С шкембе си е най - добре - 12

• 87 534
  • 328
  •   1
Отговори
# 285
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!

На 06.06 се роди моето съкровище Никола....та идвам да се похваля Simple Smile Всичко е на ред,вече сме си у нас, човечето спи,яде и ака  Grinning

# 286
Zolla, честито ти момченце!  bouquet
Да расте много здрав, кротичък и весел! А вие да сте най-щастливите родители на света!

# 287
Честито, Zolla!   bouquet Да е жив и здрав и голям да порасне! Много здраве и късмет на цялото семейство! Пу-пу, много е сладък - същински ментов бонбон с това боди със зеленичко!  Hug Hug Hug

# 288
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета   bouquet

Zolla, Честито!!!Да ти е живо и здраво момченцето!

Дооооста отдавна не бях поглеждала тук и охоооооо колко много снимки на малки сладури съм изпуснала, нека са ни здравички и усмихнати  Heart Eyes
При нас купона е на макс, вече иска постоянно да ходи, НО понеже го е страх сам и мама влиза в ролята на помощно средство   Laughing
Ето няколко снимки на порасналия Стелко  Blush
Скрит текст:

Hug Hug Hug

# 289
Откога го чакам този Никола!
Жив и здрав да ви е, Зола! Много да ви радва, а вие него на ръчички да научите! Simple Smile
 Heart Eyes

# 290
Честито, да е жив и здрав малкия мъж Никола, много да радва мама и тати и щастливо детство изпълнено с много смях и игри му пожелавам   bouquet Hug
Роси много ти е хубав бандита  Hug Това ни е работата да тичаме след тях  Simple Smile
Ако ви кажа че откакто се роди Ицката за година свалих 22 кг, това човече буквално ми спира тока  Laughing След като се наяде си търси човека неговото и мама няма право да яде, да не говоря че откакто проходи стабилно не дава ръка и само тичам и аз след него, но да са ни живи и здрави мъниците пък другото лесна работа  Simple Smile
Целувки на всички от нас  Heart Eyes

# 291
Zolla ,честитоооооо и от нас миличка  Hug ,нека малкия Никола  расте здрав и безкрайно да ви радва.....ех просълзих се  Laughing

# 292
Зола, честита ви радост!  bouquet Да расте слънчево, лъчезарно и щастливо дете малкият Никола! И много, много да ви радва! Heart Eyes

# 293
  • Варна
Zolla, честита радост! Дя е жив и здрав Николаи много да ви радва!

# 294
Благодаря ви!Да ви се връща  Hug Голяма радост са децата  Heart Eyes То и аз като чета се просълзявам,вие какво си мислите,а? Mr. Green

# 295
Здравейте момичета и бебчета малки и големи  Heart Eyes
Измина една година на пълно щастие в нашата къща (пу-пу)и искам с вас да споделя
радостта ни за първия Рожден ден на Лора ,което съчетахме и с кръщене.Да ни е жива и здрава ,нека Бог я закрлия  Heart Eyes

Хайде свекървите и затовете ,дано ни харесат!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

П.С. Имаме ли бременелки?/!!!  newsm78

# 296
Честит рожден ден на Лори! Благословен и щастлив да бъде  живота ѝ! Честит празник, Весе! Прекрасни сте всички!   bouquet

# 297
Оуу каква хубава Лора!Да ви е жива и здрава младата госпожица Heart Eyes

# 298
Ей, че хубава Лора  Heart Eyes Аз отдавна съм си я харесала за снаха то се знае  Simple Smile
Няма ли наистина някоя мама да се похвали отново с шкембенце  Rolling Eyes
Никакво време нямам покрай моя палавник да влизам...В момента ни тресе емоцията покрай ясла...Хем искам да го давам да свиква с деца, хем ми е едно свито на сърцето....Той си е още моето малко бебе  baby_neutral

# 299
Няма да се хваля с шкембе, а направо  вече с бебе. И аз успях! Имаме си момиченце, което се роди на 31 август. Донесе ни отново радостта вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт