Фотография за начинаещи - 6

• 28 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Mostly in my mind
Благодаря и аз за споделянето как винетирате. nellyli и аз ползвам готов екшън на Флорабела за винетиране.

и от мен една китчица

DSC_0040 by incheto, on Flickr

# 391
  • Стара Загора

Искам да попитам за винтирането пак
Пробвах винтирането което Едира сподели и забелязах , че  ми се размазват снимките . Ето вижте:

При вас така ли се получава ?Какво бъркам?  Thinking
Последните ми две снимки ги правих с на Еди метода ....при мен не се размазва....нито замазва. Да не е щото снимаш в RAW  Joy Joy Joy Joy
Благодарение на Нелли имам си Ник софтуерррр...казах ли ти, че те обичам?!?! Heart Eyes

# 392
Аз ще се включа с едн апролетна снимка от "под балкона" и една надявам се интересна статия за всички които сега започват да снимат .. или просто искат да научат нещо полезно
http://photocafe.pro/first-step/

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 18:26 от mamaSunshine

# 393
От мен още една снимка за седмичната  Laughing

Sindarella ( 1/365 ) by WhiteDove33, on Flickr

# 394
След шоколад на пън, ви представям обувки на пън (но друг пън)  Mr. Green

# 395

Да не са ти фетиш? (пъновете имам предвид  Mr. Green)

# 396
  • пак на Рив Гош
Минах да ви прегледам из Фликър Simple Smile (признавам, коментирах основно снимките от седмичната тема Simple Smile)
Вчера поснимах малко китки, по случай идването на пролетта (вече се бях отказала да я чакам Simple Smile), но с тях ще ви тормозя по-късно.

И аз си снимах любимите кецове за предизвикателството  Mr. Green

Week Challenge_Shoes 02 by Mira D, on Flickr

А това ми беше първата идея - понеже харесвам обувки на токове, ама не нося, затова нападнах гардероба на куклите на Камбанката  Laughing Исках кичозно, яркорозово, гърли до премаляване... ама нещо не се спогодихме с макрото и се озорих  Laughing Но го пускам все пак де, заради закачката Simple Smile

Week Challenge_Shoes 01 by Mira D, on Flickr

# 397
  • Deutschland
Много сте производителни.Браво!
Аз нащраках няколко кадъра,но не ми остава време да ги пообработя.Надявам се че до вдруги ден ще ги кача,че събота и неделя се местим в нова квартира и една седмица ще бъдем без нет.

Аз искам да помоля ако има някой флорабелските екшъни и текстури ще съм много благодарна за тях.Обърнах интернета да ги търся и не ги намирам.Или дайте линк от къде мога да си ги сваля.

# 398
  • София

Аз искам да помоля ако има някой флорабелските екшъни и текстури ще съм много благодарна за тях.Обърнах интернета да ги търся и не ги намирам.Или дайте линк от къде мога да си ги сваля.

http://dox.bg/files/dw?a=fb5261df11 -  Colorplay
http://dox.bg/files/dw?a=be9906fb92- Florabella without textures
Скрит текст:
(Florabella All-in-One Texture Action & Petite Textures Set; Florabella B&W; Florabella Classic Workflow Photoshop Actions; Florabella Color & Haze; Florabella Color Matte Actions & Design Kit; Florabella Hazy Skies; Florabella Luxe; Florabella Luxe II; Florabella Retouch & Makeover Actions; Florabella Spring I; Florabella Spring II; Florabella Vintage)
  http://dox.bg/files/dw?a=f706649719 - Florbel Delux BW

Ще са активни до 29.04.2013

# 399

Да не са ти фетиш? (пъновете имам предвид  Mr. Green)
Ако представя още нещо на пън в близките седмици, ще се окаже точно така  Mr. Green

Кулинарно:

# 400
Много сте продуктивни, едвам ви изчетох тук и изгледах във фликър.  Hug

Нели, мерси за труда и услужливостта!  Hug   bouquet

От мен стрий от оня ден

alone by Solley Eaton, on Flickr

и малко "атмосфера"

flower window by Solley Eaton, on Flickr

# 401
Момичета, anytime  Hug
Най-бейсик уроците си по ФШ ги научих от първите теми на другата фотографска и когато започнах и на мен ми беше абсолютно "тъмна Индия"... Joy
Солей, поласкана съм Simple Smile

Напускали сте много интересни кадри и с удоволствие ще мина да разгледам,когато намеря време.  hahaha Надявам се да ми остане такова и за снимка, че ми писна от снапшотовете с които се излагам напоследък  Embarassed

# 402
  • Стара Загора

Ден 107 by anton.slavi -hera, on Flickr

Аз пак с китка Joy ама това е положението....
опитвам се да минавам през Фликър обаче...

# 403
  • София
Пускам една стара снимка снимана със сапунерката, но с обработка  Wink
Исках да тествам Dragan FX екшън  върху пейзаж  и се получи интересно според мен

IMG_0081 by .:nellyli:., on Flickr

Нели, мерси за труда и услужливостта!  Hug   bouquet

Моля, моля  Wink

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 11:31 от nellyli

# 404
не знам какво се получи, но снимането беше много забавно Simple Smile

different? lonely? happy? it's up to you. by mira-70, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт