С шкембе си е най - добре - 12

• 87 523
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
Честита да ти е племеничката, Марго! Дано всичко се развие най-безтравмиращо и благоприятно! След месец ти да й подариш приятелка в игрите!
Честит да е и половинът на РосиРос! Вече си в деветия месец.   bouquet

# 91
Честито племениче Марго Heart Eyes

А на теб ти стискам палчета,всичко да мине по най-добрия начин за беба и теб  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed   Неможахме  да изкараме една спокойна бременност(поне аз така се чувствам).

Роси,айде стискай още малко кълки и скоро ще ни зарадваш с малкия юнак(ти си първа по-списък)  Crazy Hug

Коте ти как си? (мисля те)  Hug

# 92
Да ви е жива и здравичка, Марго! Дано не се наложи операция!  Praynig

# 93
Честита ви радост, Марго!  bouquet  Стискам палци нещата да се развият по възможно най-добрия начин за мъничката принцеса!

# 94
  • Варна
Марго, честита племенница! Жива и здрава да ви е  Hug
 Praynig дано всичко е наред с бебка и не се налага операция  Praynig Praynig Praynig Hug

# 95
Искам да изклюкаря нашата съфорумка mundi, която на 04.07 се е сдобила с дъщеричка Рая! Да им е жива и здрава и само радост да им носи!
Много съм щастлива!

# 96
Аууу......браво на тях с Ради,много ама много се радвам  за тях Crazy Да им е жива и здрава малката принцеса Heart Eyes

# 97
Добре дошла на белия свят на мъничката Рая!   bouquet Жива и здрава да расте!

# 98
  • Варна
Весе, Роси как сте?
Аз засега удържам фронта. Имам си контракции от време на време, но изглежда така ще сме до края. Другият петък съм на ехограф, да видим как сме и чакам до 12.08 да се върне док от отпуск и да видим кога ще се срещнем с бебка.

# 99
Марго, значи му се вижда края! Heart Eyes-

# 100
  • Горна Оряховица
И аз съм добре, даже много добре(като изключим че съм много отекла) чакам си датата за секциото. На моменти си се чудя защо държах да е толкова близо до термин.... сега ми тежи  Joy Joy Joy ама то мойто няма угодия. На 1-ви вече ще се срещнем на живо, ако не реши да избърза, но се съмнявам, нямам никакви индикации за раждане Simple Smile

# 101
Роси, стиснати палчета от мен за първи август! Очаква те прекрасна и вълнуваща среща! Grinning

# 102
Весе, Роси как сте?
Аз засега удържам фронта. Имам си контракции от време на време, но изглежда така ще сме до края. Другият петък съм на ехограф, да видим как сме и чакам до 12.08 да се върне док от отпуск и да видим кога ще се срещнем с бебка.

Роси стискам палци всичко да мине по най-добрия начин за теб и бебо  Heart Eyes

Аз утре съм на доктор в МД ,да решим кога ще е секциото(иска да е по-рано) ,иначе и аз съм си с контракции,но поне ми олекна ,че влезнах в 9-ти месец(това се искаше от мен/нас) Хайде момичета стискаме още малко кълки  Laughing

Гушкам ви всички Hug

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 10:11 от Veseto_

# 103
  • Варна
Не бях влизала в темичката доста време. Гледам голям бебевалеж се очертава тези дни  smile3508. Стискам ви палци на всички  fingerscrossed!!!

# 104
Привет  Hug
Аз съм луда за връзване, днес съм в 15+3. С това темпо някъде след осем години ще родя.

Стиснати палци за Роси, Марго и Весето  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт