.
. 
Беше прекрасен ден, много ме слушаха децата!
Срещнахме се и с Жени и Мирая по старозагорски и децата много се харесаха и си "играха". 
Мерките ни на 8 месеца са 7.550 (+50 гр) и 67 см.

). Нали има сови, бухали и гълъби според съня (имаше нещо такова).
Но при мъничката го има и това, че нейната биба-пръстът е на разположение нон стоп и няма опасност да губи време в разсънване да го търси , за да се приспи, ако се разбуди случайно.

благодаря за инфото.
А колко е дълго на Крис герданчето?

Лелее 300е... пожелавам ти скоро да можеш да си го позволиш щом толкова го искаш.
(а с тия герданчета нашите може и да се постига плацебо ефекта за тези, които мислят, че действа. Аз още не знам, нямаме зъби). 
. Правя я с вода и ми стои доста пухкава и гъста. Мисля, че е достатъчно вкусна с вода, понеже нали и плод слагам. 

веднъж заспи ли обаче си спиии доста спокойно, дори веднъж успях да му сменя памперса докато спеше и той не се събуди дори да ме отрази че го занимавам 
ине знаех че успокоява зъби,но ще се информирам 
може и розета
Много мило, че си се сетила да ни поздравиш! Мисля да си навия алармата за 13-ти, че да не изтърва поздрава 

Спи като канарче, как вика Бюти да го погледна и се е събудил
Нощния сън е от 21.00 до 7.30-8.00 с поне едно събуждане за мляко.
. Баси муха да бръмне и съм ето така и в същото време преди 12-1 часа не ми се ляга 

Който го е виждл казва, че се е издължил. Не знам, но определено има едни дънки които му станаха по-широки в кръста и дупето. А и като чета по колко ядът вашите бебета и се замислям, че хапва малко. Не искам да го насилвам, не знам какво да правя. Почвам да си мисля, че е заради мен и организацията ми. По-скоро, че не мога още да се организирам някак си. Например днес пи мляко в 8:30, яде около 13.00, 160гр пюре, после кърма и заспа до 17:00, не искаше мляко, пробвах го до 18:00 не искаше да суче. В 18:30 ревна, знаех че е гладен, дадох каша направена със 130мл АМ и около 30гр плод. Излезна около 190гр каша. В 20:30 пак кърма и заспа на гърдата. Бях приготвила и АМ, пи 20мл и това беше. На мен ми се струва като цяло малко храната. Така е от доста време като пюре на обяд за първи път хапна днес повече. От една страна ми е тъпо да го ограничавам, и аз не знам кога точно да спра. Той свикна и отваря уста. Честно казано се чувствам виновно. Мисля, че е моя вината. Вие какво мислите?

, аз се завърнах и ще има да ви гоня пак... Засега само се записвам и се връщам в старата тема, че съм още до белвердините спомени стигнала
абе нямам никакви оплаквания...почти

. Вечер заспива към 21ч. и се буди към 23ч. и към 4ч. да си поцоцка. Сутрин се събужда 7 и пак цоцка малко. Някой път спи дълбоко, друг път се буди от всичко, няма определена тенденция.
. (Напоследък се закрепи положението с кърмата, пу пу да не казвам голяма дума). Като види дистанционното и....my precious , светва му погледа, докопва го и почва да ръмжи, да казва гих, и да му се радва 
Не мога да го задържа на гимнастиката и 2те килимчета, които съм купила, ходи навсякъде- та така ще трябва да чистя всеки ден 
развесели ме- чувствам се поздравена
(ще забравя да гледам)
, но мръсниците още не са я пуснали, нямат ли жал тези хора 

макар че помолихме баба му да стои далеч от нас
Егати и несъобразителните хора
дадох Вит Ц и Осцилококцинум, капнах и физ. р-ор и дано премине 
Аз също забелязвам, че постоянно мисля за форума, постоянно правя препратки към него...
Да патетата бяха истински 
Пък и виж, че вече качват по 50-250 гр на месец и се движат много повече, няма как да са бухтички като преди