С шкембе си е най - добре - 12

• 87 535
  • 328
  •   1
Отговори
# 135
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета   Hug Hug  Hug
благодаря за милите пожелания,много се радвам че мога точно с вас да споделя радостта си. Ние от понеделник официално сме си вкъщи вече, свикваме един с друг. Всичко ми е много странно, но и е тоооолкова хубаво.
Марго, Весе ваш ред е  Hug малко остана до най-прекрасната среща Simple Smile
Коте, радвам се за хубавите новини около теб и честити ти розови гащи Simple Smile

Надали ще повярвате но втори ден се опитвам да ви напиша 2 реда..... е вече успях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 136

Надали ще повярвате но втори ден се опитвам да ви напиша 2 реда..... е вече успях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добре дошли у дома!  HugИ, да, вярваме ти, че два дена пишеш два реда!  Mr. GreenЗанапред времето ти не ти принадлежи. Друг ще му е господар! Но пък ще си щастлива от това!

# 137
Ехе... Роси,добре дошли вкъщи с малкия бонбон Crazy  ,когато можеш влизай разбира се, и да не забравиш да  покажеш малкия мъж  Hug

Така....днес бях при моя доктор,гледа на ехото-всичко е в норма,правих тонове- и те са наред.В понеделник  ме иска в МД с багажа за изследвания и да съм си избирала дата за секциото  Laughing .
това от мен ,стискайте палци момичета  Hug

# 138
11 - ти е хубава дата! Палчета!  Hug Praynig

# 139
rossy_ros Честито, жив и здрав да ти е малкия мъж Simple Smile
Veseto_, Марго Стискам палци, малко остана  Hug чакаме ви с хубава вест  Praynig
Аз съм добре, ходихме на почивка с мъжо, обиколихме много места. Отрази ми се ободряващо. От другия месец мисля да пусна някои изследвания, да направя една консултация с док и да се престраша най - накрая и почнем опити отново  Peace

# 140
Росиии добре дошла у дома  Hug И определено ти вярвам че няма време за писане....на мен ми трябваше поне два месеца да разбера на кой свят се намирам  Mr. Green Единственото с което не мога пет месеца да свикна това е безсънието  Rolling Eyes
Е Веси дойде ред и на твоята лъвица...много се радвам и стискам палци и аз и Ицко за леко и безпроблемно раждане и най-здравата и пухкава девойка  Praynig  Heart Eyes
Валентина дано много скоро се включиш с най-хубавата новина  Hug

# 141
  • Варна
Роси добре сте си дошли! Чакаме снимка на бебчо!
Весе стискам палци.
И аз в понеделник ще звъня на док. за преглед и евентуално да определим датата. Иначе днес бях на запис на тонове, добре са. На бебка всеки ден и обяснявам да си постои още малко  Grinning

# 142
  • Горна Оряховица
Щъркелова новина

Позволявам си да сложа тук  поста на мама Весе от групата ни във ФБ

"Здравейте момичета  ,вчера ни изненада в 17,04ч. нашата беба 2.500кг , 47см. И двете сме добре,родих със секцио(по- спешност) Чакам таткото за да уточним името.... Целувам ви!"

Честито и тук мила И твоята мечта се сбъдна!!!  Hug Да ви е жива и здрава и да расте щастливо и добро дете  Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 143
  • Варна
Весе честито! Аз тъкмо видях новината, че до обяд чаках за преглед. Да ви е жива и здрава бебка и много да ви радва. Много се изненадох, че нали днес щяха да ви приемат, но бебка си е решила кога да излиза.

# 144
  • Варна
РОСИ, ВЕСИ, ЧЕСТИТО МИЛИЧКИ, ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ, ВИЕ УСПЯХТЕ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  newsm44 newsm44 newsm44

Марго, твой ред е мила, чакам с нетърпение Simple Smile какво стана на прегледа всичко е ок предполагам.

# 145
Весе, честито и от мен! Да ви е жива и здрава малката принцеса и оттук нататък само хубави неща да ви се случват!   bouquet

# 146
И от мен Честито, Весе  Hug жива и здрава да е малката принцеса, само радост да ви носи   bouquet
Марго, стискам палци, твои ред е   fingerscrossed
Много хубаво така, като вляза всеки път и прочитам по някоя хубава новина Simple Smile Хайде по - често да се случва  Praynig

# 147
  • Варна
Светле утре живот и здраве ме приемат в болницата. Последния месец не неддава бебка както трябва движи се вече с 10-тина дни назад, но не било притеснително.

# 148
  • Варна
Марго, под зоркия поглед на лекаря ти, всичко ще е наред  Hug Стискам палци  Heart Eyes

# 149
  • Варна
В четвъртък живот и здраве ми е секциото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт