Отговори
# 555
Лино, съжалявам много. Едва ли има майка, която не е изтръпнала като го чете, пък не ми се мисли ти как си се чувствала в този момент. Дано никога повече не се случват подобни инциденти на теб и на всички други майки Hug
Тефита дано  оздравее Явор Hug

Месечинке, днес помислих Марли за теб , но като видях, че бебока и' няма много коса и си викам това не е Борко Mr. Green Аз половината среща я прекарах да се чудя тези ли са мамите, да ида ли да питам  Blush, но Марли разпозна заблудената офца и я прикани да се присъедини hahaha

# 556
Блонди, аз, аз Simple Smile ходя повече в Заимов, но и Борисовата ми е удобна Simple Smile май и на Гунди не й е чак толкова далече...
Иначе за браунитата, чак пък и ментов крем, нямам такива амбиции Simple Smile

Белверде не знаех за парфюма, ще го подуша следващия път когато ходя в мола, но надали ще си го взема, на мен това ми е сватбения парфюм и не ми се иска да го нося в ежедневието Simple Smile

ще бягам да чета, докато малкият нани Simple Smile

# 557
  • Варна
Месечинке, днес помислих Марли за теб , но като видях, че бебока и' няма много коса и си викам това не е Борко Mr. Green Аз половината среща я прекарах да се чудя тези ли са мамите, да ида ли да питам  Blush, но Марли разпозна заблудената офца и я прикани да се присъедини hahaha
Joy Joy Joy
Аз пропуснах срещата, съжалявам Tired Но Бобо реши, че му се спи в 3 и половина и заспа баш когато мислех да го приготвям за излизане, после се събуди гладен и докато му направя кашата стана сто часа ooooh! Такива планирани срещи все не ми се получават, цял ден му приказвах, че ще го водя на бебешка среща и на Tired Аз и в събота те изтървах, нищо, надявам се да наваксаме към края на седмицата, нали уж го дават топло Hug

# 558
Привет, извинете ама не съм чела ... Е освен последните страници тук там... Embarassed
Първо Лино Hug дано няма такива случки, че ...
Елси  Hug ти си знаеш!
Слънцезащитните и аз ги мисля ... Пак съм в дилема Био или медицинска  Thinking и конкретно се колебая между Лавера (проучила съм ги и определено бих им гласувала доверие) или Биодерма  Whistling
Малко кулинарно включване - благодаря за рецептата за сушените доматки, че както присъстват в любимата ми напоследък салата ... Соленичка излиза  Whistling Whistling
Иии ако се търси елементарна рецепта за брауни  bowuu  chef имам една изпитана ( че и безглутенова  Joy)
Иначе отчетно Ал се изправя къде що свари и си търся изгоден вариант за преграда ( и за стълби, и за стая)  ThinkingСъс захранването сме назад... Очаквано де  Rolling Eyes днес малко пообърках пюретата, ама така е като все бързам Embarassed
Още нещо щях да пиша ... Ама...като за без домашно Wink

# 559
  • Добрич
Даа, много приятна срещичка си направихме. Всички бебета са абсолютни душички - кой папка, кой спинка, кой раздава усмивки! Въобще големи душички са всичките!  Heart Eyes

Аз окъснях, майка се начупи да ми звъни на всеки кръгъл час да ме пита кога ще тръгвам обратно.  Laughing Матей реши да мрънка през целия път и се наложи да пея песни с пълно гърло до Добрич. Неможах да свърша всичко запланувано, но половината от задачките са изпълнени. Все пак трябва да има за какво да ходя до Варна и през уикенда.  Mr. Green

Аз не успях да прочета какво се е случило с Лино, но като ви чета коментарите настръхвам направо и се надявам, че са добре все пак.  Praynig

Дафи, най-добре е да се пази от слънцето бебето, но все пак понякога е невъзможно и е хубаво да са намазани със слънцезащитно. Лицето правя всичко възможно да не го пече, когато е в количката. Миналата година мазах със спрея, който Блонди показа. Simple Smile

# 560
Ох момичета, май не трябваше да го пиша, хич не се замислих как пък вие ще го приемете.

Напротив! Така може би ще ти олекне поне малко. Мисля, че тук ще получиш подкрепа, която ще ти помогне да се почувстваш по-добре\доколкото може\.

Кашпи, май ти беше пуснала една рецептичка за крем супа с картофи и гъби - ми бях забравила да пиша, ама стана страхотна. Като се има впредвид, че не бях готвила от 9 години \т.е. откак се запознах с ММ\ стана супер. Даже и той с неговите претенции я оцени  Hug А за него манджа без месо въобще не заслужава внимание  Laughing

Момичета от Варна, извинявайте, че не се включих в срещичките, но първо, че графикът ми с трите звяра е доооста натоварен и не мога да го контролирам, и второ - тези дни бяхме малко заети покрай на ММ работата. По принцип, това, че на Дейката и се спи примерно не може да ме спре, защото като иска ще спи в количката, но ми трябва и организация да разнеса БАТКИТЕ по бабите. А и гледам, че все следобед се организирате, а на мен след 16.30ч ми е най-натоварено покрай училища и детски градини. Виж, сутрин съм супер продуктивна.

# 561
  • София
Лино, и аз не можах да те прочета, ама  Hug Hug и дано спре черната серия

Блонди
, на мен не ми е супер близко на 3 спирки с Метрото, но с Плами доста се мотаех там. Сега съм ходила веднъж-два пъти, ама то щото си нямам компания за там Rolling Eyes

за слънцезащитно - преди съм вземала Ла рош, сега мисля на Биодерма

Ей Елси, това се е случвало на всяка една от нас. Както каза едно от момичетата, много сме си вдигнали летвите  ooooh! По едно време всяко едно семейно тръгване ни завършваше с караница в колата. Сега вече не си давам толкова зор, то не може всичко да е перфектно с 2 малки деца  Mr. Green
 В крайна сметка по-важно е децата и ние да сме усмихнати и щастливи...

# 562
  • Враца
Лино, и аз не прочетох, но  Hug Hug Hug

Отчета от днес, 9420 г (+280), 72 см (+1). Здрав, каза, че е на пружинка, защото го опита дали ще си стъпи на краката, остана доволна явно като й казах, че е започнал да се изправя сам в леглото си.  Peace
Каза да въвеждам сега риба веднъж седмично и веднъж месечно да му давам пюре с телешки дроб. Хахахах  hahaha Забравих да я питам между рибата и дроба може ли да  му давам по някое кебапче.  Joy

# 563
за слънцезащитно - преди съм вземала Ла рош

Те са над 3г  Crazy

# 564
  • By the sea
И ся к'во? Изтървах и тая тема Tired Ай...
Ми не знам как ще ви изчета, напоследък ми се струпват повече ангажименти в ежедневието и а днеска, а утре да седна...Не ми остава време...
От седмица насам имам проблеми с кръста, които преминаха към левия крак и резултатът е, че едва ходя влачейки се, трудно ми е да вдигам детето, да си простра прането и т.н. и т.н. Една наша близка - рехабилитаторка ми направи такъв масаж, че вече 2 дни не мога да си седна на д-то, което пък от натискане и "масажиране" ми е цялото насинено #2gunfire Добре, че има кой да ми помага Praynig И добре, че времето е скапано, та да не ми е съвестно, че не излизаме Whistling
Лино, толкова ми стана мъчно, миличка!Ужасно съжалявам за случилото се и никога, никога да не се случва пак Hug Hug Hug
Иглуб, докато не съм забравила, да ти благодаря за отговора по мойто питане за кърпичките, забърках едни "адски" смеси от вода и бадемово масло, вода с олиото на Веледа, вода с още нещо си... Blush Скоро си взех розова вода, пръскам и с нея и как хубаво мирише дупарата ммм  Mr. Green
Катето освен "ай-дай-да-да-тя-тя-айдеее" от вчера пуска по едно "ам-ма-ма-мамммаааа", но последното го казва само като нещо не е на кеф или като е гладна Mr. Green По цял ден приказва, голяма дърдоранка е станала Heart Eyes
Фери, верно ли, бе?Телешки дроб? Joy Мойта педи рече и отсече - риба след годинката Crazy
Липсвате мииии Hug Hug

# 565
Пепърче, мразя масаж!!!!! Не мога да понасям някой да ме пипа  newsm61 Но веднъж разреших да ми направят масаж и .......един месец не можах да мръдна  #2gunfire
И хубаво риба след годинката, но.....влязох в сайта на ОДЗто, в което смятам да пусна Дея от Септември, че се връщам на работа, за да видя седмичното меню - ми те ги хранят с всичко - боб, леща, праскови, цитрусови, краве мляко, тестени закуски, пасти и др. Трябва максимално всичко да въведа дотогава  Sad 

Между другото, момчетата ги захранвах по една френска схема \като не давах сок от портокал от 45тия ден\, защото тогава нямах интернет. По тази схема и дробът и рибата вече си бяха въведени. Сега не действам така, но само мога да отбележа, че тогава не съм имала проблеми с колики, алергии и тем подобни, а сега с Дейката по новите методи, нищо не ни се размина. Почвам да се чудя, дали това не е последното модно изследване, което след около 5 години няма да се окаже, че е поредната грешка в науката. Тогава от 20 майки в компанията имаше една алергия, а сега от 20 примерно 15 са алергични. Така, че аз Тайра не я упреквам, че избърза със захранването - даже съжалявам, че аз от страх не го направих.

# 566
ВикТан, хубав пост, запазвам си правото да пиша утре по него  Hug

# 567
  • София
Привет момичета  Hug
Колко ми липсва да си ви чета редовно,но не смогвам изобщо.Малката още не е съвсем здрава,но е много по-добре.От 3 дена яде вече каша или плодово пюре,от утре пак ще й давам месно пюре.Още си кашля на моменти,но сигурно поне още седмица ще я мъчи тая кашлица,а ако се метне на мен поне още 2...Таткото и той е много зле,пие лекарства,не ходеше на работа,аз също съм настинала.Малката успя да ни зарази,но ще ни мине...Важното е,че тя е много по-добре.Хапва за съжаление само по 4 пъти на ден и то не голямо количество,но докато е жизнена и весела хич не ми пука  Peace
Емма откакто пропи вода много я пие.Постоянно трепери от кеф като си види шишето.Изпийва по около 60-100мл на ден.
Лино не можах да ти прочета поста,но като чета другите сигурно е било нещо ужасно.От мен имаш едно голямо  Hug
ВТД не знам доколко е било правилно или не ранното захранване,но слава богу не съм имала проблеми с алергии.Братовчедката на Емма обаче също е захранена рано и има АД.Не знам дали има нещо общо разбира се  Hug
Като цяло нищо не запомних от написаното.В други ден ММ пак заминава да работи и се надявам да намеря малко повече време и да седна на компютъра.Днес малката направи 8 месеца и й бяхме направили заедно с татко й торта.Стана много хубава и вкусна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека нощ от мен и дано пак успея утре да влезна и да се включа малко по-адекватно по темите  Blush

# 568
Здравейте милички,
моя батко днес става на 40 години, да ми е жив и здрав много си го обичам, кой каквото пие да се почерпи.  cheers Drunk Wine Glass
Тайра, моя Борис е със сополи и кашлица, беше спрял да се храни, само на кърма, не е повръщал, но вдигна температура. Сега е добре, само сопола му вечно блести на светлината под носа и кашлицата, тази гадна кашлица ме изкарва извън релси. Доктора ни каза, че при децата можела да продължи 2-3 седмици. Дано се подобрява сладката Емма, честита месечинка.
Лино пожелавам ти никога повече да не ти се случва нищо лошо, само здраве и усмивки от малкия Раян.
Бюти аз не бих спряла с диетата, по-кротко давай с белтъците, гледай да не ги смесваш. Според мен проблема не е във водния ден. Аз нали сега ходя на един курс по правилно хранене и да си кажа, пък ти си знаеш.  Mr. Green
Би-би само за 2-3 месеца се прибирам, но ми е едно тягостно хем ми се ходи, хем не ми се оставя милото само, хем и после работа трябва да почвам, а градина не съм намерила още.
Бобърче, мама на Рош благодаря за милите думи.
Иглуб хич не ми се спира кърменето, мисля ако мога да оставя само сутрин и вечер, но през деня той не се храни достатъчно и все на цицата заспива, та ще го мисля, имам 3-4 месеца да действам. Отивам в сряда на консултант по кърмене за съвет и може и здравната ми работничка да питам, тя също е много готина.
За слънцезащитен крем, поръчах си един на Кларинс, но ще следя вие какво ще мажете.  hahaha
Днес наготвих на бебето тиквичка, картоф и авокадо, всичко си изяде милия. Това ми е сега тактика, храня на по-големи интервали и действа за сега. Пак извадих торбата с хитрините.  hahaha

# 569
Добрютрууууу Simple Smile

радвам се, че сте подхванали слънцезащитната тема, че преди тема две никой явно не беше на тази вълна като попитах Simple Smile Може би биодерма ще взема и аз, но то и малко слънце си е полезно, иначе скрит и така Simple Smile

Котка и Калинка, всичко ще се нареди по най-добрият начин.

Ох, Пейпър, много гадно звучи болката, дано след масажа поне е намаляла или изчезнала.

Фери, изби рибата тази, други дреболии кога да му даваш каза ли  Joy Как са нещата при вас? Има ли яснота вече при мъжа ти?

Общи условия

Активация на акаунт