуп Party Аз пък с обувките съм като кон с капаци, харесвам си все един и същи модел - остра муцуна, висок, тънък ток и имам сигурно 30 чифта все такива (различни цветове), но за голямо съжаление, едва си набутвам крака вътре, още си е 38 номер след раждането и не става същият като преди -37 newsm45 и сега така страдам за всичките обувки, мм още повече Laughing Може би от всички аксесоари и дрехи, най-голямата ми страст са обувките, доставят ми най-голямо удоволствие  Blush
За хомеоптаията съм доста боса, така че ще си замълча Blush

# 464
  • София
леле Белверде, на такъв ток ако се кача, пиши ме със контузии  Shocked
иначе са много готини  Hug

Блонди, Пижо и Пенда  Joy

файвче, и Брани за малко да опита Кротона. И не само да го опита на вкус ама и на тежина, така го дърпаше със злост  ooooh!

Бюти, ще чуят, спокойно  Hug

за любимите предмети - много ясно че зависи от учителите  Simple Smile

за дрехите - уж не навличам, а ма все гледам да си имат нещо на гърба си....  ooooh! но и съм далече от Васето, но тя си прави закаляването...

Общи условия

Активация на акаунт