Фотография за начинаещи - 6

• 28 203
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хора днес се разхождах в нашето село и видях най-красивата магнолия през живота си  Heart Eyes, но беше в средата на един двор и нямаше как да я снимам защото собствениците си бяха в къщи . Много ме беше срам  Mr. Green Сега сигурно ще я сънувам

Защо не помоли собствениците да я снимаш?  Grinning

Защото ме беше срам  Mr. Green Mr. Green

# 541
  • Варна
Аз от няколко дни си играя с един кадър, който някак ми легна на сърцето и исках да му отделя специално внимание. На лице са следните варианти:

Last trip BW by Mim'sMadMoments, on Flickr

Last trip by Mim'sMadMoments, on Flickr

# 542
Не мислих за кроп, но на тъмбнейла във фликър квадрата не е лош..Мнения?

Sarah 4 by Nellinda, on Flickr

# 543
Още нямам идея за седмичната тема, но пък ако на някои му се коментира моята госпожица ще съм ви признателна, пускам три снимки на различна светлина, на пълна сянка, на шарена сянка и на слънце, още се разучаваме с новият ми обектив и затова пробвах различните условия. Снимките са без обработка за да съм абсолютно реална в цветовете.

Ема by evelinaedreva, on Flickr

Ема by evelinaedreva, on Flickr

# 544
По седмичната тема,незнам дали ще се включа newsm78
Май и аз без вода,книга,парфюм,кафе и телефон не мога  Laughing
Продължавам обаче да снимам китки и животни  Laughing
Ето ви едно цвете с буболечка  и едно с пчеличка:

DSC_0235 by Val_Sto, on Flickr

DSC_0325-001 by Val_Sto, on Flickr

# 545
  • пак на Рив Гош
Добър вечер, момичета!

Айде и от мен малко книги по седмичната тема (понеже хич нямаше досега Simple Smile)

Week Challenge_L'indispensable by Mira D, on Flickr

Минах набързо да ви "видя" из Фликър.

Мислех да ви питам - ползвате ли приложението на Фликър за смартфони? Струва ли си да се свали?

И за интересуващите се от фотография на храна: ето номинациите на сп. Saveur за най-добър фууд-фотографски блог
http://www.saveur.com/food-blog-awards/vote.jsp?ID=1000014455

# 546
Горещи дискусии сте имали днес.  Grinning Аз често имам време само да кликна един лайк. Обикновено разглеждам снимките докато кърмя или приспива малкия.
Снимки на децата не поствам и не очаквам непознати да ми ахкат и охкат.  Sunglasses Доказателство, че моите гарджета са най-хубави не ми трябва.  Joy
И понеже съм попадала нерядко на ситуации: градивка критика под формата на коментар под детски портрет и ощипана майка, че не е ах и ох коментара, гледам да се въздържам да пиша. Само ако много ме напъне импулса и/или ми хареса снимката с нещо друго, мога да се запиша с текст, иначе само лайк.

Много съм доволна, че виждам снимки по темата върху абстрактни неща, а не конкретни предмети.  Peace Вчера снимах с идея за това, но бях разбрала, че трябва да е конкретен предмет (поправете ме, ако греша) и затова не я обявих като снимка по темата. Първи опит (не мога да живея без музика и изкуство):

street musician by Solley Eaton, on Flickr

Мимс, в парфюмната никак не съм редовна писачка, само чета. Simple Smile Иначе без парфюм мога, но не и два поредни дни.  Joy
Все се каня да ви питам и сега Мимс ми дава повод с нейните очила. Simple Smile Пречат ли ви слънчевите очила когато снимате? Преди не ги свалях от очите си, но откакто Вили ме зарази със стрийт треска, много ми пречат. Усещам се все по-често, че изобщо не ги вадя от калъфа.

Клепсиела, къде се изгуби? Надявам се да не сте от наводнените.

Връщам се да ви пусна линк. (It all begins with imaging that you can.)
http://www.grindtv.com/lifestyle/in-style/post/stricken-boys-dre … z7UPUzuM.facebook

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 07:08 от Solley.

# 547
  • Варна

Все се каня да ви питам и сега Мимс ми дава повод с нейните очила. Simple Smile Пречат ли ви слънчевите очила когато снимате? Преди не ги свалях от очите си, но откакто Вили ме зарази със стрийт треска, много ми пречат. Усещам се все по-често, че изобщо не ги вадя от калъфа.

Пречат ми и още как. Свалям, слагам, висят закачени на ушите ми, а стъклата под брадичката ми, върху главата, в ръцете, къде ли не. Преди няколко дни счупих едни много любими  Sad Не мога да гледам през визьора с тях, не виждам добре така, но не мога и изобщо да не ги сложа, побърква ме силна светлина директно в очите ми.

# 548
  • София
Не нося слънчеви очила, но имам с диоптър ( не ги нося постоянно ) и ми пречат много. В повечето време седят в чантата.
Пускам ви едни лалета да кажете как ви се струват.

DSC_7532 by .:nellyli:., on Flickr

Стана ми много тъжно от тези снимки  Sad

# 549
Аз пък се запалих по фотографията точно защото искам да се науча да правя хубави и стойностни снимки на моето хлапе, само дето докато се науча, то ще порастне Simple Smile Затова и не смея още да я снимам и да качвам - искам преди това да понауча основните неща през очите на седмичните теми.
Но когато започна да качвам нейни снимки моля не ме щадете Simple Smile Няма да ме ощипете Simple Smile  Mr. Green

Солей, запали ме ти с твоите прекрасни стрийт фотографии! Ще направя малко опити тези дни и аз Simple Smile

И за да не е спам, отивам да си преснимам седмичната снимка и да разглеждам вашите.  Wink

# 550
  • в Tara
на мен слънчеви не ми пречат, дори не мога без тях, нося ги почти до мрак Laughing
добре, че диоптрите ми не са много, че си позволявам да снимам без тях, иначе много се бутам..

проба с едно сутришно кафе

coffee por Radostina Dicheva, en Flickr

# 551
  • Mostly in my mind
Затова и не смея още да я снимам и да качвам - искам преди това да понауча основните неща през очите на седмичните теми.

едно от основните неща е да уловиш емоцията.
аз не претендирам, че мога кой знае колко да снимам, особено фокусът яко ми куца  Blush, но ако трябва да чакам да се науча, току съм пропуснала хиляди незабравими моменти.

# 552
За днес от мен това  Simple Smile:

плодове by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 553
Затова и не смея още да я снимам и да качвам - искам преди това да понауча основните неща през очите на седмичните теми.

едно от основните неща е да уловиш емоцията.
аз не претендирам, че мога кой знае колко да снимам, особено фокусът яко ми куца  Blush, но ако трябва да чакам да се науча, току съм пропуснала хиляди незабравими моменти.

Това се опитвам да кажа на всички, които си снимат децата Simple Smile.
Лолита, пък на теб нещата доста добре ти се бяха получили последния път Simple Smile И леката загуба на фокус на места не се забелязваше - след такава емоция Wink

# 554
Благодаря ви, Villysweety, Лолита  Hug Hug ще се престраша и ще започна по-смело.

За днес това от мен, по повод хубавия слънчев ден тук.

Love is in the air by zai4eto, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт