С шкембе си е най - добре - 12

• 87 520
  • 328
  •   1
Отговори
# 75
 Veseto_, полежавай повечко!  Hug

# 76
  • Горна Оряховица
Веси,  Hug ще стискам палци. Почивай си и дано да си останете 2 в 1 максимално близко до термин  Hug Hug

# 77
Весе, дано устискаш още месец и да си отдъхнеш вече!  Hug

# 78
Весе, стиснати палчета и от мен!  Hug

# 79
Весе, този твой филм го гледах и аз. Точно в същите седмици на злощастието, в една прекрасна неделя на 8-ми март, а аз за да не се филмирам даже се бях направила на прекалено широко скроена душа и не бях взела дори личен телефонен номер на лекарката ми в Щерев. Накрая не издържах и звъннаха на посоки на най-доброто, което бях заскладила в паметта на телефона ми. Всичко мина и замина, а ако не беше планираното секцио и силното ми нежелание да се правя на добра душа и да се заигравам с раждане на голям празник (терминът ми беше около Великден), имаше голяма вероятност да пренося. Щом г.с. станаха точно 37 и ей така ми хрумна, че ще махна тапетите, за да направи някой ремонт у дома. Лежи и си почивай, а след 6 седмици ще чакаме да ни кажеш, че вече си стегнала багажът, а лъвицата се инати.  Hug Hug Hug
Маpго, а вие с твоята девойка как сте?

# 80
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Весе всичко ще бъде наред мила ,дано още малко устискаш и да се гушкате след месец .

# 81
  • Варна
Весе стискам палци всичко да е наред при теб!
Роси радвам се, че и ти се разписа!
Трябва да устискаме до август.
Аз си лежа по цял ден и си имам по някоя и друга слаба контракция, въпреки цялата шепа лекарства, която пия. Бебка е много активна и мисля, че някой път заради нейните гимнастики получавам контракции.
Докторът, при който смятам да раждам го няма до 15-ти юли и като се върне ще ходя да видим какво ще правим, че нали съм  с едно секцио и май пак така ще бъде, гледам да не го мисля от сега.
Иначе другата седмица съм на преглед по ЗК и да си взема 45-дневния болничен и се надявам да сме минали вече 2-та кг.
А и всеки момент чакаме сестра ми да роди, че родителите ми гледат и мен и племеника  Simple Smile.

# 82
Марго почивай мила ,още мъничко ви остава и ще се нарадвате една на друга.
 Hug Hug Hug

# 83
Ей най-накрая да се отчетете че много ви мисля момичета....ако знаете как нямам търпение да почнете да се хвалите една по една  Crazy
Веси не се притеснявай миличка, моя шишко го извадиха 12 дни по-рано, а по ехограф изоставаше с една седмица като размери (явно съм с късна овулация) и нямаше никакъв проблем, въпроса е един път да влезеш в девети и после колкото повече толкова по-добре. Притеснението е лош съветник. Аз също влизах на два пъти с контракции заради чувствителна матка, ама на ей го беззъбото човече до мен лежи и ме гледа как пиша любопитно  Mr. Green Още малко стискай зъби и знай че всичко си заслужава  Hug
Марго и аз бях с много лекарства, ама те ме спасиха, така че продължавай по същата схема...Ето го август къде е ...толкова извървя че на финала няма да се предаваш  Simple Smile Стискам палци на сестричката ти и на теб и всичко ще бъде наред силно вярвам в това  Hug
Роси а ти как си миличка  Hug

# 84
  • Горна Оряховица
Рядко се разписвам момичета , защото се бях позатрупала с работа, а и за да ми е пълно ежедневието ходя и на курсове 3 пъти седмично. Като цяло се чувствам супер, нямам болки, контракции и никакви оплаквания. Ако не ми беше толкова голям корема можеше и да поспивам повече Mr. Green но един сън се преживява и то от него спомен няма, нали  Mr. Green
Вече официално почивам и сега ми се въртят едни мисли в главата за нормално раждане..... обаче това е голяма глупост. Доктора каза че ако много настоявам може,ама защо съм щяла да си развалям "рахатлъка" и да се напъвам, а де кажете ..... Не че ме е страх от секциото или нещо такова, но някак си незнам как да го обясня искаше ми се да пробвам и по другия начин... но може би живот и здраве като се реша за следващо дете ще почакам малко повече за да е нормално ....
 Весе, Марго Стискам палци милички, даже и шишко съм обучила да ви стиска палци момичета, малко ни остана и ще ги гушкаме  Hug
 И за всички ви мамчета  Hug Hug Hug много се радвам че ви има   bouquet

ааа и да ви почерпя, днес моя "половин" има рожден ден

а сега отивам да творя в кухнята, че съм обещала аз да направя тортата за довечера  Grinning

не се разписвам, не се разписвам, но сега май се олях  Mr. Green Приятен и слънчев ден  Hug

# 85
  • Варна
Роси да ти е жив и здрав половина и много щастливи моменти да имате заедно в бъдеще.

# 86
rossy_ros честит празник и от мен миличка,да ти е жив и здрав ММ ,много да те слуша, а и ти него Mr. Green Hug

# 87
Честит празник, Роси!   bouquet

# 88
  • Горна Оряховица
Благодаря  bouquet  Grinning

# 89
  • Варна
Да почерпя и аз, че днес станах леля за трети път. Имам още една племеница, но стискайте палци за бебка, че може да се наложи да я оперират, че има киста в коремчето, още преди раждането я видяха, в понеделник щели да решават какво да сеправи

Общи условия

Активация на акаунт