Фотография за начинаещи - 6

• 28 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Mostly in my mind
записвам се с едни безплатни екшъни http://karajophotographyblog.com/internet/?p=2926

# 121
  • Пловдив
Искам да попитам за стативите - какви ползвате, какво да гледам и търся при купуване, има ли някакви особености? Не ми трябва някакъв скъп и голям, насочила съм се към този
Скрит текст:
,
макс.височина 106,5см.

# 122
Аз имам една чуденка.  Blush Защо си криете апаратите, както и екзифа (за тези, които го правят)? Силно се дразня понякога когато ми хареса някоя снимка и реша да погледна малко инфо. Преглеждането на информация за бленда, изо и скорост няма да направи заинтересования по-добър фотограф от вас. Дано няма обидени.  Hug Съвсем не се заяждам, просто ми е чудно, защото в последните 20 минути при разглеждане на снимки на контакти във фликр ми се случи 6 пъти. Ми дразнещо е в един момент.  Rolling Eyes

И аз съм се чудила. Да не говорим, че това е нещо, което основно гледаме, когато критикуваме.

Да се присъединя и аз.

Намери ли се капачката на веселка?

Намери се  Party Вечерта докато се жалвах на мажо и я видях. На 30 см от място, което проверих поне 15 пъти  Rolling Eyes Обаче аз, освен че съм много подредена, съм и кьорава, та ми е простено.  Laughing

MissNellie , гледам, че на сайта на Фотопавилиън е написано, че от нова година обективите на Тамрон са с 5 годишна гаранция. Остава да проуча и въпроса със сервиза... Аз отгоре попрочетох, сякаш повечето проблеми с фокуса са на стабилизираната версия. А аз мисля да взема тази без стабилизация, защото нея по ревюта я дават доста по-добра.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 11:00 от веселка

# 123
  • София
Lily_78, провери в предните 1-2 теми, скоро обсъждахме стативи.

# 124
Ето един бърз "шоколад" и от мен. Изтървах ли последния влак?

Chocolate by Jill on the go, on Flickr

# 125
  • Пловдив
Lily_78, провери в предните 1-2 теми, скоро обсъждахме стативи.
Поразрових се, пробвах и с търсачката, но нещо не мога да се справя, не излиза нищо конкретно като информация или съвети за стативите. Ако може да ми помогнете малко  Simple Smile

# 126
  • Стара Загора

Намери се  Party Вечерта докато се жалвах на мажо и я видях. На 30 см от място, което проверих поне 15 пъти  Rolling Eyes Обаче аз, освен че съм много подредена, съм и кьорава, та ми е простено.  Laughing
Joy Joy Joy Joy Ще ме умориш  Mr. Green

# 127

Намери се  Party Вечерта докато се жалвах на мажо и я видях. На 30 см от място, което проверих поне 15 пъти  Rolling Eyes Обаче аз, освен че съм много подредена, съм и кьорава, та ми е простено.  Laughing
Joy Joy Joy Joy Ще ме умориш  Mr. Green
Ти добре си я намери, а моята със сигурност съм я забравила в самолета. Имаше вятър, самолета тръгна да каца, прибрах всичко, издигна се пак, турболенция. Хората се чудят да се плашат ли, да им прилошава ли, аз камери вадя, прибирам  hahaha (не, че и аз не се препотих, че никой нищо не казва даже), та после търсих, но капачка няма.
Преди малко снимах един стрийт с позволение и да ви кажа доста ми харесва резултата. А и хората такива мили и възпитани бяха, много се зарадваха дори.

Занаятчии by jhony_79, on Flickr

PS: И пуснете по някоя критика, не се стискайте.

# 128
  • Пловдив
Снимайте, снимайте, аз ще плакна очи, защото време не остава.
Надявам се когато се оправи времето да имам възможност след 6, тогава светлината ми е любима.

Аз да ви се похваля, с една приятелка се комбинирахме за промоцията на Фотосинтес - две канави за 39.90. Страхотна е, нямам думи.

IMG_3646 by miraluba, on Flickr

Изпратих тази снимка, но с друга обработка.

# 129
  • София
jhony, снимката е хубава, но не е стрийт за мен - те си  позират хората  Laughing
ПП Но стрийта не ми е силна страна и не претендирам да разбирам всъщност. Hug

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 21:55 от RумиK

# 130
Само да вметна - след вчерашният коментар под снимката на торта, следващата тема да е "сланина", съвсем забравих какво бях измислила за тема и продължавам да не се сещам......

# 131
Само да вметна - след вчерашният коментар под снимката на торта, следващата тема да е "сланина", съвсем забравих какво бях измислила за тема и продължавам да не се сещам......
Joy Joy Joy

# 132
  • софия
  Mr. Green
 От мен това за днес. Само със сланина не ги прикотквах на джама   hahaha

Гъбъл by Svetoslava!, on Flickr

# 133
  • в Tara
aуууу, това последното ме стресна Embarassed Embarassed!!! ужасна фобия имам от гълъби, какъв поглед има само,сега ще го сънувам
СлаБе , ти си виновна Laughing Laughing

понеже не разбрах за каква сланина говорите, отивам да се информирам

# 134
Аз минавам само да ви кажа по едно "Наздраве" по повод това, че е петък и да ви пожелая слънчев уикенд и приятно снимане! Simple Smile newsm24

Cheers! by Colorful Place, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт