Отговори
# 540
По съм склонна да вярвам, че покълнало жито по пълнолуние ще има ефект, отколкото черен дроб на патица  Tired

hahaha hahaha hahaha  
И моето мнение е такова.

Анита7, оздравявайте бързо и дано не се опъпчат всички. Че за възрастни знам, че трудно  изкарват варицелата.

И аз имах много обувки, но веднъж ММ забравил килера отворен като излизал и кучето изяде ВСИЧКО  Cry. Останах с едни чехли, а ММ с официални обувки посред лято в жегата. Сега се опитвам пак да събера колекция, но с три звяра ми е трудно да обикалям магазини.

Пак ще се включа по-късно, като Ви дочета...

# 541
Да вметна само за сушените доматки, че по принцип се приготвят само от сорта Рома  Hug

Никога не съм яла сушени доматки без люспа...  newsm78 Ще пробвам да направя, много обичам, а цената им е доста завидна  Whistling

# 542
Мъжо, не, питах за нас, дето да е 3-4 пъти на ден, количество колкото шепата ни  Blush

Ааааа, не разбрах  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Hug Почти го спазвам да, ям малко, малки порции храна и всичко (включително и вредни храни) и така нищо не ми липсва. Така се храня от много време  Embarassed

# 543
Отговорите за млечните каши
На Милупа:
Повечето лекари препоръчват до годинката бебето да бъде хранено с подходяща за него храна, тъй като по-големи количества краве мляко не се понасят добре от бебета. Храната създадена спецялно за бебета съдържа висококачествени растителни мазнини и съобразени с възрастта на детето белтъци. Освен това преходното мляко осигурява важни витамини и минерали като йод, калции, цинк и желязо, които в кравето мляко ги няма или не са в достатъчно количество. Това важи и за млечните каши. те трябва да бъдат съобразени с нуждите на бебето. Нашите млечни каши отговарят на това изискване. Основата обаче на всички преходни млека и млечни каши е кравето мляко, което обаче при производството на продуктите,бива напаснато на нуждите на бебето. затова преходните млека и млечни каши се понасят добре от бебетата. Ако обаче имате дете, което има алергия към белтъка на кравето мляко, то нормалните млека и храни с мляко, няма да му понесат, тъй като алергенния потенцял в тези храни се равнява на кравето мляко.
На Топфер
Изброили са ми 4 вида безмлечни каши, ориз с банан, със спелта, овес, пълнозърнеста. И са ми написали едно изречение. Тези гореизброени каши не съдържат мляко. Като не-то е с големи букви. Взеха ме за мезе тия хора  Close

# 544
Ей, Лино, тия са като политиците - с много думи нищо не казаха  hahaha

# 545
о, Лино и аз настръхнах и ми се насълзиха очите  Hug никога да не се повтаря  Hug ама забелязвам как за пореден път се убеждавам, че като тръгне нещо лошо и е като поредица от филм, не стига само с едно, ми едно след друго  #2gunfire
Аз съм добре вече, дано не се появят пак петната  Praynig
Тефи, браво, че ядеш така, аз не мога...т.е. мога, ама не искам  Joy Joy

# 546
Лино, наистина съжалявам от сърце за този ужасен момент.  Hug  Praynig Дано никога не се повтаря. Отиваме на гости. Лекинка за сега.

Скрит текст:
Бяхме на ортопед сега, за да видят Вики, че ми се струва рано такива изправяния и изключително успешни ходения. Ортопеда каза, че е рано, но пу- пу всичко е наред при него,че нищо не мога да направя. Вики тръгна да се изправя пред него и той каза,че просто физически е готов и просто да се примиря ида го оставя да си стои по цяяял ден прав ида си шари из стаята, държейки се. Имам и клипче, но закъсняваме,ще го пусна довечера.

# 547
Малеее, Лино,  Hug Сега те прочетох. Обърна ми се стомаха, разревах се....Дано повече не се случват подобни неща  Praynig

# 548
Ох момичета, май не трябваше да го пиша, хич не се замислих как пък вие ще го приемете. gundie не ги мисли сега такива. Бюти да влязла съм в няква черна серия и не спира, едно след друго ми се редят. Браво, че си по-добре
Блонди да нищо не казаха

# 549
gundie не ги мисли сега такива.

Hug

# 550
Лино Hug вярвам че ти е спряло сърцето Hug изтръпнах докато те четях Hug

Аз днес започнах да правя доматена крем супа и установих че нямам брашно и нямаше как да изляза да купя. Та използвах овесената каша на Ивайлето на Хип и станааа перфектна супичката  chef

# 551
Аз днес започнах да правя доматена крем супа и установих че нямам брашно и нямаше как да изляза да купя. Та използвах овесената каша на Ивайлето на Хип и станааа перфектна супичката  chef
hahaha hahaha hahaha

Вие лятото ще ползвате ли слънцезащитни кремове за бебоците като излизате  newsm78

# 552
Ивайла вече има тен, че с лятната количка нямам още чадърче и доста я напекох в събота.
Трябва да купя, дайте предложения Grinning
На биодерма имат ли детска серия такава Grinning

ПП. Имат, имат видях Crazy

# 553
Като излизаме - не. На морето, въпреки, че не смятам да я държа да се пече, мисля да взема.
Не знам какво обаче, реномираните фирми дават продуктите си за над 3г, като преди това не се препоръчва излагането има на слънце  Thinking
Вероятно на този спрей ще се спра.

Има ли някоя от вас, дето да живее близо до Орлов Мост и да се разхожда в Борисовата градина честичко  Blush

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 21:52 от Блонди

# 554
  • Пловдив
Ох Лино направо изтръпнах,айде дано вече спира черната серия,милата Hug

Елсънче и на теб голямо Hug,аз тази седмица откачих,мъжа ми с неговите дежурства,сега пак в събота беше- яхах метлата,не издържах, не съм от желязо.

Гунди пащърнака от Балев го купих,аз от пазара не вземам засега,поне докато не почнат сезонните зеленчуци,а и карфиол от там си взех.

Бобърче и аз съм стрелец Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт