Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
-
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
-
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
-
Как се изчислява еднократната помощ за близнаци?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство?

Знам, че не трябва да третираме кожата с избелващи кремове през бременността и не ги третирам с нищо. А толкова много искам, защото тепърва от слънцето ще стават все по-тъмни. Някой знае ли някакви природни избелващи средства или друго нещо, подходящо за бременни?
И аз съм от лошите майки - до 2г никакъв шоколад, в макдоналдс не сме стъпвали (няма и да стъпим), Зрънчото е забранено в нас. Единствено солети разрешавам и то ако са от безсолните. Шоколадчета вече разрешавам, но само на Милка детските и то като награда занещо, а не просто ей така. Сина ми е възпитан да яде страшно много плодове и зеленчуци, обича месо, макар да е много злояд. Давам му много често Данонино, тъй като както казах след като се отби не пропи мляко, а за мен е важно да приема млечни продукти, имам приятел главен технолог в Данон и специално за Данониното знам че е хубаво. давам му и Фантазия - той много я обича, НО давам само тази с плодовете, тази с шоко топчетата не я купувам. Хапва много сиренце и кашкавал.
На въпроса ми защо му дава шоколад, при това с ядки, тя ми отговори: "Ами аз намоето дете му давах шоколад, като не искаше да яде, нали все пак е енергия някаква"
Е как искаш после да яде манджи като се е натъпкало с шоколад. Тъпа логика, нямам думи просто. После му даде фантазия с топчета предвид че имаше и такава с плодове и аз и казах изрично че не давам такава. Накрая ме застреля като извади някаква глуспост подобна на сладоледена фунийка, пълна с някаква гадост подобна на шоколад (ама по-гадна и от едновремешните марципани). Добре че беше твърдо и малкия не искаше да го яде. като я питах за какво си дава парите за такива боклуци, отговора беше "Ами тук са много модерни сред децата". Еми те и Зрънчо и чипс дават на децата си ама трябва ли и аз да давам 
)
Всяко нещо в граници! Хубавото е, че яде плодове. Месо не поглежда за разлика от майка си и баща си.
ММ е готвач и тези дни като се замисля нищо не ми е готвил ама сега няма да му се размине
.