Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Записвам се да ви следя. Събота ще ходя в икеа за някакви организатори за шкафове, че всичко пререждам и със сигурност имам нужда от някаква помощ. За момента съм харесала подрафтовите кошници. Дали ги има в Лидл още, ясно, че няма да са в брошура/намаление. Идеята за чашите за кафе е страхотна, а и мисля, че и в основния гардероб няма да е излишна, че в нея да напъхам малките кърпи. Гардероба на щерката се нуждае от няколко кутии  - една за гащички и една за чорапки, а и няма да откажа трета за ластичета, фиби и т.н. Сега и правя детска стая и искам да създам ред още от начало, че свикне ли нещата да са и където и скимне ще е все така. Имам нужда и от някакъв органайзер за бижута. Дали направо към Икеа да се насочвам или ще дадете други предложения.

КОшниците в Лидл са само в промоционалния период. Долу-горе на 6м. ги пускат.
Подобни кошници има в Икеа, обаче са по-дълбоки и не влизат в стандартен кухненски шкаф ( около 40 см. са). Второ - имат една издатина отпред и ако рафтовете са в близост до вратичката, вратичката не може да се затвори. Голям номер си скроих с тази кошница, едва намерих къде да я забода....

Така, както ми описваш като нужда, мисля, че в Джъмбо ще си намериш повече и по-интересни неща. А най-добре и на двете места Peace

# 271
А дали в Джъмбо на Цариградско ги има тези неща. Струва ми се, че е по-малък от този на Ботевградско (но ми е по-удобен) и да не взема да се разкарам до там за без причина...

# 272
  • Русе
Богиня:))), аз съм купувала в Карфур от по-плитките кошници.

# 273
А дали в Джъмбо на Цариградско ги има тези неща. Струва ми се, че е по-малък от този на Ботевградско (но ми е по-удобен) и да не взема да се разкарам до там за без причина...

Аз ходя в люлинското Джъмбо и не знам какво се предлага в другите...
Там, подрафтови кошници няма, обаче.

Но за другите огранизационни материали има голям избор.

# 274
Богиня:))), аз съм купувала в Карфур от по-плитките кошници.
Хмъ... май и до там ще трябва да се разходя. много ми легнаха на сърцето

# 275
някой питаше за органайзер за чорапи - ето един от Jysk, става и за вратовръзки

[imghttp://][/img]

# 276
Този последния го има и в Джъмбо. Аз си взех 2 такива да си подредя лекарствата в тях. За чорапи не мисля, че е практично (много са плитки за стандартни чекмеджета. На мен 2 ми заемат цялото чекмедже, а в него има далеч повече от 30 чифта чорапи.

# 277
Аз преди 2 дена си купих от Джъмбо въпросния разделител за чорапи, с 16 разделения е и ми върши страхотна работа!

# 278
  • на североизток
Да покажа с какво се сдобих от Икеа:

органайзер за гримове,
Скрит текст:
Скрит текст:

и дърво за бижута:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 279
  • София
Този органайзер изглежда доста добре!
Може ли да кажеш какви са му размерите?

# 280

Размер на артикула
Дължина 32 см 12 ½ "
Ширина 28 см 11 "
Височина 10 см 4 "

# 281
От много отдавна искам това, но нямам път към София:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=31019

Ако някой има доброто желание да ми ги вземе и изпрати с наложен платеж ще съм много щастлива..  bouquet  bouquet

# 282

Ако някой има доброто желание да ми ги вземе и изпрати с наложен платеж ще съм много щастлива..  bouquet  bouquet
Има ги и в Карфур . Peace

# 283
  • София

Размер на артикула
Дължина 32 см 12 ½ "
Ширина 28 см 11 "
Височина 10 см 4 "

Ама и аз съм блейка, после видях че ги пише отдолу Simple Smile Мерси! Simple Smile

Иначе за органайзерите за бельо и чорапи - в Айко пак са пуснали от пластмасовите, имам си два вече Simple Smile

# 284

що не си го поръчаш от сайта

Общи условия

Активация на акаунт