С шкембе си е най - добре - 12

• 87 525
  • 328
  •   1
Отговори
# 105
Весе, и ти си на финала. Още мъничко и ще напълнете темата с бебета! Mr. Green

Коте, наближаваш средата!  Hug Няма да е след 8 години, по-рано ще е. Януари!

# 106
Ей много се радвам за вас момичета че напредвате, а повечето от вас са и на финала .....да видим коя по напред ще се похвали  Crazy На всички ви стискам палци за леко и безпроблемно раждане и най-здравите и пухкави бебоци  Hug Praynig
Коте и аз имах чувството че ще е след осем години, но като дойде финала и така се панирах че не исках да излиза  Mr. Green Ще дойде и ще видиш че всичко ще е наред  Hug

# 107
Ей, момичета, кога се похвалихте с две чертички, кога ще раждате вече?!  Hug
Много се радвам, че всичко е наред при всички ви и дано да е така до края!
Стискам палци на чакащите среща!  Praynig

# 108
  • Варна
Роси то при теб наистина не останало, още 2 дни и дошъл автуст. Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно!
Весе устискахме до 9-ти месец.  Heart Eyes
Котката Марта ще минат и при теб месеците, бавничко се точат, но важен е успешния финал.

# 109
  • Варна
Миличките ми тееее  Hug Hug Hug Скоро ще има гуши гуши с бебончетата. Коте, и за мен минаха години преди да родя живо и здраво дете, а сега времето лети Simple Smile

Забравих да ви се похваля, станах леля на 17.07.  Юнака ни се казва Теодор и е прекрасен. Да ни е жив и здрав.

# 110
еееее Светле да ти е жив и здрав племенника и много радост да носи на всички...Чудничко име са избрали  Hug  bouquet
Ама как няма да устискате вярвам във вас момичета, всяка го заслужава  Heart Eyes
Като знам после как ще ви лети времето като моето  Mr. Green Тоя палавник не се спира...понякога си мисля че нямам сили повече и като погледна тази беззъба усмивка и усещам прилив на енергия. Но това е най-сладката умора на света  Blush През цялата бременност мислих че няма да издържа и физически и психически, но успях.....И вие ще успеете  Praynig Hug
Стискам ви палци на всички и ще чакам най-хубавите новини че нямам търпение вече, а не знам за вас  Laughing

# 111
svetl@ , .честито племениче,да расте здрав и щастлив и вие всички покрай него  Heart Eyes

Коте,  Laughing Laughing Laughing,ако знаеш как ме радваш с постовете ти в януарската темичка ,споко всички сме се чувствали така(и продължаваме)  Hug

Момичета,аз вчера бях при моя док.......каза,че най-късно до 10/08-13/08 ,ще се вадим,стига тоновете да са в норма(а засега са си наред),до края на седмицата съм през ден на тонове и после да съм си избирала дата Crazy .Лелелеле...... и като ме хвана едно шубеее... ooooh! ,а уж чаках с нетърпение август  Mr. Green .Днес се събудих с една силна и болезнена контракция,но бързо бързо отшумя,сега лежа,защото искам да я извадят ,колкото се може по-натам.Водите са ми на минимума ,но док ме успокои,че можело още да си седи беба  Thinking ,а на мен само това ми е в главата  Blush

# 112
Да бе, аз съм мега непопулярна, защото съм голяма злобила Wink

Вие май и трите сте за секцио, м?
Кифличка е на 13.08. - внимавай какъв таралеж ще си сложиш в гащите  Mr. Green

# 113
  • Варна
Светле честит племенник! Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Коте при мен няма избор, защото съм със секцио парва от предния път, така че варианта нормално раждане докторите не го обсъждат.
Весе това с избора на дата много ми е сложно. Аз си викам като се върне док от отпуска и да ми каже той една дата, че да не го умувам и това. Иначе аз ходя един път в седмицата на ЖК, там слушат тоновете. В петък съм и на ехо, да видим колко сме пораснали.

# 114
  • Варна
Бързам да сложа новината
Момичета, имаме си още едно бебе - rossy_ros е родила чрез секцио както казва тя нейното "пълно щастие Стилиян" - 3900 гр., 53 см. Раздвижили са я преди 2 часа. Видяла го е за малко и е разбрала какво е любов от пръв поглед.
Роси честито! Да е жив и здрав Стилиян и много, много да ви радва.
Весе дано и ние скоро се похвалим с такива новини.

# 115

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОНБОН,НА МАМА БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ
 Laughing

БРАВО МИЛИЧКА  Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug ,ох толкова се развълнувах  Heart Eyes

Марго,тамън и аз бях оформила щъркеловата вест и хоп изпревариме  Joy ,моите тонове са наред и док ме иска др.сряда на преглед и вече окончателно да избираме дата....а аз се бях засилила да раждам в сряда  hahaha, но щом всичко е наред нямало смисъл да бързаме,все пак с тебе сме с термини края на август,а Роси беше с термин началото на месеца

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 13:26 от Veseto_

# 116
Честита да ти е най-споделената любов от пръв поглед, Роси! Жив и здрав да ти е Стилиян! Желая ви все пак да бъдете невероятен любовен триъгълник, а когато му дойде времето и квадрат!   bouquet
Прекрасно име си избрала за своето човече. Дано наистина светецът-детепазител да бди над твоето момченце и над всички дечица!
Марго, Веси, сега спокойно можете да го откарате до термин и девойките да не искат да излизат.  Laughing

# 117
Честит Стилиян на Роси!!!   bouquet Hug  bouquet
Какъв солиден мъж! Simple Smile Да бъде много щастливо и здраво дете!  Heart Eyes

Ние пак сме с мома. Ей, така и не се научих да ги усещам тия деца. И трите момичета все за момчета ги мислех. А Кифличка вика "на тати са му свършили семенцата за момченца". Тя на сестра се радва повече, ама и на братче беше навита, само да е живо.
Стискайте палци, днес ще знам за уреаплазмата дали сме я утрепали...

# 118
Добре дошъл на белия свят, мъничък /ама с прилични размери/ Стилиян! Весело, слънчево и безгрижно детство ти желая!

Роси, честита ви радост!  bouquet Бързо възстановяване!

Коте, с глас се смях за семенцата! И честити ти розови гащи! Heart Eyes Аз пък се радвам на розовите новини, че вече взех да се тревожа при толкова момчета откъде ще търсим снахи! Mr. Green

# 119
Happy happy me  Grinning
Ureaplasma parvum    Отрицателен

!!!

... дано само да е верен резултатът, че имам едно наум, ама все пак ще му се порадвам, де...

Общи условия

Активация на акаунт